- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Kizlar bizde bugun 40+1 olduk. doktora gittim iyisin bebekde iyi bekleyelim dedi. sancin olmazsa cuma bidaha gel nst baglariz dedi. suni sanciyi on gün gecikince veririz dedi. (tabi bebekde ozamana kadar bi sorun cikmazsa)
rahmim felanda kapaliymis hala. tecrubeli arkadaslar varmi sizce ne yapayim sancimin gelmesi icin
kasılmalrın düzenli mi arsı kaç dakika onu kontrol et canım 10 dk da 3 kere ise doktora gitmen gerek.1 hafta kalmış sezeryanına.ne güzel az kalmış kavuşmana
yok düzenli değil geçen gece 2 kere gittimama yalancı sancı dediler ilk doğumumda sezeryandı ve hç sancı çekmemiştim ve hamileliğim çok rahat geçmişti bundA sancı olunca korkuorum çok erken doğum riskimde var
36+6 günlük hamileyim
bebeğiniz doğsa bile allahın izniyle bir sorun yaşamazssın inşallah.. benimde erken doğum riskim vardı bu haftalara gel,nce dr.umla rahatladımbence sende artık korkma
sen kaç haftalıksın canım
37+1 haftalığım dr.um bu hafta doğum olabilir dedi kilosuda iyi dedi beklemedeyim anlıcan :97: inşallah hayırlısıyla sağlıkla bir avazda doğururuz
normal doğum olcak dimi senin :85:
inşallah dr.umla öyle konuştuk bir sorun olursa sezeryana alıcak tabi beni sen ne karar verdin dr.un ne diyor :26:
bnm ilkide sezeryan oldu buda sezeryan olcak cnm
anladım canım seni bu haftadan sonra alır dr.un sağlıkla gelsinlerde sezeryan normal fark etmez
anladım canım seni bu haftadan sonra alır dr.un sağlıkla gelsinlerde sezeryan normal fark etmez
Gamze doktorun açıklığından dolayı mı bu hafta doğum olur dedi?Belirtilerin mi var ya da?Kısacası neye göre doğum yaklaştı diyor doktorlar.Bende kendimi bir yoklayayım:44:
aynen canım 15 eylüle gün verdi ztn yarın son kontrolum var bakalım..allah senide bi avzda kurtarsn bi an önce kucaqına al bebişini :26: :96:
amin canım senide bana salı gel dedi olmazsa suni sancı mı vericek acabasonradan aklıma geldi sormayı unuttum
amin canım senide bana salı gel dedi olmazsa suni sancı mı vericek acabasonradan aklıma geldi sormayı unuttum
Ben 28 haftada sancılanmıştım.Erken doğum riskim vardı.Bir hafta hastanede yattıım zor durdurdular sancıları.36+1'de tekrar sancılandım.Bu seferde bir hafta daha dursun diye tekrar serumla falan durdurdular.Şimdide gelsin istiyorum.Çok heycanlanıyorummmmmmm:97:bende karnımda toplanmam var ama öyle sancı yok bende dr.um bebeğin kafası doğum kanalında ve catıma baktığında 1 cm aCIKLIK VAR DEDİ bundan 1 hafta kadar doğum olur dedi.. bide dr. söylemedim ama akıntım arttı benim :18: tabi yine allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?