suan 19 dayım.6 mayıs tarihine randavu aldım.22.haftaya falan denk geliyo sanırım:44: dogrudur canım ben ücreti, bile ögrenmedim unuttum sormayıbakalım ne ödicez:) sen hngi hastaneye gidiyosun
Özgecim yahu hata veriyo atamadım bi türlü((
facee atıyım bari :))
ben istanbuldayım canım özel hayat hastanesine gidiyorum telefondan bilgi al istersen sonra sürpriz yapmasınlar sana
damla beylikdüzünde oturuyor canım.ben esenlerdeyim.sen karşıdasın o zamanhaklısın cnm arasam iyi olur:) bende ümraniyedeyim hospitiluma gidiyorum.sen beylikduzundemi oturuyodun oyle bisi okumustum sanki:44:
damla beylikdüzünde oturuyor canım.ben esenlerdeyim.sen karşıdasın o zaman
dogru damlaydı o:) evet uzaktaymısız baya guya istanbuldayız hepimiz amayakın olsak ne iyi olurdu bende gurbette yalnız kalanlardanım
Özgecim yahu hata veriyo atamadım bi türlü((
facee atıyım bari :))
kızlar facede eylül anneleri olarak sayfa mı var yoksa özel faceleriniz mi eğer genel birşeyse ben de eklenmek isterim
ahh ahh yarama basma ben ankaralıyım ailem ankarada eşim sinoplu ailesi sinopta kimse yok daha evlenelide 9,5 ay oldu komşularımda öyle çok gelip gitmez :2::2::2:
canım bizler birbirimizi ekledik sende gel aramıza
oluuurrr nasıl yapıcam?( ne kadar yüzsüzüm di mi)
aslında 2011 eylül anneleri diye sayfa açsak ya güzel olurdu
valla aynı kaderden gidiyoruz canım yaabenimde ailem kayseride es,iminki malatyada.ne komsu var ne gelen giden amma dertliyiz bea
bebisler dogunca arkadas olcaklar bize kuzucuklarım ya
oluuurrr nasıl yapıcam?( ne kadar yüzsüzüm di mi)
aslında 2011 eylül anneleri diye sayfa açsak ya güzel olurdu
:2::2::2::2: seninkinin cinsiyeti bellimiydi ben kaçırdım galiba :44:
Kızlar kilo aldıkça aldıkça ellerimiz de şişecek, alyanslarımız noolcak? Bi sıkıntı olmaz di mi hızlı kilo alınca? Çıkarmak mı gerekir acaba?
evet canım belli cumrtesi gunu ögrendikbenimde oglusum olucak forumda bkıyorumda genelde kız bekleniyor az kisiyiz oglusu olan
aldınmı canım mesajımı
elvin apla ben dikkat ettimde baya ilerlemiş olan hamilelerde hiç alyans görmüyorum sıkınca çıkarılıyor galiba :44:
Kızlar kilo aldıkça aldıkça ellerimiz de şişecek, alyanslarımız noolcak? Bi sıkıntı olmaz di mi hızlı kilo alınca? Çıkarmak mı gerekir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?