Kızlarrr aranızda çatı muayenesi olan var mı?Nasıl birşey bu çatı muayenesi.Bende daha önce iki defa açılma var mı diye bakmışlardı.Çok afedersiniz 3 parmakla işteÇatı muayeneside öyle elle yapılan birşey mi?Korkuyorummmmmmmmmm:18:
arkadaslar insirah suresinin doğumu kolaylastırdığı nı duymustum sizin bildiginiz baska dualar varmı okuyabilecegimiz??:26:
Teşekkürler.Açılma var mı diye baktıklarında acımamıştı.İnşallah yine öyle olur.evet aynen öyle.....ama korkacak bişey de yok.kendini kasmazsan sorun yok 1 dk bile srmüyo
arkadaslar insirah suresinin doğumu kolaylastırdığı nı duymustum sizin bildiginiz baska dualar varmı okuyabilecegimiz??:26:
kızlar dün gece benimde açık kırmızı bi akıntım oldu çok az.bu nişanmıdır?
canım dün benim de oldu böyle sümüksü yapıda tırnak büyüklüğünde.ama devamı gelmedi.doğurmadım suana kadar.
sancın var mı???
yok.kasılma 2 kere oldu bugün devamı gelmedi.demek ki nişandan hemen sonra olmayabiliyor.
evet.yine de bi nst ye git istersen veya açılma var mıona baktır yakın bi yerde...
yyarın sabaha randevum var hastanede. burda nst vs yok canım ben ilçede oturuyorum.bebeğin hareketlerini takip ediyorum evde.
evettt....sancın var mı?
kızlar bu nişan gelmedn önce sanki regli olcakmısın gibi kasıklarnda sancılanma oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?