bozo ve esrant,
arkadaşın özellikle size yüklenmesinin sebebi bozonun 2010 annesi olup burda bizler için topik açıp davet etmesi, esrant ın da kendi açtığı topiğindeki iletisine cevap atması anladığım kadarıyla.ben onun daha önceden bozulduğunu farkettim ve ortadaki yanlış anlamayı gidermek için bir msj attım ama sanırım işe yaramamış.yapılan şey söylenen sözler çok çok kötü bu kadar hakarete değecek ne vardı anlamadım.özellikle "gerizekalı çocuklarınızın gelişimini paylaşın" lafına çok üzüldüm.edilen beddualar geri gelirmiş umarım gelmez.bu durumu arkadaşın hassas hamilelik dönemine verelim.sanırım kötü niyetli birşeyler döndüğünü sandı ama yanıldı.durumu uzatmayalım kapatalım.burada güzel şeyler paylaşmak için varız .inanın çok gerildim.eminim bebişler de öyle..konuyu uzatmayalım.gereken yapıldı.
canlar hernekadar yemek yesenızde agzınızda degısık bır tat oluyormu bende cok oluyor ve mıgdemı bulandırıp agzım cok sulanıyor cok rahatsız edıyor benı
bozo ve esrant,
arkadaşın özellikle size yüklenmesinin sebebi bozonun 2010 annesi olup burda bizler için topik açıp davet etmesi, esrant ın da kendi açtığı topiğindeki iletisine cevap atması anladığım kadarıyla.ben onun daha önceden bozulduğunu farkettim ve ortadaki yanlış anlamayı gidermek için bir msj attım ama sanırım işe yaramamış.yapılan şey söylenen sözler çok çok kötü bu kadar hakarete değecek ne vardı anlamadım.özellikle "gerizekalı çocuklarınızın gelişimini paylaşın" lafına çok üzüldüm.edilen beddualar geri gelirmiş umarım gelmez.bu durumu arkadaşın hassas hamilelik dönemine verelim.sanırım kötü niyetli birşeyler döndüğünü sandı ama yanıldı.durumu uzatmayalım kapatalım.burada güzel şeyler paylaşmak için varız .inanın çok gerildim.eminim bebişler de öyle..konuyu uzatmayalım.gereken yapıldı.
yaaaa:)) hadi bakalım hayırlısını dileyelim allahtan.umarım gönlüne göre olur.2.bebişin de tam zamanı gelmiş artık.bir-iki gün sonra tekrar yaparsan net sonucu alırsın tahminimce.ama erken gebelik testleri de iş görür şu dönemde
bizim topiğimiz de 2009 eylül anneleri açmıştı ne oldu biz de böyle terbiyesizce kelimeler kullandık mı hayır...kimsenin amacı kötü değil birbirlerine yardımcı olmaktı...benim çocuğuma kimse gerizeklaı diyemez dedirtmem..bozo ve esrant,
bizim topiğimiz de 2009 eylül anneleri açmıştı ne oldu biz de böyle terbiyesizce kelimeler kullandık mı hayır...kimsenin amacı kötü değil birbirlerine yardımcı olmaktı...benim çocuğuma kimse gerizeklaı diyemez dedirtmem..
vayyy aşktutkunu senin bulantılar erken başlayacak herhalde.felaket tellalı gibi oldum di mi:)benim şimdilik hiçbir rahatsızlığım yok ama belli olmaz 6-8 hafta arasında başlarmış ya
Nihayet siteden atıldı bu insan dışı varlık..
Allah'ım o minicik yavruyu koru..
Böyle bir insan nasıl anne olabilir ki?
neden gec mudahale edilir biliyormusunu 5 sayfa cevap vermissiniz hala konuyu uzatiyorsunuz siz uzattikcada biz mudahalede gec kaliyoruz !
Nihayet siteden atıldı bu insan dışı varlık..
Allah'ım o minicik yavruyu koru..
Böyle bir insan nasıl anne olabilir ki?
5 ocak regl günüm.. çok erken yaptım kız heycanlandırma beni..... çok üzülüyorum sonraendometriosizim ben 4. evre 1 senedir korunmuyoruz... laparoskop oldum bekliorum bakalım olmazsa tüp bebek dedi dr. bende bekliorum heycanla kendiliğinden gelir inş. testler yanlış diilmidir sence sen olsan ne düşünüdün cnm... çok mu konuşuyorum ya :) cnm sıkılıyo ya :) boşverin kız siz bnmle ilgilenin :) bak ben yeni geldim :)
bak benımde 5 ocak ama ben sabırsız erken ogrendım ınsallah hamıssındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?