herkes farklı bişey söylüyor kimi çok alma kalıyor diyor kimi de hemen kirletiyorlar çok al diyo bende ne yapacağımı şaşırdım açıkçası..:26:ama ne fazla abartmak lazım ne de çok az almak lazım sanırım...
canim sen nisan hakkinda sormustun, simdi aklima geldi
benimki 2 hafta oncesinden parca parca gelmisti. yani nisan
en kisa zamanda dogumun baslayacaginin belirtisi degil rahat ol.
bebeklerin kiyafetlerine gelince nasil 0-3 boylar buyuk olabilir ki?
ben bu sene Turkiye ye gittimde almistin baya bir kiyafet ama 0-3 boylardan
az aldim gozume cok ufak gelmisti.cok alam bence cunku cok cabuk buyuyorlar
zaten Turkiye kiyafet bakimindan cok zengin, alirsin bebisini yanina ihtyac duydukca alirsin.
nişan geldikten sonra normal günlük akıntım dışında akıntı olmadı hala çok şükür.sancım yok ağrıyan kasılmam da yok maşallah diyeyim suana kadar.ben 3 tane yenidoğan takım aldım 2si alt üstlü biri tulumlu.3 tane de çıtçıtlı aldım bu kadar.yarın kayınval,dem alışverişte alırsa onun aldıkları olacak bir de.benim burda çok tanıdığım yok o yüzden pek bir şey geleceğini sanmıyorum açıkçası.40ımız çıkınca izmir de ve istanbulda mevlüt yapacağız kısmetse.(ailelerimizin yanına gitmek istiyoruz kurban bayramında)o zaman gelir ama yenidoğan kısmını zaten atlatmış oluruz o zaman
ben daha cok alt ust almaya ozen gosterdim
eger tulum olsa kustugu zaman tamamem degistirmek lazim, diyer
turlu sadece ustunu degistiririm, kaka kazasi olursa da ayni sekilde sadece
altini degistiririm.boy boy tulumlar da aldim, cok rahatlar kizimda cok guzel
kullanmistim.
kızlar çok fazla akıntım oluyor son 2 gündür,normalmi acaba?
çok heyecanlıyım ve korkuyorm,doğumda bocalayabilirim yaa,hala nerde doğum yapcağıma kararda veremedm,devlet hastansimi özel hastanemi,diyorumki en azndan özelde nazımı çekerler belki?
kızlar paylaşımlarınız için çok sağolun.bakalım tecrübe edeceğiz oğlum doğunca.ilk bebek olunca insan çok tedirgin oluyor eşimle ikimiziz burda sadece.siz de olmasanız ne yapacaktım bilmiyorum
nerede yaşıyorsun?kontrollerde hangisini tercih ettin?özeller biraz paar tuzağı ama devlet hastaneleri hakkında çok olumlu şeyler duymuyoruz.normal mi sezeryan mı olacaksın
ist da yasıyorm canm,her ay düzenli arastrma hastanesnde muayene oldum,aralarda özelleride dolastm ama,arastrma hastaneleri için pek ii seyler sölemiolar korkularm var oyzdn..ne yapcami bilmiorm
sezeryan da bence çok problem değil neresi oldugu uyuyup uyanıyorsun nihayetinde.ama normal doğum için devlet düşünmezdim çok olumsuz şeyler dydum doğum yapan arkadaşlardan paylaşıp moral bozmaya gerek yok ama sonuçta şans işi biraz da devlette o an doğuma kim gelirse belki çok iyi pozitif bir doktor ve ebeye de denk gelebilirsin.
tesekkur ederim sweetnurse
her sey ust uste geldi yetmemis gibi nezle oldum bugun
bir sey merak ettim normal doguma hic bir sey engel degilse neden suni sanci ile dogumu
onermiyorlar da sezeryan yapalim diyorlar?suni sanci sezeryandan daha mi agir bir sey?
suni sancı çok kötü oluyomuş.benim doktorum eğer açılma yoksa kuru kuru suni sancı verip zorlama taraftarı değilim dedi.çok zor oluyomuş,onu çekmektense sezeryan daha iiidir heralde...ama epidural sezeryan...
suni sancı çok kötü oluyomuş.benim doktorum eğer açılma yoksa kuru kuru suni sancı verip zorlama taraftarı değilim dedi.çok zor oluyomuş,onu çekmektense sezeryan daha iiidir heralde...ama epidural sezeryan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?