Tepriklerine teşekkür ederim canım, biz de mesut mesude oluruz napalım, gönüller bi olsun yeter ki. Affettim kitti seni de, tatlı şey seni, diğer konuya girmeden, tereyagından kıl çeker gibi sıyrılmak istiyorum :)
Cok sagol canim, 3 seneyi devirdik bugun saat 17:00 civarı :)
:
eylül annelerinin hepsi güzelhamile olupta çirkin olan yoktur bence.hadi iyi eğlenceler bizim içinde eğlen
ay çok yenisiniz daha.... bizimde eylülde 6 sene olucak bide evlilik yıldönümümde doğurursam tam olacak 10 eylül evlilik yıldönümümüz.tahmini doğum günü 17 eylül...
bu durumda biz yemeğe çıkmayı unutalım bu sene
kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktıbüyük bir stres olmuştum ohhh bee birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce
ben gidiyorum kızlarrrrrrrrr.
çok üzülmeyin yarın yine gelirim ...
cümleten kocaman ısırıyorum sizii :86::86::86:
kızlarrrr, çatlak için ne kullanıyorsunuz ben hala kullanmıyorum doğru düzgün. aktardan yağ karıştırmıştım ama arada sırada kullanıyorum hergğn kullanmıyorum. doktorum bana pregnacare tavsiye etti, eczacı da lierac. bunlardan almalımıyım yoksa vazalin ya da bebe yağı mı alayım???? ya da susam yağı kayısı yağı yetelimi???
ben ilk 3 ay siradan bi vucud sütü kullandim her banyodan sonra, 4 aya girincede doktorun tavsiye ettigi Dexeryl (vazelin agirlikli bi krem) adli kremi hergun kullandim. Ayrica kendim eczaneden bi krem daha aldim (bu krem daha etkiliymis) onuda 6ci aydan itibaren kullanicam.. kucuk bi ayrinti daha var amaarada sirada banyo yapmadan once saf zeytinyagi ile iyice masaj yapiyorum buda iyi geliyor tavsiye ederim bide arkadasim kremi sade karnina surme, doktorum bana butun vucuduna uygula dedi; karin,kalca,bacak,gogus,bel ve kollarina da uygula dedi:)) veeee tabi tum bunlara ragmen yirtilma olursa tamamen kalitimsal derim... cunku bu kadar yaglanmaya ragmen yirtilacak karina helal olsun denir dimi? bu arada ikinci kremin adi ELANCYL .. ben Fransada yasadigim icin bu kremleri ucuza aliyorum ; ilk krem 4€ ikinciside 20€ tam bilmiyorum ama tr de fiyatlar daha yuksek sanirim...
Fransa'ya bayılırım :))
sipariş verelim sende ticaretini yap canım :))))))
aslinda iyi fikir:))) bebisimin odasini duzerim o parayla
kızlar derus yani derya geldimi ben göremedimde :44:
özgecim derya geldi bugün o burdayken sen yoktun sanırım
fırsatları değerlendirmek gerek :) orda çok cici kıyafetlerde bulacağını düşünüyorum :))
onlarıda değerlendirebilirsin :)))))
kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktıbüyük bir stres olmuştum ohhh bee birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce
gozunaydın cnm:) bana 2. duzey ultrason icin randevu verdi dr 15 gun sonrası icin ama bende bilmiyorum ikiside olabilir belki.bana pahalı geldi biraz ama arastırmak lazım her hastanede farklı ücret uygulanıyo:44:
hu hu hande hanım bekliyoruz resimleri
saol canım özel doktor getirtiyorlarmış belki ondandır daha fazla istenen arkadaşlarda vardı.kaçıncı haftana gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?