2011 Eylül Anneleri

bencede bazı bebekler bide kilo hemen alıyorlar benim görümcem 1 ay giydirebildi hepsi kaldı kıyafetleri az az almak bence yeterli doğumdan sonra yetmezse 1 hafta sonra cıkar alırız

şuan için sıkıntım olmadı nişandan yana çok şükür.bazıları çok al diyor yetmiyor diyor bazıları da alma gelir diyor ama ben geleceğini pek sanmıyorum uzaktayım ve pek tanıdığım yok zaten bulunduğum yerde bebek mağazası falan da yok ile gidince ancak birkaç tane mağaza var çok iyi mağazalar değil açıkçası ve çok pahalı alternatif olmadıgından.çoğu eşyamızı internetten aldım o yüzden

maşallah tatlım..benim ablamın nişan geldiği gün yaptı doğumu her kesde farklı tabii..kayınvaldende alıcakmış oda alırsa bence yeterl, tabi sen bilirsin... o zaman yeni şeyler alırsınız farklı değişik kıyafetler alırsınız

ben daha cok alt ust almaya ozen gosterdim
eger tulum olsa kustugu zaman tamamem degistirmek lazim, diyer
turlu sadece ustunu degistiririm, kaka kazasi olursa da ayni sekilde sadece
altini degistiririm.boy boy tulumlar da aldim, cok rahatlar kizimda cok guzel
kullanmistim.

alt üst takım bana da mantıklı geliyordediğin doğru hepsiini değiştirmektense alt üst değiştirmek daha kolay..

yusufcuk bu arada akıntın ne sekilde çoğaldı miktarımı yoksa yoğunluğumu..doğum öncesi artar diyorlar ama..

kızlar paylaşımlarınız için çok sağolun.bakalım tecrübe edeceğiz oğlum doğunca.ilk bebek olunca insan çok tedirgin oluyor eşimle ikimiziz burda sadece.siz de olmasanız ne yapacaktım bilmiyorum

çok heyecanlıyım ve korkuyorm,doğumda bocalayabilirim yaa,hala nerde doğum yapcağıma kararda veremedm,devlet hastansimi özel hastanemi,diyorumki en azndan özelde nazımı çekerler belki?

çok heyecanlıyım ve korkuyorm,doğumda bocalayabilirim yaa,hala nerde doğum yapcağıma kararda veremedm,devlet hastansimi özel hastanemi,diyorumki en azndan özelde nazımı çekerler belki?

nerede yaşıyorsun?kontrollerde hangisini tercih ettin?özeller biraz paar tuzağı ama devlet hastaneleri hakkında çok olumlu şeyler duymuyoruz.normal mi sezeryan mı olacaksın

ist da yasıyorm canm,her ay düzenli arastrma hastanesnde muayene oldum,aralarda özelleride dolastm ama,arastrma hastaneleri için pek ii seyler sölemiolar korkularm var oyzdn..ne yapcami bilmiorm

kızlar paylaşımlarınız için çok sağolun.bakalım tecrübe edeceğiz oğlum doğunca.ilk bebek olunca insan çok tedirgin oluyor eşimle ikimiziz burda sadece.siz de olmasanız ne yapacaktım bilmiyorum

ben de ayni durumdayim
esimin ailesi Tr.de, benimki 36 saatlik uzaklikta
ikinci cocuk olmasina ragmen kendime guvenemiyorum
dogum sonrasi ablam gelecekti, ama kendisi de hasta zaten
net belli degil gelip gelmeyecegi.kizim 4.5 yasinda tam huysuz donemi, bu
zamana kadar krese ben goturdum ben getirdim bebek olunca ne yapacagiz
bilmiyorum.dogumdan degil de ondan sonrasindan korkuyorum.
kizimda annem kirkindan sonra gitti, ufacik bebekle yapayalniz kaldik.
ama inan ki alisiyorsun bir sure sonra,aglamasindan anliyorsun, hayatin duzene giriyor, otomatige
baglaniyor her sey. 2 ay diyorum kendime disini sik ondan sonra Allahin izniyle cok
guzel olacak.yani demek istedigim en zor donem ilk 2 ay....

Son düzenleme:
nerede yaşıyorsun?kontrollerde hangisini tercih ettin?özeller biraz paar tuzağı ama devlet hastaneleri hakkında çok olumlu şeyler duymuyoruz.normal mi sezeryan mı olacaksın

buarada doğum norml gözüküyr son anda bi sorn olmzsa tabi inş

ist da yasıyorm canm,her ay düzenli arastrma hastanesnde muayene oldum,aralarda özelleride dolastm ama,arastrma hastaneleri için pek ii seyler sölemiolar korkularm var oyzdn..ne yapcami bilmiorm

sezeryan da bence çok problem değil neresi oldugu uyuyup uyanıyorsun nihayetinde.ama normal doğum için devlet düşünmezdim çok olumsuz şeyler dydum doğum yapan arkadaşlardan paylaşıp moral bozmaya gerek yok ama sonuçta şans işi biraz da devlette o an doğuma kim gelirse belki çok iyi pozitif bir doktor ve ebeye de denk gelebilirsin.

evt devlet hastanesnde şansıma kaldı artk hersey,,en iisi düzgn bi özel hastane sanrm benm için,yardımn için tesekkrler canm..

suni sancı çok kötü oluyomuş.benim doktorum eğer açılma yoksa kuru kuru suni sancı verip zorlama taraftarı değilim dedi.çok zor oluyomuş,onu çekmektense sezeryan daha iiidir heralde...ama epidural sezeryan...

suni sancı çok kötü oluyomuş.benim doktorum eğer açılma yoksa kuru kuru suni sancı verip zorlama taraftarı değilim dedi.çok zor oluyomuş,onu çekmektense sezeryan daha iiidir heralde...ama epidural sezeryan...

epidural konusunda benim endişelerim var uzun süreli bel ağrısı baş ağrısı oluyormuş.nedeni de beldeki o katater açılırken beyinle alakalı bir sıvıda azalma oluyormuş okudugm kadarıyla.anne heyecanlanıp tansiyon sorunu oluşabiliyormuş doğum anında.ben de düşük tansiyon var.kararsızım çok.genel anestezinin de pek çok etkisi var ayılamama çabuk toparlanamam gibi.hemen emziremiyorsun.of diyorum bazen al birini vur ötekine yeni yöntem yok mu

bence bu kişiden kişiye değişir arkadaşım hiç belirti olmamasına rağmen suni sancı ,ile doğum yaptı ve ilk doğumu olmasına rağmen çok kısa bir sürede 6 saat gibi kurtuldu..buı sanırım bünyeye göre değişiyor..olumlu düşünmek lazım..yanlış anlamasenn doktorun öyledir demiyorum ama bazı doktorlar sanırım uğraşmakta istemiyorlar sezeryan daha kolaylarına gelebiliyor..

Kızlarrr aranızda çatı muayenesi olan var mı?Nasıl birşey bu çatı muayenesi.Bende daha önce iki defa açılma var mı diye bakmışlardı.Çok afedersiniz 3 parmakla işteÇatı muayeneside öyle elle yapılan birşey mi?Korkuyorummmmmmmmmm:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…