Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.
zyv albümüne yoruma gidiyorum şimdi.Canını sıkma fatihteki modaevleri illaki istediğin modeli hallederler canım
Eki Görüntüle 204777
maşallah gerçektende mavi su perisi gibi olmuşsun.çok güzelmiş hayırlı olsun darısı gelinliğin başına inşallah
size nişanlımın düğün için bi fikrinden bahsedeyim,ben hala kararsızım organizasyonu konusunda..
dilek balonlarını hiç duydunuzmu? içinde mum var,mumu yakıyosun,dilek tutuyosun,kendiliğinden havalanıyo ve havada muhteşem bi görüntü oluşuyo,ne dersiniz yapılabilirmi,belkide siz yaparsınız..
google a dilek balonları yazarsınız,görüceksiniz...
Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.
zyv albümüne yoruma gidiyorum şimdi.Canını sıkma fatihteki modaevleri illaki istediğin modeli hallederler canım
Eki Görüntüle 204777
Kızlar nişanlımla konuştum, durumu anlattım, kaporayı boşver önemli olan içine sinmesi dedi, o kaporayla batmayız ne olacakki dedi, yine beni çok mutlu etti
Nişanlın gerçekten çok anlayışlı canım ne güzel söylemiş.İçin artık daha bir rahat etmiştir.Tüllü tarzda bir gelinlik almasaydın içinde kalacaktı hep acaba diyecektin.
Kızlar fotoğrafcıyla ne kadara anlaştınız ve sartlar neler?Acaba ben kazıklandım mı die düşünüyorum
Kızlar fotoğrafcıyla ne kadara anlaştınız ve sartlar neler?Acaba ben kazıklandım mı die düşünüyorum
canım kapora verdm bileeeeinceledim resmleri hiç öle durmuyordu ama blemiyorum.Çiğli ile anlastık biz.sen hangi stüdyosuna gttin
canım kapora verdm bileeeeinceledim resmleri hiç öle durmuyordu ama blemiyorum.Çiğli ile anlastık biz.sen hangi stüdyosuna gttin
çukulata hoşgeldin tekrar
nerelerdesin canım ya ne alemdesin?
Hoşbuldum canım..
Bu aralar pek uğramak istemedim. Biraz sorunlu geçiyo bu ara nişanlılığımız..
Kötü kötü rüyalarda görüyorum sürekli nişanlımla ilgili..
Birazda ağırdan aldım bu ara hazırlıklarımızı..
Hala bazı şeyler düzelmiş deyil. Nişanlımla ciddi bi şekilde konuşucam ama zamanını bekliyorum..
Ondan sonra belli olucak bazı şeyler. Ya tamam ya devam işte..
cukulatacım hoşgeldin canım, bir süredir göremedik seni merak ettik,
inşallah sorunlarınızı halledersiniz canım , her çift mutlaka böyle dönemler geçiriyor , önemli olan çözülebilecek sorunlar olması, ya tamam ya devam deme canım ya düzelir inşallah :26:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sen yine de uğra buralara, hem kafa dağıtmış olursun, özletme kendini.
Hoşbuldum canımm..
Valla bizimki düzelebilicek bişeymi bilmiyorum..
Nişanlımın kendi elinde olan bişey.
Çok belirsizlik içindeyim bu ara.. Moralim hiç iyi deyil..
Bide sizin moralinizi bozmak istemedim..
Hayırlısı diyip bekliyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?