2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Semerta tatlım öyle bi ew bulucaksın ki tamam işte bu ben bu ewde çook mutlu olurum diceksin. Acele etme. Bak ben acele ettim bi ewe karar werdik. Sonra ondan daha güzelini bulunca vazgeçti.. Geç olsun ama içine sinen olsun tatlım. Elbet bulunur bi ew üzme kenidini.

Selam kızlar neler neler konuşulmuş... 3 gün yoktum oku oku anca bitirebildim. Biraz tatil yaptım... Bu arada barıştık biz

Ahsen gelinliğini sipariş etmişsinnn hayırlı olsun canımm... Böylece bu işi de hallettin sayılır...

canım profilimde albümde nişan fotoğrafımız var daha sonra aldığım kına elbisesini de eklicem kırmızı ve lacivert ikisi arasında fikir verirsiniz ayrıca gelinlik var bi tane ona da bakarsınız

hayırlı günlerr çenesi düşük gelinler
ay oku oku bitiremedim ayol
yeni gelen fıstıklar hepiniz hoşgeldiniz

ewt o kısmı beni de düşündürüyo
bakalım bişeyler yapmaya çalışcam artık
son 1 gün yapcam onu inş

gayet uygun tatlım, hayırlı olsun
biz de 800 e aldık Sarar markasından
acayip içimize sindi

balım benim..
sağol mucckkk

rozelinda,
1200 çok uygun tatlım ne pahalısı
siz biraz daha gezin, nişanlın fiyatları görsün
sonra gidin alın o begendiğini

canım profilimde albümde nişan fotoğrafımız var daha sonra aldığım kına elbisesini de eklicem kırmızı ve lacivert ikisi arasında fikir verirsiniz ayrıca gelinlik var bi tane ona da bakarsınız

canımcım en önemlisi senin içine sinmesi ve yakışması
benim tek bir tane bile kırmızı kıyafetim yok kırmızıyı da hiç sevmem
5 tanecik teyzem var bunu bildikleri için bana nasıl baskı yaptılar anlatamam
kınada kırmızı giyceksin gelin kırmızı giyer adet budur başka renk olmaz
neler ettiler sana anlatamam (tabi annem destek istemiştir o da kesin)
sonracığıma küçük teyzemle gittik alışverişe ve benim daha giydiğim ilk kırmızı bindallıda boşver tatlım sen ne istiyosan o renk al dedi
çok değil ama esmerim sonuçta e malum izmirliyiz bronzlaştık
kırmızı öööö oldu kendileride görünce amanda o adetler yıkıldı
şartmıymış da kırmızı ne gerek varmış
MOR MÜRDÜM ARASI BİR renK çok güzel bir bindallı aldım ve teyzemde duvağına bayıldı
hatta kınadan sonra isterim bu duvağı bittim dedi
o yüzden kimseyi takma derim giy hangisini istiyosan içine siniyorsa al
hiiiiiçççç kimseyide takma olur mu deme sen oldur :)
benim gibi:)

Son düzenleme:

bizde yasadık o sorunu götürme de sıkıntı oluo aileler eksik gelirse ne olcak monteleme işi ne olacak die sorup duruodu.bizde nişanlımla gezmeye cıkmıştık yolumuz istikbale düştü ordan begendik ve aynı ürünü muş ta sipariş verdik kargoydu tasımaydı ugrasmadık demem o ki bilindik marka olursa sivasta subesi de vardır direk ordan sipariş verin..
bide söle bi fikir verebilirim adanadan sivasa giden sirket kamyonlarıyla anlaşabilirsiniz uygun oluo..bizzde ceyizimi götürmek için istanbuldan muş a giden le anlastık 800 tl ye en uygunu buydu..dierlerii çokk istiolarr
Allah yardımcınız olsunn..

Merabalar,
Aranızda düğüne kadar rejime giren, pilatese başlayan varmı? Ben daha yeni rejime başladım, düğünüm 24 Eylülde. O zamana kadar kilo verebilirmiyim Çok geç kaldım biliyorum ama ancak toplayabildim kendimi. Henüz gelinlik bakmayada fırsatım olmadı. Kına salonu tutmamıştık, istediğim yer istediğim tarihte doluymuş Herşey sürekli ters gidiyor, ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu hafta sonu Ankaraya gidip gelinlik bakacağım. Gerçi sadece cumartesi ne kadar bakabilirim bilmiyorum. Pazar akşam 5 te geri döneceğim. Davetiye ve fotoğrafçıda bakmamız gerek. Zaman geçtikçe geçiyor, uzakta olduğum için hiçbişey yapamıyorum. böyl bişey yapamadan oturmakta çok canımı sıkıyor. Nişanlımda hiçbişey yapmıyor, kendi düğünümüze misafir gibi katılacağız bu gidişle Ben hiç böyle hayal etmemiştim.

