karanfil sevalllllllllllllllllll merha ba
merhabaaaaa meloşş ya kimse niye konuşmuyor
karanfil sevalllllllllllllllllll merha ba
merhabaaaaa meloşş ya kimse niye konuşmuyor
biilmiyorum neden böyle canım sıkıldı burda yağmur vardı çıkamadım dışarı forumda boş çok kötü bir gün oldu
merhaba canım nasılsın ya dısarı cıktım aklım burdaydı dedımkı gecmıse nasıl yetısecegım ama hıc bı ılerleme yok yaaa nere bu mıllett
nazarlar degmıs bızım cekırdek aıleyeyada pazar gununun sakınlıgı dıyelımmı:44:
yaaa evet bugün burası çok kötü
beni yalnız bıraktılarrrrrrrrrrrrrrrrr
ooy oyy sıkıldınmı sen tatlı anne.......hadı bak geldık tabı sıkıntın bızle gecerse
yok canım ozamn herkeste kocaman göbüsler oalcagı ıcın kımse kalkamz gtmez bıyere sen sıkma canını emışimdiden böyleyse doğuma yakın kimse olmaz burdaaaa hazırlıklar felan
iyi akşamlar.ben annemleri yolcu ettim bugün artık doğuma gelecekler tekrar.moralimi düzeltmek için bebek mağazası gezdik gerçi toplam 4 tane var.olsun sevi bebe yi çok beğendim çeşitleri ve fiyatları iyiydi.sadece pufidik patik aldım oğluma ama fikir edinmiş oldum epey.
yok canım ozamn herkeste kocaman göbüsler oalcagı ıcın kımse kalkamz gtmez bıyere sen sıkma canını emı
allah kawostrsun canım nerdeydın sen annenler nerde? hayırlı olsun oglunun patıklerııı
evettttttttttt
aaa aşk olsun seninle sıkıntı niye geçmesin
ben diyarbakırda görev yapıyorum annemler istanbulda oturuyor
melosum sen benım gecen aksam pylastıgım bebek odasına bakmısmıydın
beyazdı dimi
ya bi daha paylaşsan yoğundum ya hatırlayamadım şimdi
bebek odas1, bebek odalar1, bebek mobilya, bebek odas1 tak1mlar1, bebek mobilyas1, gen odas1, gen odalar1, gen mobilya, gen odas1 tak1mlar1, gen mobilyas1 sayfa acılınca bebe yazan kısma tıkla katalog cıkacak 5. oda takımı beyaz olan
saol tatlım iiiiyim...attım cıbı cıbı yaptık şi mdi keyif yapıyoruz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?