kızlar ben de bişey sorcaktım.bu kasılmalar karnın biryerde toplanıp sanki bebek toplanıyormuş gibi sertleşmesi mi?birkaç gündür devamlı oluyo bende .bide arkasından adet sancısı gibi sancı geliyo bazen
canım bendede öyle oluyor.bu kasılma mı oluyor?
kızlar hepinize güzel e sağlıklı doğumlar dliyorum ben yavrumu kucağıma alalı 20 gün oldu tam bgn, suyum azaldığı için erken geldi meleğim. Doğumdan sonra tek düşündüğünüz sütünüz olacak, ben çok zor 3 gün geçirdim sonra çok şükür sütüm düzeldi ..
Bol bol emzirmeyi düşünün hemen gelsin, doğumdan daha çok emzirmek önemliymiş bunu anlayacaksınız kızlar.. Hiç endişe etmeyin, Allah çok yardım ediyor , uykusuz gecelere hazırlıklı olun :)
kızlar hepinize güzel e sağlıklı doğumlar dliyorum ben yavrumu kucağıma alalı 20 gün oldu tam bgn, suyum azaldığı için erken geldi meleğim. Doğumdan sonra tek düşündüğünüz sütünüz olacak, ben çok zor 3 gün geçirdim sonra çok şükür sütüm düzeldi ..
Bol bol emzirmeyi düşünün hemen gelsin, doğumdan daha çok emzirmek önemliymiş bunu anlayacaksınız kızlar.. Hiç endişe etmeyin, Allah çok yardım ediyor , uykusuz gecelere hazırlıklı olun :)
Gunaydin guzel anne adaylari... Bugun nasilsiniz? biz doktordan geldik biraz once... hersey normal dedi doktor hatta 10 uzerinden 10 dedi cok sukur. cati muayenesi yapti birde ama hic acimadi bile kendimi kasmadim hic. gerci doktor doguma yaklasmis diyemicem dedi benim oglusum bu gidisle biraz zor gelcek. annesinin karninda cok mutlu heraldeneyse sag salim tez zamanda kavusuruz insallah bebegim kaldi 1 haftamiz:)
sanırım bi eylül bebeği daha geliyo
40+3 olduk doktor 2 cm acılman var dedi düzenli sancılarım başladı hayırlısı ile sancı sürecini bi gecirsek dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
kızlar bizde bugün doktora gittik.benim kızımda çok tombullaşmış.3600 gr olmuş.doktor bu hafta doğmazsa bidaha zor doğurursun dedi.haftaya sezeryana alırım dedi.bende normal beklerken doktor öyle söyleyince üzüldüm biraz.hayırlısı olsun diyelim ama napalım
ben de normal isterken doktor çatı darlığı nedeniyle sezeryan gerekebilir diyince aynen senin gibi oldum bütün akşam üf püf yedim kendimi.şimdi alıştım fikre.sağlıklı olsun da önemli değil diyorum uyu uyan daha iyi hissedeceksin.hayırlısı olsun bebişin kilolu olması iyi aslında doğunca rahat olur bence.bizimki daha 2800-3000 arası.gececek yer bulamıo kendine.ben de 3300 falan olsa diyorum doğana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?