2011 Eylül Anneleri

kızlar bugünde bir belirti yok.tahmini doğum tarihim yarın.kontrolümüz var yarın bakalım ne diyecek doktor.

evet aynen öyle.....ama korkacak bişey de yok.kendini kasmazsan sorun yok 1 dk bile srmüyo

arkadaslar insirah suresinin doğumu kolaylastırdığı nı duymustum sizin bildiginiz baska dualar varmı okuyabilecegimiz??:26:

canım bende ayetel kürsi ve inşirah dışında meryem suresinin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.çünkü orda hz meryemin doğum yaptığını anlatıyor.Araf suresi 54.ayeti de peygamber efendimiz haz fatıma doğum yaparken okumuş.bi de esmaül hüsnadan ya guddüs(temizleyen) ismini okumak doğumu kolaylaştırırmış.birbirimize dua edelim inşallah.Rabbim kolaylık versin hepimize...

Merhaba benim de 40 haftam 11 eylül pazar doluyor. Eğer pazara kadar sancım gelmezse pazartesi sabahtan aç karnına gel dedi doktorum. Nstye girersin bi durumuna bakarız eğer normal doğum için belirtiler yoksa sezeryana alıcam dedi. Ben aslında epidural normal doğuma karar vermiştim ama daha önce yazdıgım gibi tam kan sayımında trombosit değerim olması gerekenden düşük çıkınca (normali 150-500 bin arası, benimki 83 bin çıkmıştı) doktor epiduralı unut dedi. Valla şu anda hangisi hayırlısıysa o olsun diyorum. Yani pazartesi belli olacak normali mi sezeryan mı olacağını nihayetinde kızıma kavuşacağım ya inşallah ya o yeter.
Allah bütün annelere yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

kızlar bu nişan gelmedn önce sanki regli olcakmısın gibi kasıklarnda sancılanma oluyormu?

selam kizlar ben geldim hala dogurmadim 40+3olduk :)
ama doktordan geldim suan 2bucuk-3cm acilmam varmis alla sukur ama sancim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…