2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok sagol sizler harika insanlarsiniz iyiki varsınız bu arada 4000 sayfa harika çok tesekkur ederim

Destuuuurrr
biz geldiiikkkkkkkkkk

Dr.ların bu kadar insan dışı olabileceğini ne yazıkki ilk gebeliğimde öğrendim ben. Belki şimdiki kadar bilgim olsaydı kürtaja kadar varan dr.a inanma aptallığını yapmayabilirdim. Büyük geçmişler olsun canım, inan çok sevindim güzel haberlerine.

yok daha almadım ama sanki hala süphem var .hangi birine inanacağımı şaşırdım 3 hafta sonra renkli ultrasona giricem onda kesin belli olur herhalde.

hoşgeldin canımmm :80::80:

Canım bu gün diğer doktorada uğradık raporumu almak için fakat yerinde yoktu bu arada bisiy dikkatimi çekti kartında amniyosentez uzmanı yazıyordu demekki sebep buymuş uzmanlık alanını bize kanitlayip 800 tl mizi almak amniyosentez ücreti bukadar yani vicdanı bu kadar ucuzmus

yok daha almadım ama sanki hala süphem var .hangi birine inanacağımı şaşırdım 3 hafta sonra renkli ultrasona giricem onda kesin belli olur herhalde.
ne sinir bozucu değil mi... alışveriş kısmı ve bebişini severken "oğlum" ya da "kızım" diyememek.. ne desen fena olacak net öğrenene kadar ama zaman çabuk geçiyor, dediğin gibi detaylıda net birşey söylerler...

hoşgeldin canımmm :80::80:
hoşbulduuukk, nasılsın özgeciiim

geçmişi okumaktan aramıza katılamıyorsun galiba canım nasılsın iyimisin

evet cnm bir de her gün baktığım alışveriş siteleri var onlara takılıyorum
iyiyim çok şükür sen nasılsın başın ağrıyormuş yine galiba geçmiş olsun dr.a sordun mu hiç bu ağrıları

iyiyim canım sen nasılsın

evet başım ağrıyordu biraz ama şükür geçti dr normal dedi olurmuş :44:

evt canım onda kesin belli olur işte. ama ben senin yerinde olsam iki çift lafımı esirgemem o doktordan.

Son düzenleme:

Ah bitanem biz insanız güveniyoruz onlar ise vicdanını şeytana satmışsa bizim yapacak birşeyimiz kalmıyor

oo maşallah herkesin morali yerinde benimde ölee oğlumu gördüm bugün.geçmişi okudum yoruldum .herkese iyi geceler...öpüldünüz<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…