2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar günaydın,

Ankara gelinleri kimler???
ben ankara gelihniyim canımmm
nr güzel ya didişecek nişanlım bile yanımda değil benim

ohhh kolay gelsin haftasonu yoğun,yorucu ve tatlı geçmiş darısı diğer gelinlerin başına
demetcim ben elbiseyi görmedim yaa yanlış yeremi bakıyorum

oooo baya yoğun geçmiş desene bu yorgunluklarıun acısı bizden feci çıkacak gibime geliyor ama ben bu hafta ölece yattım pek güzeldii,canım benim içebilirsin bir nescafe iç ama sade beni kendime getirir sendede işe yarayabilir

herşeyin hayırlı olsun ben daha damatlık filan bakamadığımdan bilmiyorum ama burda kzıların konuşmalarından fiyatın uygun oldıuğunu söyletyyebilirimm

Bir de halı beğendim ama karar wermedim daha resimlerini ekleyeyim bakın. Ama daha mobilyaları almadık tersten gidiyoruz galiba. Herkes mobilya alır halı perde sonra seçer biz tam tersi Ama salonuma k.rengi mobilya almayı düşünüyorum ya da krem. Seçimlerimi ona göre yapıyorum.

Salonum geniş k.rengi halıdan 2 tane alıcam. Bu shaggy halı. Çok kullanışlı değil diye duydum ama salonda fazla üstüne basılmıcağı için olabilir dedim
Oturma odamızı da koyu gri yapmayı düşünüyoruz diğer halıyıda onun için beğendim.
shaggy değil bu. Nasıllar sizce?

canım ikiside güzel ama bence önce mobilya al sonra halı belki başka renk daha çok ilgini çeker ve fikrini değiştirebilirsinyada sırf halıalra uysun diye mobilya alma,halı mobilyayı tamamlayan bir unsur bence

günaydınnn!! bende eylül gelini olacağım inşallah 9 eylül kına gecem 10 eylüldede düğünüm olacak:)

Hayırlı olsun şekerim.. 10 eylül benimde istanbuldaki düğünüm :)

canım ikiside güzel ama bence önce mobilya al sonra halı belki başka renk daha çok ilgini çeker ve fikrini değiştirebilirsinyada sırf halıalra uysun diye mobilya alma,halı mobilyayı tamamlayan bir unsur bence

Tatlım doğru söylüyosun. Başka renkte beğeniyorum ama ben hep salon takımım k.rengi, krem olsun istiyorum. Oturma odamızı da koyu renkler düşünüyoruz. Nişanlımın siyah beyaz mobilyaya özentisi var. Saolsun o beni hiç kırmıyo bende onu kırmıycam. Oturma odasını istediği gibi alsın. O beğendiğimiz halı da hem koyu griye hem kırmızıya hem siyaha uyacak gibi geldi. Tabi daha tam kesin karar wermedik.

eminönü mısır carsısından aldın dimi.:26:üstüne giymeden mi aldın,her çeşit varmı, ya nişanlım gelicek bu haftasonu bende alıcam bindallımı orayamı gitsek:44:

yok canım mısı carşısı değildi orası pahalı
üstüme giydim terliğime varana kadar hepsini giydirdiler duvağı bile takıp gösterdiler
çok çok fazla çeşit var
benim girdiğim küçük ama içi çok dolu bir yerdi
evde bakayımda poşetlerde ismi varsa sana yazarım çok tatlı bir bayandı
bence eminönüne bak derim

tamam kuşum sen bilirsin nişanlında bizdenmiş biz hep siyah beyaz aralarda kırmızı istiyorduk yaptıkk çok güzel olmuş darısı sana olur içine sinen eşyalar alırsınız inşallahhh

Kızlar selamlar, gelinliğinize ne kadar vereceksiniz? fiyatları merak ettim

tamam kuşum sen bilirsin nişanlında bizdenmiş biz hep siyah beyaz aralarda kırmızı istiyorduk yaptıkk çok güzel olmuş darısı sana olur içine sinen eşyalar alırsınız inşallahhh

İşallah bebişim yaa. Ben çok korkuyorum. Sanki herşeyimiz birbirinden alakasız olucakmış uyum sağlayamıycakmışız gibi geliyo.. Bi tuhaf düşünceler içindeyim. Kafamın içindeki konuşmalardan başım ağrıyo hee
Nişanlım kıyamam ona yaa ben ne istersem onu onaylıyo.. Oturma odasını onun istediği renge yapıcamondan önemlimi yaa.. Sizinde güzel olmuştur tabi canım .Ay ewlerimizi yerleştirsek, fotolarını çeksek. Burda evim güzel evim bölümünde paylaşsak dimi herkesin ewini çook merak ediyorum ya. Birde düğün fotolarını tabii ki

Son düzenleme:

selam! ben ödememi geçtiğimiz provada bitirdim kira olursa 1.250 - satılık olursa 1.400 demişti nişanlım satın alalım bizim olsun demiş ben yokken gidip anlaşmış..yani 1.400 verildi çokmu bilmiyorum ama netten bulduğum hayranı olduğum model olacak birde gelinlikçimin çok iyi olduğunu duymuştum gerçektende öyle her aşamamızda provamız oluyor beğenmediğim yeri olursa geri adım atma şansımız oluyor

Selam kızlar bende eylül geliniyim ilk düğünüm 2 eylülde ikinciside 11 eylülde olacak ama ben hala gelinlik almadım :26: diktirmeyi değilde hazır almayı düşünüyorum ankaradan nette aysiraya baktım modelleri güzeldi aysiradan gelinlik alan varmı??? yada diğer markalardan :26:

canım benim ben 1200 tl ya diktiriyorum

olur olur merak etme öyle bir uyum oluyorki anlatamam birde şanslıyız her renke her çeşit şeyi kolayca bulabiliyoruz sen endişalenme çorap söküğü gibi gelir hepsii ya ben diyorum ki sadece eylül gelinlerinin düğün sonrası diye topik açsakda ordan konuşmaya devam etsek resinleri fialn yayınlasak aynı anda yeni hayata başlıcaz daha iyi olmaz mıı

Canım damatlık fiyatını cok uyguna almıssınız bence.Nerden aldınız istanbuldan mı? Kampanya falan mı vardı?

benim de düğünüm 11 eylülde canımmm

Hayırlı olsun canım, hafta sonu sordum 1200 TL dediler, nişanlıma fazla geldi sanırım hangi şehirdesin peki sen? Eskişehirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…