2011 eylül anneleri

Diğer konudaki mesajını gördüm ve ne yazık ki o kişiyi
insan yerine koyarak durumu açıkladım.
benim insanları buraya toplamakla ne gibi bir kazancım olabilir ki?
sonra nasıl olsa buraya dönülecekti
en başından birleşilsin istedim.
ama o kadar egoistmiş ki bu insan
bunun hamilelikle falan ilgisi olamaz canım
insanlıkla alakalı bu durum..
o beddua da..
neyse Allah'a havale ediyorum..

canlar hernekadar yemek yesenızde agzınızda degısık bır tat oluyormu bende cok oluyor ve mıgdemı bulandırıp agzım cok sulanıyor cok rahatsız edıyor benı

vayyy aşktutkunu senin bulantılar erken başlayacak herhalde.felaket tellalı gibi oldum di mi:)benim şimdilik hiçbir rahatsızlığım yok ama belli olmaz 6-8 hafta arasında başlarmış ya

hamilelikmi ? sanal bir formda ne donebilir bu kadar agir hakaretlere gidicek kadar ..istemiyorsa girmez sanal sonucta yada paylasir paylisicagini gider bu kesin erkek ben ir kadindan bu kadar terbiyesizlik beklemem cunku..

5 ocak regl günüm.. çok erken yaptım kız heycanlandırma beni..... çok üzülüyorum sonra endometriosizim ben 4. evre 1 senedir korunmuyoruz... laparoskop oldum bekliorum bakalım olmazsa tüp bebek dedi dr. bende bekliorum heycanla kendiliğinden gelir inş. testler yanlış diilmidir sence sen olsan ne düşünüdün cnm... çok mu konuşuyorum ya :) cnm sıkılıyo ya :) boşverin kız siz bnmle ilgilenin :) bak ben yeni geldim :)

sonuna kadar yanındayız arkadaşımızın... hiçkimse kimseye hakaret etme kahhına sahip değildir. hemde bu şekilde seviyesizce... hamileliğin verdiği piskolojik dalgalanmaya veriyoruz bu yazdıklarını desek, o da imkansız. kimse bu derece çirkinleşemez. insan olmaya davet ediyorum seni...

bu tam bi edepsizlik.. bunun hassaslılıkla filan ilgisi yok. bir kadın,bir anne o sözleri sarfedebilir mi?

ne yani ayrı bi topic açıldı da kıyamet mi koptu? hava mı atacaktı benim topiğim diye.
bozonun arkasında koca bi grup var. ne kadar iyi bir anne olduğunu bilmeyen mi var? tecrübelerinden faydalanmamakla çok büyük hata eder.

bunun özrü yok. herkes haddini bilecek. böyle çirkin insanların bu forumda işi yok.Allah herkesin gönlüne göre versin

bizim topiğimiz de 2009 eylül anneleri açmıştı ne oldu biz de böyle terbiyesizce kelimeler kullandık mı hayır...kimsenin amacı kötü değil birbirlerine yardımcı olmaktı...benim çocuğuma kimse gerizeklaı diyemez dedirtmem..

Neden gec mudahale edilir biliyormusunu 5 sayfa cevap vermissiniz hala konuyu uzatiyorsunuz siz uzattikcada biz mudahalede gec kaliyoruz !

Nihayet siteden atıldı bu insan dışı varlık..
Allah'ım o minicik yavruyu koru..
Böyle bir insan nasıl anne olabilir ki?

2010 eylul anneleri olarak yanindayiz bozo ..kimse bu bilsin haddini :):)

vayyy aşktutkunu senin bulantılar erken başlayacak herhalde.felaket tellalı gibi oldum di mi:)benim şimdilik hiçbir rahatsızlığım yok ama belli olmaz 6-8 hafta arasında başlarmış ya

ayyyy oglumda hıc bulantım olmamıstı ne guzel ınsallah bundada olmaz ya

Nihayet siteden atıldı bu insan dışı varlık..
Allah'ım o minicik yavruyu koru..
Böyle bir insan nasıl anne olabilir ki?

Yeter artik o konuda yazmayin konu disi mesaj yaznalari konuyu dagitanlarida atacagim bilginiz olsun

bak benımde 5 ocak ama ben sabırsız erken ogrendım ınsallah hamıssındır

kızlar boşverin hadi ama... kaç hamiş var burada bakalım.....

bak benımde 5 ocak ama ben sabırsız erken ogrendım ınsallah hamıssındır

ayyy içim bi tuhaf oldu yaa kendim gibi hissettim sen böle dince.. ne zmn nasıl öğrendin cnm bende çok sabırsıızm .... pc ile yatıcam yaa araştır oku bak... sıyırıcam yarın kan testi yaptırsam mmı... bide dr bana geçen ultrasonla baktığında bu çatlmıs ymrta bebek olursa bundan beslenecek dedi ne demek istedi anlayamadım heveslenemedim kaldım ölece ilaç içemiyorum bişi yapamıyorum...

cazii hamişten çok bebekliler var
sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inş. bu sonbaharda
ama unutmayınki son trimester yaza geliyo :) çok sıcak çokkk :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…