Önce bi sakinleş canım. Hiçbişey için geç kalmadınki. 2 ayda sıkı bi sporla 4 kilo verebilirsin ayda 2 kilo normal bence. Birde sıkılaşırsan o 4 kilo daha fazla gözükür. Ki kilo vermesen nolucakki canım benim. Gelinliğede h.sonu çıkıp bakarsın içine sinen gelinliği belki ilk girdiğin yerde bulucaksın nerden biliosun?? Hele bi sen bak da bulamazsan o zaman tak kafana.O kadar çk model var ki birini mutlaka beğenirsin. Dawetiye bende ayarlamadım ama o en kolay iş.Fotoğrafçıyı internet araştırabilirsin.BEn internetten buldum. Nerde oturucaksanız ewi ayarlayın sonra da eşyaları. 2 ayda hepsini halledersin ama böyle stres yaparak değil canım biyerlerden başla gerisi gelir zaten.

Dikime güvenemiyorum canım istediğim gibi olmayabilir birde etrafımda öyle iyi bi gelinlikçi yok. Arkadaşlarım diktirdi ama istedikleri gibi olmadı o yüzden hazır olsun diyorum ama bakalım

rozelinda,
1200 çok uygun tatlım ne pahalısı
siz biraz daha gezin, nişanlın fiyatları görsün
sonra gidin alın o begendiğini

Yanımda değil, burda olsa görürdü fiyatlarıda, bu akşamda bakacağım. Olmadı ordan alacağım. Sağol tatlım ilgine

Dikime güvenemiyorum canım istediğim gibi olmayabilir birde etrafımda öyle iyi bi gelinlikçi yok. Arkadaşlarım diktirdi ama istedikleri gibi olmadı o yüzden hazır olsun diyorum ama bakalım

evet canım en önemlisi iyi dikilmesi yani demek istediğim önce iyi bir gelinlikçi bulmak sonrasında modelini diktirmek..inşallah bulursun iyi bir gelinlikçi ve içine sinmesi en önemlisi..:130:

selam kızlarrrrr,
wallaha buraya hergün girmeyince baya bi yoruluyorum sonra okurken... ne çok şey yazılmış gene... gelinliklerini, beyaz eşyalarını, ayakkabılarını alanlara hayırlı olsun... ev arayanlar inşallah en kısa sürede gönüllerine göre bulurlarrr diyerektennn ben dopdolu haftasonumu anlatmaya başlayayım.

şimdi öncelikle Cumartesi günü evimin ilk temizliğini yaptıkkkkk ... hala bacaklarım ağrıyor.... ama misler gibi oldu :) tabii gene temizlik yaparken ufak tefek ayrıntılar kaçmadı gözümden gene ustaların kulaklarını çınlattım :) sonra o yorgunlukla cumartesi akşam bir arkadaşımla buluştuk davetiye ve fotoğraf için... davetiye için net karar vermedik henüz ancak fotoğraf işi için anlaştık gibi. kendisi hazırlık aşamasından itibaren düğün bitene kadar çekimini yapacak artık dış çekim yapılacak. 1 büyük deri çantalı albüm, 2 adet aile için albüm bir cep albümü bir çerçevelik büyük baskı fotoğraf, tüm fotoğrafların işlenmesi hepsinin teslimi 750 lira fiyat verdi ki bugüne kadar aldığım en iyi fiyat.

şimdilik böyle bendeki gelişmeler.

KIna gecesi abiyesi olarak nasıl modeller aldınız arkadaslar ya? Ben bir türlü Begenemiyorum kına kıyafetimi :S

kınagecesi için önü kısa arkası uzun modellerden istiyorum ama henüz istediğim gibi bulamadım

heragirl, tatlım sen biçoğumuzdan öndesinn maşallah
ayy biz de istediğimz gibi evler buluversek:97:

kızlar regl oldum ölüyorum sancıdan nefesim kesiliyor sadece yazılanları okuyabiliyorummm ayyyyyyy sanki doğuracağım yaaaaaa

kim gaziosmanpaşa yada eyüpte ev arıyor yahu gelsin gelsin bana yakın olsun
şaka bi yana oraları çok olmasa da biliyorum bi kaç emlakçı adresi verebilirim güzel evleri var
hemde güzel yerler benim kayınvalidem o tarafta oturuyor :44:

oyy kıyamam ya bu sıcakta da hiç çekilmez canım benim
dur dua edeym sana
geçsin hemen

ayy et nelor geçen ay sancısızdım maşallah dedim ama bu ay iki sancı bir arada sanki offffffff nefesim kesiliyor acillik olabilirim abartmıyorum neden böyle oldu ki

ayy et nelor geçen ay sancısızdım maşallah dedim ama bu ay iki sancı bir arada sanki offffffff nefesim kesiliyor acillik olabilirim abartmıyorum neden böyle oldu ki

adet döneminden önce üşüttüysen falan acısı şimdi çıkar benim çok güzel geçer genelde ama bazen böyle fena oluyor geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…