canım pek anlamam ama içime erkek doğuyor hayırlısı olsunSelam kizlar ve minik bebisleri:) benim hepinize bi sorum olacak arkadaslar, daha bebegin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyorumen son 12 haftasinda ultrasona girmistim ve cinsiyeti ogrenemedik ondan sonrada gitmedim(burdaki doktorlar 5 ayini doldurmadan soylemek istemiyor), mayis 10da randevumuz var.. o gune kadar nasil sabrederim bilemiyorum.. bakiyorum da hepiniz ogrenmissiniz cinsiyetleri, ben hala beklemekteyim.. kucuk ayrintilari anlatirsaniz belki tahmin edebilirim diyorum ne dersiniz?
Benim minik sol tarafimda duruyor ve yumruk gibi sertlesiyor bazen, hic kusmam, mide bulantilarim ve as ermelerim olmadi rahat bi hamilelik geciriyorum.. Karnima gelince daha 2-3 aylikken karnim cikmisti , bunlardan yola cikarak biraz tahminde bulunalim mi hanimlarlutfen kendinizden yola cikarak bi yorum yazin:) öpuyorum hapinizi..
Yazıyorum tatlım:
Yarım paket kabartma tozu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım paket margarin
Toz puding(kakaolu ile güzel oluyormuş ama diğerleri de olurmuş)
Aldığı kadar un
Pudingin şekeri az olur derken 1-2 kaşık toz şeker de ekleyebilirmişsin
canım pek anlamam ama içime erkek doğuyor hayırlısı olsun
aaaa kolay tarif bi deneyeyim esracım saol
Evet canım gerçekten de çok kolay..
Umarım tadı da güzel olur,yorumlar hep çok güzeldi.
Ama dikkat fırında fazla bekletmemek lazımmış.
selam kızlar
neler yapıyorsunuz bakayım dedim
selam kızlar
neler yapıyorsunuz bakayım dedim
Ben gidip yemeğimi,pastamı böreğimi yapayım artık kızlar
Daha sonra görüşmek üzere,kendinize iyi bakınnnnn
valla biz bütün gün tembellik yaptık sonra bacaklarıma 4 aydır ilk defa epilasyon yaptım ama öldüm acıdan sonra yemek yaptık yiyemeden babamız aradı nargileye gidecem gel dedi bizde nargile geldik ben netteyim kocişde nargile içiyor
canım benim bebişim sağda ilk 3 ay çok fena bulantılarım oldu ara sırada aş eriyorum bebişimde erkekSelam kizlar ve minik bebisleri:) benim hepinize bi sorum olacak arkadaslar, daha bebegin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyorumen son 12 haftasinda ultrasona girmistim ve cinsiyeti ogrenemedik ondan sonrada gitmedim(burdaki doktorlar 5 ayini doldurmadan soylemek istemiyor), mayis 10da randevumuz var.. o gune kadar nasil sabrederim bilemiyorum.. bakiyorum da hepiniz ogrenmissiniz cinsiyetleri, ben hala beklemekteyim.. kucuk ayrintilari anlatirsaniz belki tahmin edebilirim diyorum ne dersiniz?
Benim minik sol tarafimda duruyor ve yumruk gibi sertlesiyor bazen, hic kusmam, mide bulantilarim ve as ermelerim olmadi rahat bi hamilelik geciriyorum.. Karnima gelince daha 2-3 aylikken karnim cikmisti , bunlardan yola cikarak biraz tahminde bulunalim mi hanimlarlutfen kendinizden yola cikarak bi yorum yazin:) öpuyorum hapinizi..
ohh ne güzel canım biz senin kadar şanslı değiliz malesef çok kötü bir hava var ve evi bekledik bütün günnasılsınız kızlar haftasonunuz nasıl geçti.biz bebeşimle adapazarına geldik biraz gezelim dedik yarında eve dönücez...
canım benim bebişim sağda ilk 3 ay çok fena bulantılarım oldu ara sırada aş eriyorum bebişimde erkek
ohh ne güzel canım biz senin kadar şanslı değiliz malesef çok kötü bir hava var ve evi bekledik bütün gün
canım burdada hava iyi değl ama inatla geziyorum:))))hiç değilse faklı yüzler gördüm 5 aydan beri:))))
evet canım değişiklik olmuştur tadını çıkar gezinin
wow nargile çok severim ne güzellllllll
nasılsınız kızlar haftasonunuz nasıl geçti.biz bebeşimle adapazarına geldik biraz gezelim dedik yarında eve dönücez...
ya bide heycanlıyım kafam dağılır dedim ayrıntılı ultrasuona girecem bu hafta hayırlısıyla atlatırız...sağlıklı bi şekilde...
iyi yapmışsın canım ya bende dün akşama kadar annemdeydim iyi oldu
inşallah tatlım allah hepimizin bebeklerine sağlık nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?