2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canımm ...emınım hıc bı sorun cıkmayak hersey yolunda we melosumuzun paşası gıbı senın paşanda buyumus olacakkkk

Canım çok sevindim meleğinin sağlıklı ve iyi olmasına.Bu arada ayrıntılıya para almaması harika bizden 260,00 tl istedi 200,00 tl verdik.Birde işe yarasa

esının efatından utku beyımı sorumlu tutuyorkıı

Yok sorumlu tutmuyor çünki eşi gizli kalpten öldü ayrıca panik atak hastasıydı.Fakat oda doktorun cv sini görünce iyi bir doktor diye gitmiş.Fakat benimle aynı yorumu yapıyor vicdandan uzak tam bir ticaret adamı.
Neyse daha fazla konuşmayalım rütükten ceza yeriz

merhaba canımm ..walla sımdıye kadar kardesını kıskanmayan bı cocuk gormedım tabı herkesın bellı etme seklı farklı umarım dogac zarr wermeden bellı eder...wee tabıkı sewgıısı degısmez kardesıne sadece sızdekı yerını korumak ıcın dıkkt cekmeye calısacaktr tahımınmm

ayrıntılıda ciddi bişeyler söylesede sakın benim gibi kendini üzme. zamanla düzelecek şeyler var, umarım sapasağlamdır kuzun..

anneeeeeeeeeeeeeeeee uzaylı der bence

hmm anladım canımm walla hepımız once allha sonra dr lara emanatzz

masallh canımm hayırlı olsun mınım melegınn hersey boyle guzel dewam eder inşşş

yeme canım sen normal bir çift olsunlar dimi canım....

suit odada jakuzi yok herşey altından canım bebişin kordonunu bilem altın makasla kesiyorlar yaaaa... benim oğlum ağzında altın kaşıkla doğacak ulennnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Görmemişin oğlu olmuş kordonunu altın makasla kestirmiş

olur mu öyle şey kızzzzzzz...
biz senin gelmeni bekliyorduk :82:
benimkini dürtmesek oynamaz, kuş gibi ağzını açışı çok komikti ama..
biraz uyuşuk bi kız olacak galiba, kaynanasından çok çekecek

Mehtapcım biz hizmetçi istiyoruz kızıma [/QUOTE]

aman gelim kaynana toprağından derler bende sevmem ev işi falan ama gezme desinler anında 5 katlı merdiveni inip arabanın önündeyim ... ben ve kıymetli eşim terazi burcuyuz yani saldık çayırayız rahatız dağınığız yeriz içeriz gezeriz hatta bir ara annelerimiz bunlar gezmekten bize torunda yapamayacaklar diye dedikodumuzu yapmışlardı, oğlum da Başak burcu olacak ya bilirisin titizdir bu burçlar inan bana bizi kesecek yaşayamaz sizinle diyor teyzeleri bakalım artık biz mi ona benzeyeceğiz o mu bize. Kayınvaldesinden bir adet yardımcı gelin kızımıza ömür boyu

evet canım bende asiye hanıma gidiyorum kanım çok ısındı ona gidince rahatlıyorum sanki..
amabenim bıcırık her seferinde kapatıyor. geçen hafta gittim 18 haftalıktı çatısı erkeğe benziyor dedi ama göremedi.. sen bi git cuma günü gidince yaz ama merak etmiyim sürpriz olsun diyorum ama yine de merak ediyorum nasıl bişi bu yaaa...

canım değerlerime bakmak için aldılar normalde yapılan bişey değil zaten aile hekimim abim benim o yüzden aldı kanımı

Heyttt be torpilee bak sanslısın canım :)

Aynen canım ya bu hamılelerın vazgecılmezı heralde erık ve salatalık.
2 hafta once esımın arkadası gormus erıgı pazarda telefon acıp haber vermıs ben uyuyordum esım kaldırmayaa calısıyor ama o kadar tatlıydı kı uykum kalkmak ıstemedım hatta sesını duyuyorum ama duymazlıktangelıyordum. Pazarda erık vbarmıs deyınce nasıl fırladım yataktan. pazarda basladım yemeye.
Salatalıkta hafatada 3 kılo tuketıyoruz.

karanfilim kesin kıskanacak vede kıskanmanın yaşıda yok bence diyolarki biraz daha yaş koysaydınız araya değişmiyor o bence teyzemin 5 yaş arası çocukların en büyük kız hiç evcilik oynayıp kardeşine annelik yapmamış öpmemiş sevmemiş ne ilginç ya bi komşumun kızı liseye gidiyordu oğluda 3.5 yaşındaydı kıza bak 2dk diyolar banane banamı sordunuz doğururken diyordu yaşı yok dediğim gibi inş. en ucz şekliyle atlatırız kıskançlığı keşke eşimde yardımcı bi eş olsaydı tek derdim o benim çok tembeldir kendisi yastığını alıp gidenlerden sorunlardan bertaraf olanlardan

kızlarrr siz mhabbete devam edin ben biraz evi süpüreyim toparlayayım gelirim. yemeğim var nasıl olsa biraz dediğim gibi toparlayayım yazdıklarınızı okurum. pc açık öptümmm

doğuma eskişehire gitmeden önce 2. düzey ayrıntılıyada trabzona gelcez anlaşılan benim hastane 300 tl diyo yaww

Canım hastaneler bıraz pahalı cekıyorlar ozel goruntuleme merkezlerıne sordunmu hıc fıyatları. burda ozel goruntuleme fıyatları hastanelerden daha uygun fıyatlı

[/QUOTE]

aman gelim kaynana toprağından derler bende sevmem ev işi falan ama gezme desinler anında 5 katlı merdiveni inip arabanın önündeyim ... ben ve kıymetli eşim terazi burcuyuz yani saldık çayırayız rahatız dağınığız yeriz içeriz gezeriz hatta bir ara annelerimiz bunlar gezmekten bize torunda yapamayacaklar diye dedikodumuzu yapmışlardı, oğlum da Başak burcu olacak ya bilirisin titizdir bu burçlar inan bana bizi kesecek yaşayamaz sizinle diyor teyzeleri bakalım artık biz mi ona benzeyeceğiz o mu bize. Kayınvaldesinden bir adet yardımcı gelin kızımıza ömür boyu [/QUOTE]

şaka bi yana aradaaaan uzuuuuuuuuuuuuun yıllar geçermiş,bizim çocuklar denk gelip aşık olurmuşlar
tam türk filmi senaryosu...
valla o zaman hatırlatırım bu hizmetçi meselesini. kızım uyuşuk olmazsa doğduktan sonra, istemezse hizmetçi bana tutarız olma mı ya laaa?

Meloşcum

aslan parçan iyiymiş çok sevindim kuzum daha iyi olsunlar koca koca adam olsunlar

hepsinin damat olduğunu gelin olduklarınıda görelim inşallah

kızlarrr siz mhabbete devam edin ben biraz evi süpüreyim toparlayayım gelirim. yemeğim var nasıl olsa biraz dediğim gibi toparlayayım yazdıklarınızı okurum. pc açık öptümmm

kolay gelsin canım kızlar kilolar ne alemde nasıl gidiyor ben coşmaya başladım artık haftada yarım kilo alıyorum sizlerde nedir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…