2011 Eylül Anneleri

37+ 3 olduk dün doktora gittik haftaya tekrar gel çatına bakalım dedi. offfff... artık doğurmak istiyorum çok sıkıldım. hala çalışmaya devam ediyorum ondanda sıkıldım... evimde oturmak istiyorummm.. gebişlerin duası kabul olurmuş herkes dua etsin artık yerime bir eleman başlasın

sanırım bi eylül bebeği daha geliyo
40+3 olduk doktor 2 cm acılman var dedi düzenli sancılarım başladı hayırlısı ile sancı sürecini bi gecirsek dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Allah yardimcin olsun selda. simdi nasilsin acaba? Umarim kolay bir dogum olur bebesini sag salim alirsin kucagina..

Famee senin icinde cok sevindim. Bu arada ben en cok cati muayenesinden korkuyodum ve hic zor bisey degilmis:) insallah en yakin zamanda aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Awez cok gecmis olsun. Dis agrisi cok zor olurmus ben yasamadim bilmiyorum insallah gecerde senide zor durumda birakmaz...

Berranur masallah kizina kocaman olmus. tombis bebekler bi ayri tatli oluyo insallah benim oglumda tombis dogar. sezeryan icinde uzulme canim herseyin hayirlisini versin allah

merhaba kızlar benimde doğum tarihim belli oldu haftaya sezeryana gün verdi ben normal doğum istiyorum am ilkinde sezerayn olduğu için yine olacak hayırlısıyla gelsin artık bebişlerimiz

Ferhat gunun belli olmus hayirli ugurlu olsun. haftaya hangi gune verdiler? genel anestezimi yoksa epiduralmi? hayirli kolay dogumlar olur insallah...

eyluul bende dogurmak icin cok sabirsizlaniyodum hatta erken gelcek gibi geliyodu ama 6 gun kaldi hala tik yok hatta doktor simdilik doguma yaklasmamis dedi ama senin calisman kotu olmus iyice agirlastik zaten hamileligimizin son zamanlari insallah en yakin surede yerine biri baslarda sende rahata kavusursun...

bu diş ağrısı ben mahvetti gece iki de doktor aradık antibiotiğe başlandı.yüzümün sol tarafı botokslu gibi dev oldu şişti duramıyorum ağrı kesiciler de etkilemedi bu saate kadar.ağrıdan bittim ağlıyorum sürekli.inşallah çabuk iyileşirim dua edin hiç uyumadım dünden beri. bu arada doğum başlamaz umarım.benim için lütfen ayetelkürsi okur musunuz?

Arkadaşlar çok fazla konuşmasam da hepinizi okuyor ve takip ediyorum... Bu gün öyle heyecanlıyım ki konuşmadan, paylaşmadan yapamayacağım =) Son iki günümüz kaldı kavuşuyoruz oğluşumla. Hayırlısıyla olur inşallah, dualarım sizlerle ve sizde ne olur dua edin. Hepinizi seviyorum allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsinn...

awez cok uzuldum inanki. insallah agrin diner bir an once okuruz tabi canim insallah faydasi olur...

elif sanirim 8inde yapcaksin dogumu. insallah sag salim kavusursunuz birbirinize allah hepimizin yardimcisi olsun. benim esiminde 8 inde dogumgunu. oglumuz bi surpriz yaparmi acaba diyorum bakalim hayirlisi hakkimizda. haberlerini beklicez...

Dün gece 23.30 da normal doğumla oğlum keremi kollarıma aldım . Darısı başınıza arkadaşlar

Hayirli olsun canim. Sende aramiza hosgeldin kerem umarim kolay bir dogum olmustur. Kendini toparladiktan sonra dogum hikayeni bekliyoruz.insallah en yakin zamanda bende dogururum dogsun istiyorum artik

Selda Duruşah ne kadar güzel bebişlerinize kavuşmuşsunuzBende istiyorummmmmmmmAllah analı babalı büyütsün.Darısı bizlerin başına.Duruşah bebişin çokkk tatlı maşallahMüsait olunca doğum hikayelerinizide paylaşırsanız seviniriz.

selda hayırlı ugurlu olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

kızlaaaar biz geldik
cuma günü saat 16.30 gözlerimizi açtık dünyaya...
3.320 kg 51 cm doğdu muhammet ilkerim...
Eki Görüntüle 252334 Eki Görüntüle 252335 Eki Görüntüle 252336

aaayyyy maaşallahhh çok tatlı Allah bağışlasın....

Dün gece 23.30 da normal doğumla oğlum keremi kollarıma aldım . Darısı başınıza arkadaşlar

hayırlı uğurlu olsun....yaa artık bende doğurmak istiyorum çok rahatsız ediyo artık ama oğluşumun gelmeye hala niyeti yokkkkk.....
bu arada doğum hikayelerinizi anlatın da tecrübe olsun:)

kızlaaaar biz geldik
cuma günü saat 16.30 gözlerimizi açtık dünyaya...
3.320 kg 51 cm doğdu muhammet ilkerim...
Eki Görüntüle 252334 Eki Görüntüle 252335 Eki Görüntüle 252336

kızlar hayırlı olsun ikiniznde bebekleri.ne güzel kavuştunuz.darısı bizlere inşallah.Rabbim analı babalı büyütsün.hayırlı evlat eylesin

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

sizi heyecanlandirmak istemem ama benim dogumum ayni boyle
baslamisti. mide agrisi, ishal ve ondan 2-4 saat sonra sanci.
sanci da boyle aniden evet bu dogum sancisi diyebilecegim sekilden degildi
doktor bakti acilmam varmis oyle gittim doguma.
az kalmistir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…