Günaydın Kızlarr,
kızlar aranızda arnavut havalarını bilen var mı*
damat,paydişko falan
müziklerini indirecek yer arıyorum
Günaydın Eylül Güzelleri,
bugün mesaiye 1 saat geç kalmışım kaldığımın bile farkında değilim
bizimkiyle konuşmuyoruzda, bazen diyorum kızım işin gücün yokmu evlenicem diye tutturdun çek şimdii ohhhh sana!
dolayısıyla hiç bişi yapasım yok,
Slm kızlar bugün benm doğum günüm ama hiç hatırlayan yok henüz
Kızcağızlar ben yine size bi akıl danışmak istiyorum. Şimdi biz bi ew tutmuştuk ama kontratı imzalamadık daha işlemler başlatılsın diye nüfus fotokopisi werdik. Ew sahibi geri dönmedi daha bize. Ama ew benim içime sinmedi. çok masrafı war. öğle arası başka bi ew baktım işyerime çok yakın. Masrafı yok. Onu daha çok beğendim. Şimdi ben ew sahibini rayıp vazgeçtiğimi sölesem acaba nasıl bi tepki werir pazar günü görüşmüştük 5 günlük parayı istermiki yada noterde yaptığı masrafı filan istermi sizce ?
Semerta gittiğine göre kızlar size bişi sorcam,
benim mutfak dolaplarım krem ve kırmızı. Mutfağım küçük. Katlanabilir kırmızı masa bulamadım. Açık tahta rengi katlanabilir masa alsam abes durmaz demi?
ben biliyorum canım payduşka değil de damat çok basit
ikisi de inanılmaz keyifli ama bilen yok ise hiç çalma derim
lemlem canım resimlere bak sen istemiştin kaldırıcam
baktım canım baktım teşşekkür ederim, çok güzel olmuş, ortam çok doğal olmuş.. pozlarınızda çok güzel.. gelinliğin bu fotolarda daha bi güzel durmuş..
günaydın kızlaaarr.. çok yorgun ve uykusuz hissediyorum bugün de dayandık mı yarın haftasonu diyemiyorum yarın da temizlik var evdee.... ben de dün akşama evimizin kapılarına takıldım gene. salak usta yaparken kapıların pervazlarını azcık yukarda yapmıştı. yerle arada 1-2 cm gibi boşluk vardı ben tabi dikkatli olduğum için hemen gördüm ve sinir oldum... neyse sonra adam tabi kapıları tekrar sökmek gerek o zaman ya da araya ek yapıcaz dedi... ben tabi kapıların tekrar sökülmesini boyanın da bu sırada mahvolmasını göze alamadığım için ek yapın dedim. ama şimdi de her girdiğimde bakıorum oralara garip bi görüntüsü var. ben bildiğim için sürekli gözüm orda. ama başka birinin dikkatini asla çekmez. kapılar kapalı iken görünmüyor bile ... üffff acaba söktürse miydim kapılarıama artık çok geç onun için vaktim yok...
Günaydın canikom. Nasılsın var mı bi gelişme??
Günaydııınnn,
2. günü de küs geçirmedik, akşam ev bakıcaz diye aradı çıktım tam 5 saat konuştuk ağlaştık,
çalışmışta gelmiş madde madde çıkarmış nelere kalbimin kırıldığını allamm ya in ince ayrıntısına kadar, herşeyin farkında olup bunların dillenmesi canını sıkmış, iyiyiz yani, sözleştik artık aynı mevzuular açılmayacak
Günaydııınnn,
2. günü de küs geçirmedik, akşam ev bakıcaz diye aradı çıktım tam 5 saat konuştuk ağlaştık,
çalışmışta gelmiş madde madde çıkarmış nelere kalbimin kırıldığını allamm ya in ince ayrıntısına kadar, herşeyin farkında olup bunların dillenmesi canını sıkmış, iyiyiz yani, sözleştik artık aynı mevzuular açılmayacak
Günaydııınnn,
ya artık şimdi onu düzelttirmeye kalkarsam yandım şimdi bütün kapıların sökülmesi lazım. onlar sökülünce sağının solunun boyası kalkıcak tekrar boya lazım falan filan... boşver diyorum onlar da nazarlık olsun artık... daha salonun klima yerindeki elektrik kablolarında bi sıkıntı varmış duvarın içinden geçicekmiş. yatak odasınınkini halletmişler ama salon kalmış... sağolsun kayınpederim işçilerin başında dururken hiç bakmamış napıolar die... e biz de çalıştığımız için ancak bittiğinde görebiliyoruz... aklıma geldikçe sinir oluyorum. şimdi ordada duvar kırılıcak yine boya yapılması gerekicek falan filan.... offffff
Canım bence kapı olayını kafana hiç takma. Ben hiç eve gidip dee kapının alt kısmına baktıgımı hatırlamam. Daha zamanımız var nasıl olsa diğer konuları da yavas yavas yaparsınız. Yok yere strese girme, ya daha ev bulamış olsaydınız :S
günaydın kızlar sabah sabah ağlama krizine girdim o gün sakın ağlamayın geri döndüğün üzde evde bir babanız bir çınarınız var unutmayın benim o bile olmayacak lütfen bu konuda kendinizide ailelerinizide üzmeyin bu en güzel ayrılık sizler için bunun en kötüsdünü yaşayan biri için sözlerime kulak verinkızlar yapmayın ya siz iki adım öteye gidiyosunuz biz napalımhiç düşünmemeye çalışıyorum babamla tv izlerken bile gözlerim doluyo düğün günümde ağlayıp ağlayıp akmış makjajım ve kızarmış bi burunlar ttarihe geçcem galiba..
bu ağlamanın üstüne iyi geldin bana güldürdün beni allahta seni güldürsünkızlar ben çıkıyorum yine, şimdi aradılar, otelin birinde müşterilerin veletleri ishal olmuş, havuzdanmı olmuş gidip bakacakmışız..pufff...
dünde bi otelde müşterinin birinin donu sararmış ona gitmiştik.. ne sinir bozucu işler...
birde radar cezası yedim geçen gün, tam 290TL, durup dururken bide bunun masrafı çıktı... radar cezaları bize ait maalesef, yavaş gitseydiniz derler.. ben o paraya neler lırdım neler..
Günaydııınnn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?