ben ankara gelihniyim canımmm
nr güzel ya didişecek nişanlım bile yanımda değil benim
ohhh kolay gelsin haftasonu yoğun,yorucu ve tatlı geçmiş darısı diğer gelinlerin başına
demetcim ben elbiseyi görmedim yaa yanlış yeremi bakıyorum
ahsenciiim, üzerini saten veya tül gibi bişeylerle kaplamayı bende düşündüm ama bu seferde şemsiyeyi kapatırken yırtılabilir mi veya yapıştırılan yerlerden çıkabilir mi diye düşündüm.. uç kısımlarada tüyler çok güzel olur, ama sanırım şemsiyeyi hiç kapatmamak gerekecek.. bu seferde koca şeyi evin neresinde saklayacam, hadi sakladım biirbuçuk aya kadar toz falan olur, hadi tozdanda korudum, o gün çekim yerine giderken o şemsiye açık haliyle arabaya nasıl sığacak?[/COLOR][/I][/B]
Günaydn kızlarr.. H.sonu istanbuldaydım, sabah indim ve şimdi işteyim. Yoldada uyuyamadım çok sersemim ya bide bugün 12ye kadar nöbetim var bakalım napıcam.. İstanbuldan Perde kumaşlarımı beğendim. Camların ölçülerini alıcaz, bugün arayıp dikimini başlatıcaz işallah. Taç'ın sakallı ip çeşidimiymiş ne. Kabartıları var üzerinde işallah güzel olur. Sonra pierre cardinden damatlığımızı aldık. Takım elbise,gömlek,yelek,kravat 400 aldık. Sizce nasıl fiyatı kızlar ??
Ahsencim tatlım sana yorum yapmamışım ya ben.. Çok şanslıymışsın tatlım maşallah gelinlğin hayırlı olsun. İşallah bu şansın da ömür boyu sürsün bütün işlerin kolaylıkla hallolsun.. Oh için rahatlamıştır biraz. Ayakkabıların da (senin tabirinle) Çook tontiş. =) Güle Güle giy işallah.
canım profilimde albümde nişan fotoğrafımız var daha sonra aldığım kına elbisesini de eklicem kırmızı ve lacivert ikisi arasında fikir verirsiniz ayrıca gelinlik var bi tane ona da bakarsınız
kızlar size bir şey soracaktım ya biz mobilyalarımıza baktık adanadan ama sivasa götürmüyorlar mobilyaları biz götürcekmişiz yada mazot parasını verecekmişiz onlar götürcekmiş filan. diyoruz ki kargoyla göndersek pttnin veya özel kargolarla bu konuda bilgisi olan var mı eşyalarımızı gönderebilirmiyiz kargoyla ? ve kaça patlar sizce bu bizee?
Merabalar,
Aranızda düğüne kadar rejime giren, pilatese başlayan varmı? Ben daha yeni rejime başladım, düğünüm 24 Eylülde. O zamana kadar kilo verebilirmiyimÇok geç kaldım biliyorum ama ancak toplayabildim kendimi. Henüz gelinlik bakmayada fırsatım olmadı. Kına salonu tutmamıştık, istediğim yer istediğim tarihte doluymuş Herşey sürekli ters gidiyor, ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu hafta sonu Ankaraya gidip gelinlik bakacağım. Gerçi sadece cumartesi ne kadar bakabilirim bilmiyorum. Pazar akşam 5 te geri döneceğim. Davetiye ve fotoğrafçıda bakmamız gerek. Zaman geçtikçe geçiyor, uzakta olduğum için hiçbişey yapamıyorum. böyl bişey yapamadan oturmakta çok canımı sıkıyor. Nişanlımda hiçbişey yapmıyor, kendi düğünümüze misafir gibi katılacağız bu gidişle Ben hiç böyle hayal etmemiştim.
aysiranın gelinlikleri çok güzel tabiki ama bana kalırsa kısıtlı kalmamak lazım bence öncelikle netten falan modellere baktek marka üzerine yoğunlaşmayınca çok daha içine sinen mopdelini bulabilirsin bide iyi bir gelinlikçi bulursan tam istediğin gibi istediğin modeli dikecektir birde aysiranın hem hazır modellerini alacaksın hemdedaha pahalı
rozelinda,
1200 çok uygun tatlım ne pahalısı
siz biraz daha gezin, nişanlın fiyatları görsün
sonra gidin alın o begendiğini
Dikime güvenemiyorum canım istediğim gibi olmayabilir birde etrafımda öyle iyi bi gelinlikçi yok. Arkadaşlarım diktirdi ama istedikleri gibi olmadı o yüzden hazır olsun diyorum ama bakalım
kızlar regl oldum ölüyorum sancıdan nefesim kesiliyor sadece yazılanları okuyabiliyorummm ayyyyyyy sanki doğuracağım yaaaaaa
oyy kıyamam ya bu sıcakta da hiç çekilmez canım benim
dur dua edeym sana
geçsin hemen
ayy et nelor geçen ay sancısızdım maşallah dedim ama bu ay iki sancı bir arada sanki offffffff nefesim kesiliyor acillik olabilirim abartmıyorum neden böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?