2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kocaeli özel konak hastahanesi , muayeneye gittiğimde kadının birinin elinde gördüm albümü, kocası bebek filan öyle güzel pozlar çekmişler ki..
bebeğin başaşağı hali bile var

ciddimizin , peki doğum yapan tanıdıkların var mı, memnunlarmı?

fink fink gezen bi sen varsın kız.. otur bi evinde aaaaaaaaaaa

şaka şak biz gezemiyoruz sen gez tabii

evet hatta bizim yerimize birer tane dinozor yesin Melis, de mi Gülaycımcımcımcım.günlerdeki dinozorlar daha lezzetli olur.

günaydın ve hatta tünaydın annecikler ve bebişleri...inşallah herkes için herşey yolundadır ben 10 günlük bir rapor arasından sonra yine döndüm yarı kapalı cezaevimesizlerde durumlar nasıl bu arada face de dolaşırken aklıma geldi ordan sizleri nasıl bulabilirim???

bence baldırda popişde azıcık kalın olacak. ne o öyle kuru tahta gibi..
böyle ne giysen yakışıyo valla
ya ben zaten hiçç çok zayıf olmadım hep etli butluydum ama şimdi eti budu aşıorumm yavaş yavaşşş uff
yaa çok üzüldüm yaa malesef kadınlara iş hayatında böle bir zorluk var hatta bunun amerikada bri deyimizde var bişi basamak altı diye o merdivenin altında kalıp eziliorsun evleniorsun çocukların oluor çünkü diye işveren hep sana 2. sınıf gözüyle bakıor ama sakin olmak zorundasın lütfenn
Önce Düzgün beyi görücem şimdi onunla konuşmadan başka bir doktoru görmek istemiyorum.Hatta artık başka doktor istemiyorum desem.

oooo afıyet bal seker olsun melıss yaraasın sahılımızeee

saollll balımmmm

ciddimizin , peki doğum yapan tanıdıkların var mı, memnunlarmı?

üst kattaki ev sahibim normal doğum yaptı bu hastahanede gayet memnundu. hem bu hastahane artık doğum hastahanesi gibi oldu. tüm techizata sahipmişler.

melissstatlı dinazor ye benim içinde
bide zam demişken bizim haziran zammı söylentileri başlamadı daha ayyyşşş inşallah bu sene cimri davranmazlar yawww

kızlar biz kızımla bıcıbıcımızı yapalım hazırlanalımmm sonrada güne gidelimm yiyelim içelimmm haydaaa öperim hepiniziii

Afiyet olsun balım yarasın sen ve kuzuna ohhh gez vallahi fırsatın varken.Ayyy bazen çalışmaktan nefret ediyorum aybaşı hariç

anlarım canım... Kız bide doğum ücretlerini sorsana neymiş resim falan varmı? Neler yapıyorlar

Ben daha evvel sormuştum fakat Düzgün bey fiyatları bilmiyor.Muhasebeye sormam gerek ama Düzgün bey 1.000 gibi bir rakam demişti normal doğum bense şöyle duydum.
NORMAL DOĞUM : 1200,00 TL + 200,00 TL suit oda farkı isteğe bağlı
SEZERYAN : 1800,00 TL 2000,00 TL
Tam fiyat için bu gün sorarım merak etme

canım değerlerime bakmak için aldılar normalde yapılan bişey değil zaten aile hekimim abim benim o yüzden aldı kanımı

ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..

eşimde bu oğlan sırf pipi doğmasın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…