hayırlı olsun cnm .. güle güle kullan inşallahherkese günaydınlar kızlar beyaz eşyalarım kutulardan çıkmış servis bağlamaya gelmişheyecan yaptım yaaaa
herkese günaydınlar kızlar beyaz eşyalarım kutulardan çıkmış servis bağlamaya gelmişheyecan yaptım yaaaa
hayırlı olsun cnm .. güle güle kullan inşallah
Günaydın kızlaaaaar, caponum eşyaların yerleşiyor demekki ne güzell... bizim evimizde boyanıyor, ev sahibi boyatıyor, önceki kiracılar baya bir batırmış duvarları, adam bu evi böyle vermeye içim razı olmaz dedi, tadilat olan yerleri yaptırıp boyatacak öyle teslim edecek bize.. tabi bizde sözleşmeyi evi teslim ettiği tarihte yapacağımız için baya şanlıyızhaftaya falan biter heralde, oda temmuzun ortası yapar, yani 1.5 ay önceden tutmuş oluyoruz
Ne güzell canım yaaa, adım adım ilerliyorsunuz
bugün rüyamda evde temizlik yapmaya gidiyorum, ama yanıma hiç bişey almamışım... uyandım, neler alacağımın listesini yaptım kaafamdan.. vileda alırım, banyoya çekpas alırım, camlar silinecek şunu alayım bunu alayım falan diorum hepsini aynı renk alsam acaba ne rank alsam diye düşünüyorum falan, kafayı yedim iyice
ne güzel kızlar ya daha benim bi evim bile yok ki temizliğini yapıyım =( kayınbababam anca ağustosun ilk haftası tutabiliriz dedi oruçlu oruçlu çeyizim gidecek ev nasıl temizlenecek
nasıl yerleşecek düşünen yok tabi! ev,davetiye ve kuaför dışında bir eksik kalmadı çarşı işini felan hallettik diğerleri bi şekilde olurda ev tutma süreci bizi zorlayacak gibi:44:
hayırlı olsunn gülü güle kullanın inşallah bi gün de ben yazarım aynı cümleyiiherkese günaydınlar kızlar beyaz eşyalarım kutulardan çıkmış servis bağlamaya gelmişheyecan yaptım yaaaa
canım sen nerde oturuyodun?
Bende kiralamayı düşünüyodum hep 80-90tl ye buldum
1günlüğüne kuzenimin düğünü için istanbula gitmiştim
hemen bu fırsatı değerlendirdim ve eminönüne gittim
150tl ye bindallım (şalvar,büstiyeri,uzun kaftanı)
süper bir duvak, fes, terliği, el çiçeği, hediye olarak işlemeli gelin kuşağı, altın işlemeli kemeri
set olarak aldım süper uygun geldi yani
birde ben 44 beden olduğum için kiralama işini riske atmak istemedim
çokda içime sindi bir günlük giyicem ama napalım annemde çok hevesliydi
imkanınız varsa istanbul doğal olarak bu konuda süper
Ben de Eylül gelini olarak buradayım. 2 Eylül kına, 3 Eylül düğün.
Çeyizim, kuaförüm, kına kıyafetim hazır. Gelinlik dikiliyor; ilk provam 19 Temmuz'da. Bunların dışında; ev, beyaz eşya, mobilya, halı, perde, davetiye ve daha nice şey yok ortada. Günler su gibi akıp gidiyor ve ben stresten kendimi yiyip bitiriyorum :18:
Hoşgeldin artena, seninle aynı gün evleniyoruz, düğündaşız yanibenim de fotoğraf ve gelinlik haricinde diğer bütün hazırlıklarım duruyor, sıkma canını, inşallah tez zamanda hallederiz hepsini :2:
Hoşbuldum düğündaşım
Canımı sıkmamaya çalışıyorum ama bu sefer benim dışımdaki herkes (annem, babam, kardeşlerim, nişanlım ve ailesi) rahat olduğu için işler iyice çığırından çıkıyor. Yine benim başıma kalıyor her şeyBen işler erken hallolsun, Ramazan'a sıkışmasın diye kendimi paralarken, bizimkiler daha zaman var diye son dakikaya sıkıştırmakta bir sakınca görmüyorlar. Tüm bunların yanında gerginlikler de söz konusu tabii.. Ne ev, ne de mobilya bakacak hevesim kaldı. Şu düğün olsun, bitsin, geçsin istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?