2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben biliyorum canım payduşka değil de damat çok basit
ikisi de inanılmaz keyifli ama bilen yok ise hiç çalma derim

lemlem canım resimlere bak sen istemiştin kaldırıcam

bz arnavutların arasında oturduğumuz için herkes biliyo canım
ama indiremedim yaa (

çok iyi olmuş
ama sözünüzde durun, gerçekten açmayın o konuları
biz de aynı sözü vermiştik birbirimize
çok etkili oldu hamdolsun

aa bak iyi akıl ettin komşulara sorayım
çok sağol canımmm bulamazsam söylerim

tamamdır canım kınanda onların özel şalvarı oluyor ondan giysene.
benim ark. vardı ama kız kınama gelemiyecekti giydirecek kimse olmadı diye giyemedim.
biraz zor ve karışık

hadi bakalım İnşAllah gönlüne göre bulursun canım,

yupppi gelinliğimi aldım çok tontiiiişşşşşşş

cevabı ile gelirsin inş.

ayy inşaAllah canım beniimmm

tamamdır canım kınanda onların özel şalvarı oluyor ondan giysene.
benim ark. vardı ama kız kınama gelemiyecekti giydirecek kimse olmadı diye giyemedim.
biraz zor ve karışık

anam speedtoş bu da benim aklıma hiç gelmedi
du bkem bi sağa sola

Semertacım çok sewindim aranız düzelmesine

bende artık şu ev işini halledip kendimi evin işlerine verip
kafamı dağıtmak istiyorum yaaaa

yarında şu gelinliğin kumaş işini hallettim mi gerisi gelir inşallaaahhh

kızlar ya şurda 1.5 ay kaldı ewimiz bile nerdeyse hazırlanıyor
ama bana herşey sanki rüya gibi geliyor
hele ewden hiç ayrılıcakmışım gibi gelmiyor
bayağı bir aptallaştım ya

Sağol canım,
bizde bi ev bulsak, telaşemiz artsa keşke, monotonluk sıkıyor beni ondan bu kadar huzursuzum,
kavgadan sonra ilk gün kü gibi oluyo yaa buna paha biçilemez,
ben de gayet notr oturuyorum ev iş, eee kim evleniyo, ahhh ev bulsak biran önce,sonra bu günleri özlemekte var

sorma kuzu dün nişanlım diyorkibak eşyalar yarın gelecekler diyor 8 yıldan sonra bizim eşyalarımız bizim evimiz diyor ben hııı evet dedi ya sadece oda sen pek mutlu değilsin heralde dedi sendeki aptallık bendede var hayatım sorma gitsin bu arada dün gelinliğimiz kumaşını seçtim,provam cumartesi günüydü gelinlikçi haftaya gel dedi kadına nazar değdi sanki ütüsü bozulmuş,makinası bozulmuş biz ordayken rafta duran bardqaklar düştü geçen gün birisi provadaykan ayna ortadan ikiye ayrılmış yine geçen hafta masadaki 3 bardak tepsi,yle beraber kırılıp tuzla buz olmuş,gelinlikçimdebir kurban kesecem dedi nazarmıdır nedir anlamadım haftaya gel artık detaylara geçelim dedi

aa aaa hayır olsun
aman canım dikkat et sende girerken besmele çek dua falan oku nolmaz nolmaz
ayyy bendede heyecan var benim üst komşum izmir mıss defne de çalışıyor
mağazadan gel model beğen ben sana dikerim dedi nişanlımın durumlarınıda biliyor
sağolsun çok iyi geldi bana 500e falan dikicek
bakalım yarın gidip model begenicez kumaşı alıcaz
agustos başındada dikmeye başlıycak hergün provaya gidicem :)))))
malum ben biraz tombakım inş güzel bişey çıkar ortaya yaa kız süper yapıyor ama
bakalım bende sonuç nasıl olacak

selam kızlarrr..
yarın büyük günnn sınavım varr... dün bişeyim yoktu ama geceden beri kabuslar felan görmeye başladım çok gerginim.... dualarınıza ihtiyacım varr bu sefer olsun artıkk
bu arda semerta canım sorununuzu halletmenize çok sevindim suskunluk bazen çok işe yarıyo :)
ahsen şekerim inşallah tammm istediğin gibi bi gelinlik bulursun..

slm kızlar bende eylül geliniyim nasip olursa..daha gelinlik bakmadım,sizce geç mi kaldım?

öncelikle hayırlı olsun
senin eylülün kaçı bilmem ama benim 1eylül olduğu halde ortada daha hiiiiççç bişey yok
canını sıkma eğer dikim düşünmüyosan pekde geç kalmış sayılmazsın

evet ya gelinlikçimde dedi bir uğursuzluk var gelme dedi eylüle kadar ben halledeceğim zaten dedi kumaşımıda seçtim,senin adınada çook sevindim allhım yardım ediyor işte canım benim bunada çok şükür

tatlım dün sonuçlar açıklanmış ben yine yerleşememişim kararım kesin evimin kadını çocuklarımın anası olacağım zatern ben çocukalrım için okudum dimi ooooff offffff se inşallah başarırsın canım benim bugün dualrım seninle hemde cuma bugün inşallah olur

ayyy bu arada kızlarrr eşyalarım eve girmiş nişanlım ilk önce kuranı kerimi çıkarttı sonra aynayı sonrada şekeri çıkarıp dua edip yuvamız böyle tatlı olsun diyip attı ağzına hepimizin yuvası şeker gibi dadlı dadlı olsunnnnn inşallah

Ben de dün gelinliğimin kumaşını seçtim, pazartesi günü de ilk provam olacak inşallah, çok heyecanlıyım
Ayy ne güzell yaa eşyaların girmiş demek evinize, hayırlı olsun tatlım, ne güzel bi duygudur dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…