2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikir valla

okul bitsinnnn tati gelsinnnnnnnnnnnnn güneş açsınnnnnnnnnnnnn yaz gelsinnnnnnnnnnn
ben kaçıyorum iyi geceler herkese

canım ağustos anneleri de bu haftalarda bu cinsiyet karmaşasını yaşamıştı bizdede yaşanıor sen yinede renklini beklee azcık sabırrr
Mehtap doktoru beklerken dogum fiyatlarını aldık odaları gezdik normal dogum 1.100 tl sezeryan 2.100 tl şuur oda +225 tl odalar gayet iyi hemşire ve görevliler ilgili güler yüzlü bu gün baya bir moral depoladım
ben arkadaşın doğumundan fiyatları biliordum yazmıştımda güzel hastane mesela pazar günüydü ama düzgün sabahtan bi uğramıştı arkadaşımın yanına 2. gündü hastanedeki düşün yani hangi dr yapar bunu
çağın toprak için totem yaptım tuttu :)

melisim
canımın içiiiiiii
meryem nerde yahu eşimi evde acaba :44:
canım meryemin misafirleri var ondan açamıor selamı var herkese bride elmayı merak etmişti o da çok sevindi iyi habere
canım maşallah sen zaten güzelsin iyi bari tek isimsiz ben ve meloş değilmişizz eşim isim bulmuş oğluma messi diyor maç izliyor ondan etkilendi galiba
ahahahahahaha

güzel fikirmişte bnm adama bu sökmemişti ben ne nüfus müdürnüne sorcam gider kendi istediğim adı yazdırırım diye kudurtmuştu beni allahtan kızımız oldu sahilin adı4 yıl önceden belliydi

hayret bisi ya gercekten 800tl mi aldilar.hic vicdan kalmamis bunlarda.devlette yapmiyorlarmi?

ben geldımmmmmmmmmmmm hıc gecmıse dalmıyorum dırek muahbete dalıyorum nasılsnzzz??????*elmaaa haberlerını aldım melısten cnm cok sewındım yaaa

canımmm vuslat nezamnnn

canımmm vuslat nezamnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…