2011 Eylül Anneleri

ben de ilk bebeğimi 41.haftanın sonuna doğru doğurmuştum.endişelenme.gelir bu hafta inşallah.sorun yoksa merdiven inip çık ağır ağır

kasılmalrın düzenli mi arsı kaç dakika onu kontrol et canım 10 dk da 3 kere ise doktora gitmen gerek.1 hafta kalmış sezeryanına.ne güzel az kalmış kavuşmana

yok düzenli değil geçen gece 2 kere gittim ama yalancı sancı dediler ilk doğumumda sezeryandı ve hç sancı çekmemiştim ve hamileliğim çok rahat geçmişti bundA sancı olunca korkuorum çok erken doğum riskimde var

slm kızlar..bende eylül ayı annesiyim.. durumumuz rahim de 1 cm acıklığım var dr.umuz 1 hafta içinde normal doğum olur dedi

kaç haftalıksınız :26:

Gamze doktorun açıklığından dolayı mı bu hafta doğum olur dedi?Belirtilerin mi var ya da?Kısacası neye göre doğum yaklaştı diyor doktorlar.Bende kendimi bir yoklayayım:44:

Gamze doktorun açıklığından dolayı mı bu hafta doğum olur dedi?Belirtilerin mi var ya da?Kısacası neye göre doğum yaklaştı diyor doktorlar.Bende kendimi bir yoklayayım:44:

bende karnımda toplanmam var ama öyle sancı yok bende dr.um bebeğin kafası doğum kanalında ve catıma baktığında 1 cm aCIKLIK VAR DEDİ bundan 1 hafta kadar doğum olur dedi.. bide dr. söylemedim ama akıntım arttı benim :18: tabi yine allah bilir

aynen canım 15 eylüle gün verdi ztn yarın son kontrolum var bakalım..allah senide bi avzda kurtarsn bi an önce kucaqına al bebişini :26: :96:

amin canım senide bana salı gel dedi olmazsa suni sancı mı vericek acaba sonradan aklıma geldi sormayı unuttum

Ben 28 haftada sancılanmıştım.Erken doğum riskim vardı.Bir hafta hastanede yattıım zor durdurdular sancıları.36+1'de tekrar sancılandım.Bu seferde bir hafta daha dursun diye tekrar serumla falan durdurdular.Şimdide gelsin istiyorum.Çok heycanlanıyorummmmmmm:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…