2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

İnşallah fırsat bulursam girmeye calısıcam mutlaka canım..
Çook saol dileklerin için.
İnşallah hepinizinde aynı şekilde düğünü cok güzel geçer ve çok mutlu olursunuz inşallah..
Rabbim kolaylıklar versin hepimizede..
İnşallah hakettiğimiz gibi çok güzel yaşarız herşeyi:109:..

semertacım nişanlınla aranızın düzelmiş olmasına sevindim canım, inşallah son küslüğünüzdür, ağzınızın tadı hiiç bozulmasın..

sofistike sınavında başarılar canım, Allah zihin açıklığı versin.

eftelya izmirde oturmuyorum fotoğrafçımıda ayarladım ama merak edip faceden adamın fotolarına baktım, değişik güzel pozlar varmış bazıları çok hoşuma gitti..

Ne güzel,, Nişanlım bu akşam 2 eve daha bakacak, inşallah beğenir yarın da ben bakmaya giderim ve tutarız, Allah herkesin gönlüne göre versin...

zvy hayırlısı olun canım, hemen karar vermeyin, bakın biz nerdeyse diğer evi tutuyorduk, nişanlınla çok beğenseniz bile bir gün olsun süre isteyin ve ailenizden birilerinide götürün, bazen sizin göremediğiniz bişeyi başkası görebiliyo.. bizler o heyecanla aman olsunda şuda olmayıversin matığıyla ve heyecanla göremeyebiliyoruz..

kızlar çok ilgiç bir gelinlik macerası yaşadım
sonuç olarak geliniğimi sipariş verdim
geçmişi okuyup gelcem detayları anlatmaya

ay canım okudum çok sevindim yaaa, rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel.. bitince şahane bişey çıkacağına eminim..

ahsenciim, normalde ben cumartesi günleride çalışıyorum ama arada sırada bazı cumartesileri çalışmıyoruz, yarın da öyle bir cumartesi işşşşşteeeee çok sevindiriiğim.... haftanın 6 günü çalışan birinin cmt de tatil yapması ne demek bilinmi sen

ayy kıyamam
ohhh bol bol uyu bari yarın
ben sabah uykusuna çok düşkünümdür
çalışmaya başladığımda en büyük sorunum bu olur sanırım

kız senin ağrıların ne durumda hiç bahsetmiyosun

ara sıra oluyor ağrım, sonra geçiyor.. ama o günkü gibi sancılarım yok çok şükür.. işte adet günümü bekliyorum, olsun bitsinde doktora gidecem tekrar..

inşaAllah geçer canım ya

bu arada lemlem sen bindallını kaça kiralamıştın?
ben burda sordum hep 100-150 arası diyolar
onun yerine şık bir abiye almayı tercih ederim
iki farklı kıyafet giyerim
nasıl olar sence

canım ben 80'e kiraladım, hem ilk ben giyecem adam benim için sipariş etti bide bana verdi eve getirdim, kınaya kadar bende kalacak
ben kına için kıyafetimi aldığım yerden kiraladım, ama orda da sadece 1 tane bindallı vardı, gerisini katalodan beğeniyosun adam getirtiyordu.. bak sana int adresini vereyim, seyranlı moda yaz çıkıyor.. normalde izmirdeymiş ama sen ara bi fiyat al, beğendiğin olursa gönderirler belki, çünkü benm aldığımında satılık fiyatı bile 120ydi.. sizin oralar baya pahalıymış..

hıı hem ben daha önce başka yerlerde bindallı denemiştim hep batıyordu, dikişleri içinde içinde kumaşı naylon gibiydi, nasıl çıkardığımı bilememiştim.. bunun kumaşı yumuşacık..

burda çok pahalı ya
satılık olanlardan sordum bi tane 1500 dedi
yuuhh dedm ya brn o parayla gelinlik alırım

şimdi bakıyom dediğin yere
off ben şu bindallı adetini son yıllarda görmeye başladım
önceden raastlamadım
yeni yeni adetler çıkartıp özendiriyolar bizi hıh

bindallılar bölümünü açınca ürün katalogumuzu indirmek için tıklayınız yazıyor, indir ordan bikaç model beğen kod numaralarını al, adamları arayıp sor.. olmadı izmirdeki eylül gelinlerimizden biri kargoyla gönderir belki sana.. birde adamlara istanbulda sizin ürünleriniz nerde satılıyor de.. oraya git belki ordan uyguna kiralarsın...

veyaaa dediğin gibide olabilir, bir saat falan giyilecek sonuçta, güzel bir abiye alıp onlada durabilirsin veyaa tam tersi, bazı bindallılar elbise gibi onlarda çok güzel, öyle bir bindallı alıp elbise almayabilirsin bence..

ewt o tarz alternatifler düşünüyorum
olmazsa dediğim gibi yapıcam bindallı giymeyiveririrm

bu arada benim kayınpedeim gelinliğimi kendisi alacaktı
ben 500 e 600 e bulurum deyip beni çileden çıkrtmıştı
malum 500 liraya gelinlik mümkün değil
bugün de sipariş verdiğimizi duyunca
hayırlısı olsun dedi
ama bi kere giyileceği için fazla paraymış

ne kada r ters düşünüyoruz lemlem
ben bir kere olacak güzel olsun diyorum
onlar da bir kere giyilecek nasıl olsa deyip önemsemiyolar

allaa allaaaa kayınpeder ne karışırmışki gelinliğe, gelinlik piyasasını biliyomuymuş acaba? deseydin ben 500-600'e duvak buldum diye.. kayınpederini yanına alsaydın gelinlik bakamaya giderken, gel hadi ben gelinlik bakmaya gidecem bi bakalım piyasaya fiyatlara falan deseydin.. burdada var 500 e falan gelinlikler ama, öylesine işte, dikiminden kumaşından belli ediyor kendini.. neyse canım sıkma canını.. buda gelir geçer, sabredelim.

böyle elbise gibi olan bindallılar var bak,

bak böyle etekleri uzun yerlerde sürünen tarzlar da varmış..

bence elbise almaktansa güzel bir bindallı alman daha mantıklı geliyor bana.. bindallı çok farklı bişey, biyerde denemelisin mutlaka, içine sinecekmi anlarsın.

Ocwmays canım yanlış anladın ben indirim yaptığı için sormadım vallahi hani ünlü modaevi fln diye bahsetmişsin ya onun için sordum bende gidip bakıyım öyleyse diye sadece adını istiyorum yani genede inanmayıp söylemek istemezsen canın sağolsun napalım.

hoşgeldin eylül gelini.. sen neler yapıyorsun?
hoşbulduk ben neler mi yapıyorum suan gelinlik telaşındayımm nişanlım gelicek beraber bakıp alıcaz inş.umarım istediiğim gibi model bulurumm dua edin kızlar:18: durumumuda şöle anlatıyım ben ist oturuyorum ve çoruma gelin gidiyorum nişanlımın tayini ise......muş ta evimizide oraya kurucaz..agustos ta ilk kez muş a gidicez evimi yerleştirmeye.esyalarımı sectik siparişledik sadece halılarım ve salon perdem kaldı.gün gectikçe uyku saatim azalıo kalp ritmimi dengelemek için düşünmemeye calışıyorm ama düşünmemek elde deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…