Evet canım...
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz..
bence super fikir ama biraz daha bekleyelim derim ben şimdi oraya üye olunca bütün facebooktakiler hamiş oldugumuzu ogrenicekler korkuyorum biraz nazardan falan.Aslında batıl inancım pek yoktur Allah nasip ettiyse alıcaz kucagimiza ama yine de cok minik diye endişeleniyorum:44:
merhaba kızlar.
bende bugün çift çigi gördüm. sat ım 5 aralık. 11 eylül doğum günü olarak hesaplanmış...
hepimize hayırlısı olsun, doktora giden var mı aranızda?
dmlonr resimdeki sen misin canım?
evet canım benim resimdeki nikah fotoğrafımdan biri.
Çok tatlı görünüyorsun canım
ayy cook tesekkur ederim canım her gelin güzel olur zaten
Hayatımızın en özel günlerinden biri zaten gelinlik giydiğimiz gün:87:
ayy cook tesekkur ederim canım her gelin güzel olur zaten
vay vayy ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum:))yaa ben randevu almadım da ya yarın ya da salı gidicem doktora akşama kadar çalışıyorum.izin alma durumuma bağlı bir de il merkeze gitmem lazım.biraz meşakatli iş yani.face te grup kurma olayı güzel hem fotolar falan ekleriz daha kolay olur ama şimdi gruba üye olunca listedeki herkes görecek.kalp atışını falan duyana dek hiç olmazsa beklemek istiyorum ben etrafımdakilere söylemek için.gerçi annem babam kardeşim bir de çok yakın 3 arkadaşım biliyor.benimde valla hafif bel agrısı ve gazdan başka bşeyim yok gazman gibi olacak benimki herhalde hehehe
aynen resim süper maşallah sübhanallah
kızlar her tuvalete girdğimde kan gelecek diye çok korkuyorum.bir aksilik olacak diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bebişimi çok bekledik.rabbim inşallah hepimizi göz açıp kapayana dek sorunsuz bir şekilde eylül ayına getirir sağlıkla bebişleirmizi alırız kollarımıza
kızlar her tuvalete girdğimde kan gelecek diye çok korkuyorum.bir aksilik olacak diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bebişimi çok bekledik.rabbim inşallah hepimizi göz açıp kapayana dek sorunsuz bir şekilde eylül ayına getirir sağlıkla bebişleirmizi alırız kollarımıza
kızlar bu sıralara kendinizi adet olucak gibi hissedebilirsiniz korkmayın bizde çok korkuyorduk
benim kızımdan önce 1 düşüğüm olduğu için hep karnımda geziyordum wc ye gitmeye korkuyordum ama korkmayın stres yapmayın...bu günlerinizin tadını çıkarın bol bol dinlenin mide bulantılarınız başlıyana kadar...bu arada hamileliğiniz boyunca bol bol fotoğraf çekin...bulantısız hamilelik geçirirsiniz inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?