selam kızlar biz geldik bugün oğluşumu görmeye gitcezbakalım minik erkekim nasıl büyümüş mü!ayrıntılıya da gircem inşallah bir sorun çıkmaz:26::26:nasılsınız bebişleriniz nasıl?? meloşşşş kocaman olmuş şehzademiz maşallah
ne kaynatıyonuz bakim
ben de iyiyim çalışıyorum
saol tatlım
kimsecikler bizi merak etmemiş sanırım...doktor kontrolüm vardı..
ben yine de anlatayım...
geçmişe bakmadım.
bebeğimiz çok tatlı oynuyordu...her şey yolunda ve 291 gr olmuş benim minik oğlum
ayrıntılı ultrasyon için pazartesiye gün aldık..saat 1,30-2,30 arası
ve hiç bir ücret talep edilmedi şaşırdım şoklardayım
esının efatından utku beyımı sorumlu tutuyorkıı
merhaba hanımlar nasılsınız bugün dr. kontrolumuz var bizimde cümbür cemaat gidiyoruz bugün kızımı görmeye doğaç ne dicek bakalım kardeşini görünce merak ediyorum şu ana kadar yeni doğan bebeklerin yüzüne bakmadı evde kardeşini çok seviyor karnıma elini koyup kouşuyor görünce değişirmiki :18:
selam kızlar biz geldik bugün oğluşumu görmeye gitcezbakalım minik erkekim nasıl büyümüş mü!ayrıntılıya da gircem inşallah bir sorun çıkmaz:26::26:nasılsınız bebişleriniz nasıl?? meloşşşş kocaman olmuş şehzademiz maşallah
merhaba hanımlar nasılsınız bugün dr. kontrolumuz var bizimde cümbür cemaat gidiyoruz bugün kızımı görmeye doğaç ne dicek bakalım kardeşini görünce merak ediyorum şu ana kadar yeni doğan bebeklerin yüzüne bakmadı evde kardeşini çok seviyor karnıma elini koyup kouşuyor görünce değişirmiki :18:
Canım çok sevindim meleğinin sağlıklı ve iyi olmasına.Bu arada ayrıntılıya para almaması harika bizden 260,00 tl istedi 200,00 tl verdik.Birde işe yarasa
Yok sorumlu tutmuyor çünki eşi gizli kalpten öldü ayrıca panik atak hastasıydı.Fakat oda doktorun cv sini görünce iyi bir doktor diye gitmiş.Fakat benimle aynı yorumu yapıyor vicdandan uzak tam bir ticaret adamı.
Neyse daha fazla konuşmayalım rütükten ceza yeriz
teşekkür ederim canım ücret ödüyormuyuz dedim hayır dedi..ücreti yokmuşwalla tam yazıyordum ttalım senın yazını gordum...oooo masallh oglusuna yaa
nasıl ucret talep etmedılerkııı
sorsaydın keşke cnm yoksa söylemiolar ücretini inşallah almazlar tabi de
kızlar hani demiştim ya haseki hastenesi topçular semt polikliniğine gidicem.kontrol için.
hatırlarsanız kadreşimin çeyiz serilmesi esnasında çok yorulmuştum akşam da sancım olmuştu...
bir de pıt pıtları pek duymuyor endişeleniyordum.....
işte gittim doktora biraz önce...
dr.mustafa yıldırım
sanki özel hastanedeki gibi yarım saat ilgileniyor bakıyor sorular soruyor.erkek diye çekinmiştim ama ultrasona bakarken bana bile dönmüyor.ekrana bakıyor midesi güzel.omuriliği iyi.kalbi güzel.idrar kesesi güzel.tek tek bakarkende saydı... birde cinsiyetini söylediler mi dedi.evet dedim bide biz bakalım dedi...
kız dedi.....
bide bana gösterdi bak erkek olsaydı şurası şöyle olucaktı dedi....
sonra hangi doktora gittiğimi sordu.. hangi ilaçları kullanıyorsun dedi...
sadece demir ilacı dedim....
vitamin vermedi mi doktorun dedi....
elevit verdi...
birde eğer almak istersen sigorta karşılamaz ama captafer diye bir ilaç var o aldığın demir hapı ve elevitin emilimini %100 yapar.dedi
istersen 30tl civarında bişi dedi....
yani ben çok memnun kaldım kızlar..para felanda vermedim.eczaneye gidince muayne ücreti vericem herhalde 4 tl felan...
bu arada kan tahlillerin yapıldımı dedi...
yapıldı dedim.şimdiye kadar yapılmuş tüm testleri götürmüştüm zaten....
onlara da baktıııı....
3 hafta sonra yine gel dedi...
herşey çok güzel dedi...
işte böyleee......
teşekkür ederim canım ücret ödüyormuyuz dedim hayır dedi..ücreti yokmuş
sordum canım ücret yok dedi
evet canım bende asiye hanıma gidiyorum kanım çok ısındı ona gidince rahatlıyorum sanki..salatalıkta tek olman mumkunmu ahanda yıne tuzladım bıtaneee
merhaba....sendemı nısaya asıye hanıma gıdıyorsun kı..ben 16haftalıkken gttım erkege benzıyo dedı net bısey soylemdı walla cuma gunu tekrr gıdecegım baklaım kesın bısey dermı..sana nezamn tahmın yaptıkı
canım değerlerime bakmak için aldılar normalde yapılan bişey değil zaten aile hekimim abim benim o yüzden aldı kanımı
ben dün akşam farkettim çalışmazsam evde resmen fil gibi olurmuşum o evdeki 5 saatte neler yiyorum tahmin edemezsiniz. heee ben birde salatalığa taktım soyup tuzlayıp yiyorum gecede 4 tane falan..
eşimde bu oğlan sırf pipi doğmasın diyor
merhaba canımm ..walla sımdıye kadar kardesını kıskanmayan bı cocuk gormedım tabı herkesın bellı etme seklı farklı umarım dogac zarr wermeden bellı eder...wee tabıkı sewgıısı degısmez kardesıne sadece sızdekı yerını korumak ıcın dıkkt cekmeye calısacaktr tahımınmm
teşekkür ederim canım ücret ödüyormuyuz dedim hayır dedi..ücreti yokmuş
sordum canım ücret yok dedi
doğuma eskişehire gitmeden önce 2. düzey ayrıntılıyada trabzona gelcez anlaşılanbenim hastane 300 tl diyo yaww
kızlarrr siz mhabbete devam edin ben biraz evi süpüreyim toparlayayım gelirim. yemeğim var nasıl olsa biraz dediğim gibi toparlayayım yazdıklarınızı okurum. pc açık öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?