2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlarrrrr, ben 1 saattir işi gücü bıraktım fotoğrafçı araştırıyorum. pazar günü de bir arkadaşımla buluşucaz hem davetiye basıyorlar hem fotoğrafçı da arkadaşım. ondan d fiyat alıcam....

şu ana kadar mail attığım 1 fotoğrafçı döndü. ben genelde freelance çalışan fotoğrafçılara bakıyorum ve düğün üzerine çalışanlara. ilk gelen fiyat iyi gibiydi ama bakalım daya diğerlerinden ses yok....

Dış çekim:
Dışarıda uygun mekanlarda fotoğraf çekimi yapılır.
Tüm fotoğraflar rötuşlanır ve DVD kapak tasarımı yapıldıktan sonra orjinal
çözünürlükte DVD de teslim edilir.
1 adet büyük boy panoramik albüm
2 adet orta boy albüm
1 adet cep albümü verilir.
2 adet 30x45 fotoğraf baskısı verilir.

1.200 tl

sağol canım..seninki de hayırlı olsun..eylülün 18'i nasip olursa..dikim düşünmüyorum canım,çok güzel hazır gelinlikler var..bu sıcakta denemek gözüme geliyor inan..ama ramazandan önce halletmem lazım..:18:

Fotoğrafçı dedinizde aklıma geldi.Dün face'de bir arkadaşımın aracılığıyla düğün fotoğrafı görünce dikkatimi çekti ve profiline girip baktım.Allahım o ne güzel resimlerdi öyle.Tüm gelinlerin resimlerine tek tek baktım.Fotoğrafçı da baya ilgili birine benziyor,duvarında yazan herkese hemen cevap yazmış.İzmir'de sanırım.Ama hayran kaldım,ağzım açık kaldı bakarken resmen :))

Mesela sahilde çekinmiş birkaç çift.Gelinliğin dantelleri çamurla birlikte daha güzel bir desen almış :) Kız kendine yorum yazmış,kuru temizlemecinin gelinliği görünce ki halini görmeliydiniz diye :))

evet çooook güzel ve heyecan verici bir duygu yerimde duramıyorum keşke başında dursamda bende açıp açıp yerleştirsem yavvvv ama zigonlarım çizik gelmiş yaaa aldığımız yerle alakalı bir durummuş öle dedi nişanlım arayacak aldığımız yeri darısı başınıza inşallah

caponum,zyv canlarım çook saolunn umarım bu sefer atanmama yetecek kadar puan alabilirim... gerçi atanana kadarr çalışıp gircem inat ettimmm:)
kızlar bugün gittim üstüme başıma bişeyler aldım hiç çeyizimle ilgili tek bi mağazaya bile girmedim bakmadım ha aklıma gelmedimi geldi ama yoookk dedimm bugünü sadece kendime ayırdımmm:119:

amiiiiiinnn ağız tadıyla yaşlanın inşallah
darısı hepimizin başına

ohhh en iyisini yapmışsın, arada kendimizi şımartmamız gerekiyo dimi ben de ne zamandır ne kendimee ne çeyizime bişey almadım, üstümde bir rehavet var, hiçbişey yapasım gelmiyoo, ev de bulamadık ona da moralim bozuluyo

ayyy canım izmir dedin hemen oldum
adını hatırlıyor musun peki

hep çeyiz düşünmekten ve almaktan baktım ki giycek bişeyim kalmamışş, e moralimde bozuktuu... bende aynen senin gibiyim canım dışarı çıkasım gelmiyo bişe alasım yokk hatta mümkünse düşünesim bile yok:) ya canım ev işinde moralini hemen bozma lütfen. yılmak yok bi yerlerde mutlu yuvanız sizi bekliyoooo

canım sen düğün belgeseli mi istiyosun yoksa sadece bikaç saatlik dış çekimmi?? Eğer sadece dış çekimse bu fiyat fazla. İstanbuldaysan eğer sana bi fotoğrafçı önerebilirm.

benim bakıtklarım da izmir de tabii ki ben de izmirdeyim :)

face te benm de bulduğum var bir tanesi nilay işlek diğeri kadir adıgüzel bunların da resimlerine bakın harikalar.... onlardan cevap bekliyorum mail attım

face te benm de bulduğum var bir tanesi nilay işlek diğeri kadir adıgüzel bunların da resimlerine bakın harikalar.... onlardan cevap bekliyorum mail attım

hemmen bende bakıyorum sağol cicim

ayyy canım izmir dedin hemen oldum
adını hatırlıyor musun peki

Yıldırım Danışman adı,bakabilirsiniz face'den.İnşallah beğenirsiniz...

canım sen düğün belgeseli mi istiyosun yoksa sadece bikaç saatlik dış çekimmi?? Eğer sadece dış çekimse bu fiyat fazla. İstanbuldaysan eğer sana bi fotoğrafçı önerebilirm.

Sende bana öner Elifcim :))

canım ben belgesel istemedim bikaç saatlik foto çekimi istedim. 650'ye anlaştım fotoğrafçımla. En iyi fiyat veren oydu. resullah hastürk ismi.

yok ben de sadece dış çekim istiyorum ama albümler ve dvd var fiyata dahil olan. ayrıca çekilen tüm pozları rötuşluyorlar ve teslim ediyorlar. ama tabii bakalım diğer yerlerden gelecek fiyatlar da önemli. bu fazla olabilir.

Aynen aynen artık bazı şeyleri düşünmek istemiyorum, oluruna bırakmak istiyorum , ev olayını da artık oluruna bırakıyorum, dediğin gibi nasibimde vardır inşallah mutlu,huzurlu yaşayacağımız bir yuvaa

kızlar bu akşam bağcılarda bi gelinlikçiye gidicem gitmişken ordakilerin hepsine bakarım yarın mahmutpaşaya bakıcam eğer oralarda bulamazsam fatihte zaten bi model belirlemiştim pazar günü onun siparişini vericem nişanlım bir an önce olsun die benden çok acele ediyo eee geç kalırsak başının etini yerim die korkuyo galiba...

canım benim bana da hep söylüyolardı zamanı gelince kendiliğinden oluyo diye kısmet işte ben artık ümidimi kesmiştim vazgeçmiştim tesadüfen karşıma çıktı bu aldığımız ev eve girdik baktık 5 dk da karar verdik

Ne güzel,, Nişanlım bu akşam 2 eve daha bakacak, inşallah beğenir yarın da ben bakmaya giderim ve tutarız, Allah herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…