2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

kızlarr 17. haftada 2,5 kiloydu.21. haftada birden 5 kiloya çıkmış (( pufff... Boy 1.70 ,64'le hamile kalmıştım...bu aydan sonra daha az almak için ne yapmak lazım..Tatlılar kızartmalar,hamurişleride yemiyorum üstüne üstlük ..

merhaba arkadaşlar,
ben de 61 kilo ile hamile kaldım. ilk 3 ay neydeyse hep aynı kilodaydım. Nisan ayının ortalarından itibaren iştah arttı. su anda 25. haftadayım ve 67 kiloyum. olabilidigince dikkat ediyorum ben de. Ama gel de çikolataya karşı diren :)))

47,7 yle hamile kaldım 25, haftada 55,4 üm yani 7,7 kilo aldım. Ama tabi bu sabah kiloları :) Ne mide bulantım oldu ne birşeyden tiksinmem bu yüzden sürekli kilo aldım
Sabahla akşam arasında bazen 2 kilo fark ediyor sizede öyle oluyormu???

kızlar bende 27..haftamdayım 59 ile başladım şuan 69 kiloyum. doktorum birşey demedi çok mu aldım ne?

kızlar ben de 23 haftalık hamileyim ve tam 11 kilo aldım...
dr diyet listesi vermem ama bu saydıklarımı kesinlikle tüketmiyceksin dedi..
pilav,makarna,kızartma,hamurişi,simit,boyozzzz,yağlı yiyecekler,hazır atıştırmalıklar,katkı maddeli gıdalar,cola,fanta,kahve,ça,.......diye gidiyor....aklımda kalan bunlar..
işim çok zor yaniiii....

Hamile kalmadan önce rüzgarda bile uçan ben 26. haftada 12 kilo alarak doktorum tarafından diyete sokuldum:84::84: Son 1 ayda tam 4 kilo almışım:84::84::84:

Hayırlı akşamlar kızlar.29 +1 im.46 kilo ile hamile kaldım Şuan 56 kiloyum.Doktorum istediğin herşeyi yiyebilirsin dedi.

28+4 günlük hamileyim...
63 ile başladım...
şu anda 72.5 kiloyum...
henüz doktorum bişey demiyor...

Son düzenleme:
herkese merhaba,
ben de 29. haftamdayım ve tam 13 kilo aldım:)
49 ile başladık şimdi 62 kilodayız.

Kızlar bende 28+1 günlük hamileyim 62 ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum 8 kilo aldım doktorum hamurişi yeme dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…