2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

düğün günlerimiz aynı benimde 8 eylül burdaki düğün 10 eylül istanbuldaki düğün Hayırlı olsun şekerim.[/QUOTE]

amin hepimizinki hayırlı olsun..
ya sunuda söylemeden gecemiycem anlasılan tüm eylül gelinleri sıcakkanlı.:13:.iyiki rastladımm bu bölüme

canım sen nerde oturuyodun?
Bende kiralamayı düşünüyodum hep 80-90tl ye buldum
1günlüğüne kuzenimin düğünü için istanbula gitmiştim
hemen bu fırsatı değerlendirdim ve eminönüne gittim
150tl ye bindallım (şalvar,büstiyeri,uzun kaftanı)
süper bir duvak, fes, terliği, el çiçeği, hediye olarak işlemeli gelin kuşağı, altın işlemeli kemeri
set olarak aldım süper uygun geldi yani
birde ben 44 beden olduğum için kiralama işini riske atmak istemedim
çokda içime sindi bir günlük giyicem ama napalım annemde çok hevesliydi
imkanınız varsa istanbul doğal olarak bu konuda süper

Kızlaaaaar günaydııııınnnn
kimsecikler yok mu ya
şurda 2saat sonra gelinlik için çıkıcam çok heyecanlıyım çok
çalışma modunda bile değilim sabahtan beri internetteyim
zaten şu düğün olana kadar kovulmazsam iyi
baya bi koptum işten

günaydın kızlar dün epey bişey hallettim galiba ama bende bittim :)damat sandığı aldIğı aldım ikili büyük olana piijama çamaşır falan koyucam küçük olana da traş seti parfüm falan ayarlıycam çok tatlı ama sandığım derili taşlı falan::)sonra nişanlımın pijaması çamaşırları falan onları hallettim ve en önemlisi dün ilk defa gelinlik denedim ayy giyince çok hoşuma gitti zaten bi tane denedim onuda almayı düşünüyorum.. 1100tl diyolar kirasına ama napıyım bi defa giycem demi versin :)gelinlikçide tam zamanında geldin dedi özel dikim olacagı için daha geç gitseymişim alamazlarmış..çok mutluyum kızlar bu arada bide nişanlımla gene didiştik aslında ben haksızım ama hiçte alttan almadım mesaj falan atmış zaten akşam onlardayız azcık naz yapıyım:)

günaydın ben varım bugün malesef çalışıyorum

bende çalışmaya çalışıyorum
Ama olmuyor aklımda bir dünya şey dolanıyor

ay dün akşam 10 dan sonra kipaya gittik
mutfak için plastik ıvır zıvırları almaya
ay şukadancık plastikler bile beynimi yordu ya
onu mu alsak şunu mu alsak acaba şu çeyizde var mıydı
ama o kadarcık şeyler bile nasıl mutlu etti ya
akşamdan beri onları düşünüyorum sonrada sen sıyırdın galiba iyice diyorum

NE GÜZEL aLLAH İÇİNE SİNDİRSİN DARISI BAŞIMA İNŞ
BENDE 12DE ÇIKICAM İŞTEN GELİNLİK KUMAŞI İÇİN
AMA AKŞAMDAN BERİ İÇİMDE BİR HİS VAR SANKİ GELİNLİK ALIP GELİCEKMİŞİM GİBİ
İNŞ ÖYLE OLUR

evet minicik şeyler dünya para tutuyor.
sonra da zaten 2-3 tanesini kullanıyorsun hiç birisi işine yaramıyor

ay bende aynıyım cnm ya ha bire netten bişiler araştırıyorum hayırlısıyla evlenseydik:)

minacım en güzelini alırsın inşallah bakmışmıydın önceden modellere yoksa ilk defa mı gideceksin..

Günaydınn herkeseee, bakıyorum da bu hafta gelinlik haftası olmuş, herkess gelinlik telaşındaa,
Mina ve Servet85 umarım hayallerinizdeki gelinliğe sahip olursunuz kızlaaar, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Günaydınn herkeseee, bakıyorum da bu hafta gelinlik haftası olmuş, herkess gelinlik telaşındaa,
Mina ve Servet85 umarım hayallerinizdeki gelinliğe sahip olursunuz kızlaaar, güzel haberlerinizi bekliyoruz
inşallah cnm ya sen ne yaptın gelinlik işini

slm kızlar bende eylül geliniyim nasip olursa..daha gelinlik bakmadım,sizce geç mi kaldım?
bence bakmaya başla canım ya gelinlikçi ekim gelinliklerine başladıklarını söyledi..araya ramazan da girecek daha geç gelsen alamazdım seni dedi ama bi kalabalıktı sormayın her yerden gelin fışkırıyordu sanki:)

herkese günaydınlar kızlar beyaz eşyalarım kutulardan çıkmış servis bağlamaya gelmiş heyecan yaptım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…