2011 Eylül Anneleri

kızlar benim bu dişim geçmedi çok şükür ağrısı biraz azaldı bugün dün gece 1 saat hüngür hüngür ağladım ağrısından.benim ağrım oldukça oğlum da çok huzursuzdu içimde gerindi gerindi durdu.bugün daha iyiceyim ama yüzüm hala davul gibi şiş.sizce ne zaman iner bu şişlik?bir de yüzümde kızarıklık oldu ağrıyan bölgede.bir acayip görünüyoruum

hadi yaaa.bende gitmedim bekliyorum bakalım yarın kontrolüm var diye.ama dayanamazsam giderim napimm.peki bu belirtiler olunca ne zaman gittin doktora?

geçmiş olsunn...diş ağrısı ne berbattır bilirim.temiz buzdolabı poşetinin içine minik buz koy.dikkat et ama buz yanığı yapma.onu da yanağına koy kızarığını ve şişliğini alır....

elif sanirim 8inde yapcaksin dogumu. insallah sag salim kavusursunuz birbirinize allah hepimizin yardimcisi olsun. benim esiminde 8 inde dogumgunu. oglumuz bi surpriz yaparmi acaba diyorum bakalim hayirlisi hakkimizda. haberlerini beklicez...[/QUOTE]

çOK TEŞEKKÜR EDERİM HABERİ VERECEĞİM İNLŞALLAH. SON 18 SAAT KALDI =) "ALLAH HAYIRLISIYLA SİZİNDE EVLADINIZI KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH."

hadi yaaa.bende gitmedim bekliyorum bakalım yarın kontrolüm var diye.ama dayanamazsam giderim napimm.peki bu belirtiler olunca ne zaman gittin doktora?

ben zaten 3 gun oncesinden hastahanedeydim, doktor hemen kontrol etti ve dogum oncesi
odaya aldi. sancilarim vardi ama ilerlemiyordu suyumu patlattiktan sonra hizlandi. toplam 10 saat sanci cektim. tavsiyem doktorunuza gidin ne olur ne olmaz.bazi dogumlar cok hizli olabiliyor

tamam biraz daha bekleyim de artarsa giderim artık.duşa girdim biraz rahatladım sanki.olmazsa yarın kontrolüm var zaten.cevap için teşekkür ederim...

ay kızlar sona geldik ya sağ salim bi alsaydık kucaklarımıza ya.ben hem çokmutlyum hem çok heyecanlyım hem çok korkuyorum ama bildiğim tek şey var RABBİM hiçbirmiziz yarı yolda koymayacak ona sığınalım inş....

insallah..
haftamiz ayniymis bizim, dogum tarihi ve sekli belli mi?
zaman azaldikca daha cok heyecan sardi beni:18:

cok gecmis olsun..
en kisa zamanda gecer insallah..

‎36 haftalık erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyayım geçen hafta sancıyla hastaneye gittim serum takıldı hafiflemişti dün tekrar arttı gittim doktorum idrar tahlili yaptı yoğun enfeksiyon çıktı suda eritilen antibiyotik,magnezyum ve toz verdi
2 tane daha serum verildi eve geldim akşam.şimdide ishal ve mide bulantısı başladı sabahtan beri yatıyorum doktora haber versemmi??bebeği şuan almak istemiyor 1 hafta daha tutalım dedi ama ben çok hastayım ne olacak ya oooff

merhaba kızlar.bizim tahmini doğum tarihimiz 9 eylül.bekliyoruz bakalım.doğum belirtisi yok henüz.bir anda mı oluyor belirtiler yoksa yavaş yavaş mı?cumaya kontrlolümüz var.inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.

Kizlar bizde bugun 40+1 olduk. doktora gittim iyisin bebekde iyi bekleyelim dedi. sancin olmazsa cuma bidaha gel nst baglariz dedi. suni sanciyi on gün gecikince veririz dedi. (tabi bebekde ozamana kadar bi sorun cikmazsa)
rahmim felanda kapaliymis hala. tecrubeli arkadaslar varmi sizce ne yapayim sancimin gelmesi icin

suni sancı berbat bişeymiş.sezeryan olmayı isteseydin keşke.dikkatli ol bebeğin fazla kalması da tehlikeli...hurma ye bence bol bol...

bulantı enfeksiyon kaynaklıdır muhtemelen.bence ara doktorunu riske atma şu zamana kadar taşımışsın bebeğini...

iyi günler...36+6 günlük olduk buqun acaip kasılmalarım var sezeryan olacağı için 15 eylüle gün aldık ama geçmek bilmiyor

iyi günler...36+6 günlük olduk buqun acaip kasılmalarım var sezeryan olacağı için 15 eylüle gün aldık ama geçmek bilmiyor

kasılmalrın düzenli mi arsı kaç dakika onu kontrol et canım 10 dk da 3 kere ise doktora gitmen gerek.1 hafta kalmış sezeryanına.ne güzel az kalmış kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…