öncelikle hayırlı olsun
senin eylülün kaçı bilmem ama benim 1eylül olduğu halde ortada daha hiiiiççç bişey yok
canını sıkma eğer dikim düşünmüyosan pekde geç kalmış sayılmazsın
kızlarrrrr, ben 1 saattir işi gücü bıraktım fotoğrafçı araştırıyorum. pazar günü de bir arkadaşımla buluşucaz hem davetiye basıyorlar hem fotoğrafçı da arkadaşım. ondan d fiyat alıcam....
şu ana kadar mail attığım 1 fotoğrafçı döndü. ben genelde freelance çalışan fotoğrafçılara bakıyorum ve düğün üzerine çalışanlara. ilk gelen fiyat iyi gibiydi ama bakalım daya diğerlerinden ses yok....
Dış çekim:
Dışarıda uygun mekanlarda fotoğraf çekimi yapılır.
Tüm fotoğraflar rötuşlanır ve DVD kapak tasarımı yapıldıktan sonra orjinal
çözünürlükte DVD de teslim edilir.
1 adet büyük boy panoramik albüm
2 adet orta boy albüm
1 adet cep albümü verilir.
2 adet 30x45 fotoğraf baskısı verilir.
1.200 tl
Ben de dün gelinliğimin kumaşını seçtim, pazartesi günü de ilk provam olacak inşallah, çok heyecanlıyım
Ayy ne güzell yaa eşyaların girmiş demek evinize, hayırlı olsun tatlım, ne güzel bi duygudur dimii
evet ya gelinlikçimde dedi bir uğursuzluk var gelme dedi eylüle kadar ben halledeceğim zaten dedi kumaşımıda seçtim,senin adınada çook sevindim allhım yardım ediyor işte canım benim bunada çok şükür
tatlım dün sonuçlar açıklanmış ben yine yerleşememişim kararım kesin evimin kadını çocuklarımın anası olacağım zatern ben çocukalrım için okudum dimiooooff offffff se inşallah başarırsın canım benim bugün dualrım seninle hemde cuma bugün inşallah olur
ayyy bu arada kızlarrr eşyalarım eve girmişnişanlım ilk önce kuranı kerimi çıkarttı sonra aynayı sonrada şekeri çıkarıp dua edip yuvamız böyle tatlı olsun diyip attı ağzına hepimizin yuvası şeker gibi dadlı dadlı olsunnnnn inşallah
caponum,zyv canlarım çook saolunnumarım bu sefer atanmama yetecek kadar puan alabilirim... gerçi atanana kadarr çalışıp gircem inat ettimmm:)
kızlar bugün gittim üstüme başıma bişeyler aldım hiç çeyizimle ilgili tek bi mağazaya bile girmedim bakmadım ha aklıma gelmedimi geldi ama yoookk dedimm bugünü sadece kendime ayırdımmm:119:
Fotoğrafçı dedinizde aklıma geldi.Dün face'de bir arkadaşımın aracılığıyla düğün fotoğrafı görünce dikkatimi çekti ve profiline girip baktım.Allahım o ne güzel resimlerdi öyle.Tüm gelinlerin resimlerine tek tek baktım.Fotoğrafçı da baya ilgili birine benziyor,duvarında yazan herkese hemen cevap yazmış.İzmir'de sanırım.Ama hayran kaldım,ağzım açık kaldı bakarken resmen :))
Mesela sahilde çekinmiş birkaç çift.Gelinliğin dantelleri çamurla birlikte daha güzel bir desen almış :) Kız kendine yorum yazmış,kuru temizlemecinin gelinliği görünce ki halini görmeliydiniz diye :))
ohhh en iyisini yapmışsın, arada kendimizi şımartmamız gerekiyo dimiben de ne zamandır ne kendimee ne çeyizime bişey almadım, üstümde bir rehavet var, hiçbişey yapasım gelmiyoo, ev de bulamadık ona da moralim bozuluyo
kızlarrrrr, ben 1 saattir işi gücü bıraktım fotoğrafçı araştırıyorum. pazar günü de bir arkadaşımla buluşucaz hem davetiye basıyorlar hem fotoğrafçı da arkadaşım. ondan d fiyat alıcam....
şu ana kadar mail attığım 1 fotoğrafçı döndü. ben genelde freelance çalışan fotoğrafçılara bakıyorum ve düğün üzerine çalışanlara. ilk gelen fiyat iyi gibiydi ama bakalım daya diğerlerinden ses yok....
Dış çekim:
Dışarıda uygun mekanlarda fotoğraf çekimi yapılır.
Tüm fotoğraflar rötuşlanır ve DVD kapak tasarımı yapıldıktan sonra orjinal
çözünürlükte DVD de teslim edilir.
1 adet büyük boy panoramik albüm
2 adet orta boy albüm
1 adet cep albümü verilir.
2 adet 30x45 fotoğraf baskısı verilir.
1.200 tl
benim bakıtklarım da izmir de tabii ki ben de izmirdeyim :)
face te benm de bulduğum var bir tanesi nilay işlek diğeri kadir adıgüzel bunların da resimlerine bakın harikalar.... onlardan cevap bekliyorum mail attım
ayyy canım izmir dedin hemenoldum
adını hatırlıyor musun peki
benim bakıtklarım da izmir de tabii ki ben de izmirdeyim :)
face te benm de bulduğum var bir tanesi nilay işlek diğeri kadir adıgüzel bunların da resimlerine bakın harikalar.... onlardan cevap bekliyorum mail attım
canım sen düğün belgeseli mi istiyosun yoksa sadece bikaç saatlik dış çekimmi?? Eğer sadece dış çekimse bu fiyat fazla. İstanbuldaysan eğer sana bi fotoğrafçı önerebilirm.
hemmen bende bakıyorum sağol cicim
hep çeyiz düşünmekten ve almaktan baktım ki giycek bişeyim kalmamışş, e moralimde bozuktuu... bende aynen senin gibiyim canım dışarı çıkasım gelmiyo bişe alasım yokk hatta mümkünse düşünesim bile yok:) ya canım ev işinde moralini hemen bozma lütfen. yılmak yok bi yerlerde mutlu yuvanız sizi bekliyoooo
Aynen aynen artık bazı şeyleri düşünmek istemiyorum, oluruna bırakmak istiyorum, ev olayını da artık oluruna bırakıyorum, dediğin gibi nasibimde vardır inşallah mutlu,huzurlu yaşayacağımız bir yuvaa
canım benim bana da hep söylüyolardı zamanı gelince kendiliğinden oluyo diye kısmet işte ben artık ümidimi kesmiştim vazgeçmiştim tesadüfen karşıma çıktı bu aldığımız ev eve girdik baktık 5 dk da karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?