2011 Eylül Anneleri

sancım dün ara ara oluyodu.şiddetli değil ama.arkasından gece çok az kırmızımsı bi akıntı oldu işte.bugün pek sancı yok ama

kızlar riske atmayın belki açılma vardır bi kontrole gigin bence.en azından sağşlık ocağına gidin ebe kontrol etsin...

selam kizlar ben geldim hala dogurmadim 40+3olduk :)
ama doktordan geldim suan 2bucuk-3cm acilmam varmis alla sukur ama sancim yok.

oooo süper bir tane bebişimiz daha geliyo desene...hayırlı olsun inşallah çok az sancıyla atlatırsın...hayırlı haberlerini ver...

selam kizlar ben geldim hala dogurmadim 40+3olduk :)
ama doktordan geldim suan 2bucuk-3cm acilmam varmis alla sukur ama sancim yok.

tebrik ederim canım açılmaya rağmen sancı olmamasına şaşırdım ben sanıyorum ki sürekli sancı olacak açılma günler sürebiliyor demekki.kendini nasıl hissediyorsn?doktorun ne kadar süreceğini söyledi mi?

ben de olmadı ama ben zaten adet sancısı ceken biri değilim normalde de.alttan batma olyor arada ama o bir süredir var zaten

benm normalde çok şiddetli sancılarm olur regliden önce,uzun zaman snra yeniden hissedince acaba dedim bozulckmyım,sanki aktı akack gibi hissediyorm.

kızlar riske atmayın belki açılma vardır bi kontrole gidin bence.en azından sağşlık ocağına gidin ebe kontrol etsin...

bu şekilde olabilir o yüzden kontrle gidin dedim......

sweetnurse inanmayacaksın ama sağlık ocağında ebe de yok.öyle alet edavat falan da yok tartı bile yeni geldi düşün yani.ben o yüzden doktora merkeze gidiyorum çok şükür gittiğim hastane çok iyi her şey var.ama çok kalabalık.sağlık sektörü çok yetersiz ilçelerde.

hmmm doğrudur...bende ilçedeyim ama burası büyük bi ilçe...merkezden bile:)

tsk ederim kizlar, suan iyim. bi agrim felan yok bende sasirdim dedim sancim hic olmadi farketmedim acilmayi felan dedim. boyle az miktarlarda genelde sanci olmuyo. bundan sonrasinda basliyo dedi.
merdiven indim cikdim bayadir dedim. zaten o cok yardimci oluyor devam et dedi. ( aklinizda bulunsun. )
haftasonuna dogurursun ama yinede dogmazsa pazartesi tekrar gel suni sanci hakkinda felan konusuruz dedi.
tamam dedim cikdim :) bugun yine yuruyus yapip merdiven inip cikcam . ins yakin zamanda alirim kucagima bebegimi.
tabi sizlerde insallah.

hmmm doğrudur...bende ilçedeyim ama burası büyük bi ilçe...merkezden bile:)

sen neredesin?ben diyarbakırda görev yapıyorum.ilçe aslında büyük ve gelişmiş bir ilçe ama sağlık imkanları nufusa göre çok yetersiz kalıyor.eksklikler çabuk giderilemiyor maalesef.suan yeni hastane yapılıyor inşallah o açılınca imkanlar artar burada.nüfus artışı da çok yüksek.

bende hatayın ilçesinde görev yapıyorum ama burası çok gelişmiş bi ilçe.hele sağlık konusunda.çok şanslıyım yani:)

ben böğürtlen yaprağı çayı içmeye başladım 1 haftadır.doğuma yardımcı oluyomuş.aranızda içen var mı?

SLM KIZLAR NASILSINIZ BU BÖLÜM EYLÜLDE DOGUM YAPACAKLAR İÇİN Mİ YOK SA YENİ HAMİLE KALMIŞLAR İÇİN Mİ

SLM KIZLAR BU BÖLÜM EYLÜLDE DOGUM YAPACAKLAR İÇİN Mİ YOKSA YENİ HAMİLE KALANLAR İÇİN Mİ KAFAM KARIŞTIDA

ben böğürtlen yaprağı çayı içmeye başladım 1 haftadır.doğuma yardımcı oluyomuş.aranızda içen var mı?
Ben içmedim ama duydum.İçmeyi düşünüyorum.Kağan Kocatepe'nin sitesindede yazıyor,rahmi açıcı etkisi varmış ama günde 5-6 fincan diyor internette falan.Bana çok geldi o kadar içip riske atamam kendimi ve bebeğimi.

ben doktoruma sordum öyle başladım.günde 3 bardak içebilirsin dedi.inşallah faydası olur....

aayyyyy bu arada bi arkadaşım var aramızda 3 gün vardı aradı doğuma gidiyomuş çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaa

Benim için erken mi?Başlasam mı acaba?Allah sanada en yakın zamanda doğurmayı nasip etsin:))sonra da bana ve hepimizeeeeeeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…