2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlaaaaar, caponum eşyaların yerleşiyor demekki ne güzell... bizim evimizde boyanıyor, ev sahibi boyatıyor, önceki kiracılar baya bir batırmış duvarları, adam bu evi böyle vermeye içim razı olmaz dedi, tadilat olan yerleri yaptırıp boyatacak öyle teslim edecek bize.. tabi bizde sözleşmeyi evi teslim ettiği tarihte yapacağımız için baya şanlıyız haftaya falan biter heralde, oda temmuzun ortası yapar, yani 1.5 ay önceden tutmuş oluyoruz

bugün rüyamda evde temizlik yapmaya gidiyorum, ama yanıma hiç bişey almamışım... uyandım, neler alacağımın listesini yaptım kaafamdan.. vileda alırım, banyoya çekpas alırım, camlar silinecek şunu alayım bunu alayım falan diorum hepsini aynı renk alsam acaba ne rank alsam diye düşünüyorum falan, kafayı yedim iyice

hayırlı olsun cnm .. güle güle kullan inşallah

Ne güzell canım yaaa, adım adım ilerliyorsunuz

evet off içerde toplantı var nişnlım evde kulalnacağı eştyalrı yerleştiriyor ben yerimde duramıyorum beyazeşyalar tamamlanmış kızlar şimdide nişanlım bazayı kuruyormuş darısı başınızaaaaaaaa
lemlemcimm misss gibi olacak ev desene sağolsun ev sahibini bizimkinin yerleri kara beton sadece salonu yaptır dedikde ben karışmam dedi bizee bizde olsunn eskiden laminat mı varmış dedik :89::89::89:
bende rüyamda bardakalrımı diziyorum ama nereye mutfağın zeminine bniaşnlımda diyorki bardaklar toz olur yere tencereleri koyalım üstüne bardak annem diyorki senin bi tarafın açık kalmışş

ne güzel kızlar ya daha benim bi evim bile yok ki temizliğini yapıyım =( kayınbababam anca ağustosun ilk haftası tutabiliriz dedi oruçlu oruçlu çeyizim gidecek ev nasıl temizlenecek
nasıl yerleşecek düşünen yok tabi! ev,davetiye ve kuaför dışında bir eksik kalmadı çarşı işini felan hallettik diğerleri bi şekilde olurda ev tutma süreci bizi zorlayacak gibi:44:

herkesler nerde yaaaa kızlarrrr piştttt az alışveriş yapınnn paralar suyunu çekmeye başlıcakkk

off işte byüklerin eline bakınca böyle oluyor ya sıkma tatlı canını herşey biranda oluverir biter sen bu telaşın tadını çıkarmaya çalışşş

eminönü mısır carsısından aldın dimi.:26:üstüne giymeden mi aldın,her çeşit varmı, ya nişanlım gelicek bu haftasonu bende alıcam bindallımı orayamı gitsek:44:

Ben de Eylül gelini olarak buradayım. 2 Eylül kına, 3 Eylül düğün.

Çeyizim, kuaförüm, kına kıyafetim hazır. Gelinlik dikiliyor; ilk provam 19 Temmuz'da. Bunların dışında; ev, beyaz eşya, mobilya, halı, perde, davetiye ve daha nice şey yok ortada. Günler su gibi akıp gidiyor ve ben stresten kendimi yiyip bitiriyorum :18:

Son düzenleme:
selam güzeller
yeni gelen arkadaşlar hepinz hoşgeldiniz
ay bugün bi arkadaşın evini ttopladık, taşınacak
o kadar yorulduk ki
Allah yardım etsin hepimize
yarın eminönüne gitcez bindallı bakmaya inş

bugun kimsecikler yok.. bi ben mi çalışıyorum

Son düzenleme:

Hoşgeldin artena, seninle aynı gün evleniyoruz, düğündaşız yani benim de fotoğraf ve gelinlik haricinde diğer bütün hazırlıklarım duruyor, sıkma canını, inşallah tez zamanda hallederiz hepsini :2:

Hoşbuldum düğündaşım

Canımı sıkmamaya çalışıyorum ama bu sefer benim dışımdaki herkes (annem, babam, kardeşlerim, nişanlım ve ailesi) rahat olduğu için işler iyice çığırından çıkıyor. Yine benim başıma kalıyor her şey Ben işler erken hallolsun, Ramazan'a sıkışmasın diye kendimi paralarken, bizimkiler daha zaman var diye son dakikaya sıkıştırmakta bir sakınca görmüyorlar. Tüm bunların yanında gerginlikler de söz konusu tabii.. Ne ev, ne de mobilya bakacak hevesim kaldı. Şu düğün olsun, bitsin, geçsin istiyorum bir an önce

ay canım ya senin işin daha zormuş
ee daha çok vardedikleri ne ki
çok fazla bi zaman kalmadı aslında
biz "çk var" diye diye dilimizi alıştırmışız
hepimizin düğününe ortalama 55-65 gün kaldı

Haklısın insanın ister istemez morali bozuluyor hazırlıklar ilerlemeyince, bizimkiler artık bir an önce çeyizi götürüp yerleştirmek istiyorlar, çünkü şuan her yer çeyiz eşyalarıyla dolu, dolayısıyla temizlik, boya yapamıyorlar , eşyalarımın gitmesini bekliyorlar yani herkess bir an önce işleri halledelim istiyor ama ev bulamadığımız için ilerleyemiyoruz hayırlısı bakalım nasibimiz bir yerde bekliyordur bizi

kızlar iyi akşamlar hepinize, kimsecikler yok galiba, yeni gelen gelinlerimiz hoşgeldiniz aramıza..

kızlaaaaar çok mutluyum bu akşam, yani daha biraz önce gelinlik ayakkabımı aldııııık, aslında ayakkabı bakmaya çıkmıştık ama sonra vazgeçtik, yemek falan yedik, yemek yediğimiz yerin karşısında ayakkabıcı gördük, saatte geç olmuştu bi bakalım dedik, beğendim aldık, almamız yani benim karar vermem baya uzun sürdü gerçi ama çenebaz satıcı ikna etti beni.. eve geldim annem babm kardeşimde çok beğendiler. çokda rahat, resmini eklicem şimdi özel albümüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…