2011 Eylül Anneleri

benim nisanim dogumdan 2-3 gun once gelmisti yalnis hatirlamiyorsam.
eger normal dogum dusunmuyorsan doktoruna danis, ya dogum baslarsa ne olacak Allah korusun.

benim nisanim dogumdan 2-3 gun once gelmisti yalnis hatirlamiyorsam.
eger normal dogum dusunmuyorsan doktoruna danis, ya dogum baslarsa ne olacak Allah korusun.

ben normal istiyorum ama durum pek elverişli görünmüyor.normal doğum sonlanamayabilir o zaman acil sezeryana gecebiliriz dedi doktor bir muayene daha yapalım ona göre duruma bakarız dedi.ben sezeryandan çok daha fazla korkuyorum sezeryan olursam sadece zorunluluktan olacak bu durumda.artık hissiyatım nedense sezeryan olacak gibi.eşim psikolojik olarak kendini hazırlamaya calışıyorsun sezeryana diyor.

nişan gelmişse doğum başlar yakında peki ağrın varmı sancı falan bence git hemen doktora ne olur olmaz sezeryandanda korkma canım sadece meleğini düşün o önemli yüzdük yüzdük yolun sonuna kadar geldik kemik darlığın varsa zor olur doğum ALLAH koruusn bebekte sorun olabilir bnece hemen doktora git sağlıkla kucağına alırsın inşalhhhh

canım benimde çatı dar normal doğum istiyordum ama dr. eğer normal doğum yaparsan bebeğin başı çıkar ama omuzlarında sinirleri zedelenebilir dedi bebeğimi riske atmak istemiyorum oyüzden sezeryana karar verdim sezeryandan çok korkuyordum ama bi cesaret geldi yavrularımız için katlanıcaz canım buarada haftaya çarşamba sezeryan olucam ALLAH izin verirse ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

sancım ya da kasılmam yok arada alttan batma oluyor ama o haftalardır var.sezeryan kesin değil büyük ihtimal görünüyor.cmtsi kontrolum var yarın da gelebilirsin dedi olmazsa yarın giderim ağrı ya da sancı başlarsa.benim doktorum ilde 45 dk kendi arabamızla.doktorum acil bir şey olursa gece de geliyor ki hastanenin nöbetçi jinekologu da çok iyi.gecen gece diş yüzünden hastanelik olunca kendi doktoruma ulaşamadım onu aradım çok yardımcı oldu.
bu nişan durumunda ne zaman doktora gitmek lazım su sancı kasılma kanama vs yokken gitmek gerekir mi?nişandan sonra doğum 2 günde de olabilir haftalar sonra da yazıo sitelerde

benim 2. dr.umda bebek kilolu demişti normal doğum zor olu rded,i sonra catıma baktığında yinede doğum yapabilirsin dedi bende bekliyorum hayırlısı artık canım

Gunaydin bayanlar, berbat bir gece gecirdim bugun.dun gece yarisi ishal ve kusma basladi,gece sancidan uyuyamadim.bir de kizim usutmus, ne zor ya anne olmak.karnim asagida resmen,gelcek hafta dogurmak istiyorum allah nasip ederse.

sancın felan varmı sağlıkla gelsinlerde artık bekleriz

canım benim bildiğim 2 gün içinde doğum başlar eğer dr.um normal doğum yaptırmıcaksa sezeryan olucaksan hemen dr.unu ara ..

benim 2. dr.umda bebek kilolu demişti normal doğum zor olu rded,i sonra catıma baktığında yinede doğum yapabilirsin dedi bende bekliyorum hayırlısı artık canım ..

bana da çatın tam sınırda dedi.yinede pazartesi tekrar bakıcak duruma.ona göre karar vercek bakalım.hayırlısı olsun hakkımızda.Rabbim hepimize kolaylık versin

hayırlı uğurlu olsun bebeğin...Allah bağışlasın.sağasalim darısı bize olsun inşallah....

Gunaydin bayanlar, berbat bir gece gecirdim bugun.dun gece yarisi ishal ve kusma basladi,gece sancidan uyuyamadim.bir de kizim usutmus, ne zor ya anne olmak.karnim asagida resmen,gelcek hafta dogurmak istiyorum allah nasip ederse.

geçmiş olsun...doğum belirtisi artık hazırlıyolar bizi.aynen bende de ishal başladı.dün gece acile gittim iğne yaptılar rahatladım biraz...

Son düzenleme:
bugün kontrolüm vardı doktora gittim salı gününe kadar bekleyelim normal doğum yap,eğer doğmazsa salı sabahı gel açılma var mı bakalım yoksa sezeryanla alalım dedi...sonuna yaklaştık artık hayırlısıyla inşallahh...

merhaba arkadaşlar..ben de 37"2 deyim..son zamanlara doğru artık iyice heyecan ve merak arttı.yarın kontrolüm var..şimdiden buradaki tüm arkadaşlara kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum..

tesekkur ederim sweetnurse

her sey ust uste geldi yetmemis gibi nezle oldum bugun
bir sey merak ettim normal doguma hic bir sey engel degilse neden suni sanci ile dogumu
onermiyorlar da sezeryan yapalim diyorlar?suni sanci sezeryandan daha mi agir bir sey?

ben de burdayım doğum belirtisi yok çok şükür hala.bir şey soracağım yenidoğan kıyafetiniz ve çıtçıtlı bodyniz kaç tane var agustoa anneleri 0-3 ların büyük geldiğini söylediler.siz neyden ne kadar aldınız doğmadan ona göre alacağım yarın kayınvalidem alışverişe çıkacakmış ona sipariş vereceğim

maşallah akıntın ne durumda?? ben oğluma 4-5 takım yeni doğan ve cıt cıtlı badi aldım .. ben bebettonun hastane cıkışını aldım cok cabuk büyüdükleri için ailem cok alma dedi bide eş dostdan da gelicek olmazsa doğumdan sonra yetmezse yine alıcam şuan yeterli

canim sen nisan hakkinda sormustun, simdi aklima geldi
benimki 2 hafta oncesinden parca parca gelmisti. yani nisan
en kisa zamanda dogumun baslayacaginin belirtisi degil rahat ol.
bebeklerin kiyafetlerine gelince nasil 0-3 boylar buyuk olabilir ki?
ben bu sene Turkiye ye gittimde almistin baya bir kiyafet ama 0-3 boylardan
az aldim gozume cok ufak gelmisti.cok alam bence cunku cok cabuk buyuyorlar
zaten Turkiye kiyafet bakimindan cok zengin, alirsin bebisini yanina ihtyac duydukca alirsin.

herkes farklı bişey söylüyor kimi çok alma kalıyor diyor kimi de hemen kirletiyorlar çok al diyo bende ne yapacağımı şaşırdım açıkçası..:26:ama ne fazla abartmak lazım ne de çok az almak lazım sanırım...

nişan geldikten sonra normal günlük akıntım dışında akıntı olmadı hala çok şükür.sancım yok ağrıyan kasılmam da yok maşallah diyeyim suana kadar.ben 3 tane yenidoğan takım aldım 2si alt üstlü biri tulumlu.3 tane de çıtçıtlı aldım bu kadar.yarın kayınval,dem alışverişte alırsa onun aldıkları olacak bir de.benim burda çok tanıdığım yok o yüzden pek bir şey geleceğini sanmıyorum açıkçası.40ımız çıkınca izmir de ve istanbulda mevlüt yapacağız kısmetse.(ailelerimizin yanına gitmek istiyoruz kurban bayramında)o zaman gelir ama yenidoğan kısmını zaten atlatmış oluruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…