sizi heyecanlandirmak istemem ama benim dogumum ayni boyle
baslamisti. mide agrisi, ishal ve ondan 2-4 saat sonra sanci.
sanci da boyle aniden evet bu dogum sancisi diyebilecegim sekilden degildi
doktor bakti acilmam varmis oyle gittim doguma.
az kalmistir insallah..
kızlaaaar biz geldik
cuma günü saat 16.30 gözlerimizi açtık dünyaya...
3.320 kg 51 cm doğdu muhammet ilkerim...
Eki Görüntüle 252334 Eki Görüntüle 252335 Eki Görüntüle 252336
kızlar benim bu dişim geçmedi çok şükür ağrısı biraz azaldı bugün dün gece 1 saat hüngür hüngür ağladım ağrısından.benim ağrım oldukça oğlum da çok huzursuzdu içimde gerindi gerindi durdu.bugün daha iyiceyim ama yüzüm hala davul gibi şiş.sizce ne zaman iner bu şişlik?bir de yüzümde kızarıklık oldu ağrıyan bölgede.bir acayip görünüyoruum
hadi yaaa.bende gitmedim bekliyorum bakalım yarın kontrolüm var diye.ama dayanamazsam giderim napimm.peki bu belirtiler olunca ne zaman gittin doktora?
ben zaten 3 gun oncesinden hastahanedeydim, doktor hemen kontrol etti ve dogum oncesi
odaya aldi. sancilarim vardi ama ilerlemiyordu suyumu patlattiktan sonra hizlandi. toplam 10 saat sanci cektim. tavsiyem doktorunuza gidin ne olur ne olmaz.bazi dogumlar cok hizli olabiliyor
sweetnurse.F.A guzel haberlerinizi bekliyoruz
ay kızlar sona geldik ya sağ salim bi alsaydık kucaklarımıza ya.ben hem çokmutlyum hem çok heyecanlyım hem çok korkuyorum ama bildiğim tek şey var RABBİM hiçbirmiziz yarı yolda koymayacak ona sığınalım inş....
kızlar benim bu dişim geçmedi çok şükür ağrısı biraz azaldı bugün dün gece 1 saat hüngür hüngür ağladım ağrısından.benim ağrım oldukça oğlum da çok huzursuzdu içimde gerindi gerindi durdu.bugün daha iyiceyim ama yüzüm hala davul gibi şiş.sizce ne zaman iner bu şişlik?bir de yüzümde kızarıklık oldu ağrıyan bölgede.bir acayip görünüyoruum
Kizlar bizde bugun 40+1 olduk. doktora gittim iyisin bebekde iyi bekleyelim dedi. sancin olmazsa cuma bidaha gel nst baglariz dedi. suni sanciyi on gün gecikince veririz dedi. (tabi bebekde ozamana kadar bi sorun cikmazsa)
rahmim felanda kapaliymis hala. tecrubeli arkadaslar varmi sizce ne yapayim sancimin gelmesi icin
‎36 haftalık erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyayım geçen hafta sancıyla hastaneye gittim serum takıldı hafiflemişti dün tekrar arttı gittim doktorum idrar tahlili yaptı yoğun enfeksiyon çıktı suda eritilen antibiyotik,magnezyum ve toz verdi
2 tane daha serum verildi eve geldim akşam.şimdide ishal ve mide bulantısı başladı sabahtan beri yatıyorum doktora haber versemmi??bebeği şuan almak istemiyor 1 hafta daha tutalım dedi ama ben çok hastayım ne olacak ya oooff
insallah..
haftamiz ayniymis bizim, dogum tarihi ve sekli belli mi?
zaman azaldikca daha cok heyecan sardi beni:18:
iyi günler...36+6 günlük olduk buqun acaip kasılmalarım varsezeryan olacağı için 15 eylüle gün aldık ama geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?