canım benim ben 1200 tl ya diktiriyorum
Benimde seçtiğim gelinlik o civardaydı. Peki hangi şehirdesin tatlım? Ankara'mı
imkansız gibi gelsede kulağa
mıss defne nın modelcısınden cıkma gelınlıgım 500tl olacak
insalllaaahhh
Selam kızlarbende eylül geliniyim ilk düğünüm 2 eylülde ikinciside 11 eylülde olacak ama ben hala gelinlik almadım :26: diktirmeyi değilde hazır almayı düşünüyorum ankaradan nette aysiraya baktım modelleri güzeldi aysiradan gelinlik alan varmı??? yada diğer markalardan :26:
Canım damatlık fiyatını cok uyguna almıssınız bence.Nerden aldınız istanbuldan mı? Kampanya falan mı vardı?
olur olur merak etme öyle bir uyum oluyorki anlatamam birde şanslıyız her renke her çeşit şeyi kolayca bulabiliyoruz sen endişalenme çorap söküğü gibi gelir hepsii ya ben diyorum ki sadece eylül gelinlerinin düğün sonrası diye topik açsakda ordan konuşmaya devam etsek resinleri fialn yayınlasak aynı anda yeni hayata başlıcaz daha iyi olmaz mıı
Hayırlı olsun canım, hafta sonu sordum 1200 TL dediler, nişanlıma fazla geldi sanırımhangi şehirdesin peki sen? Eskişehirmi
evet canım eskişehirdeyim..öncelikle yakınlarından vetecrübeli olanlardan sor ankarada iyi bir gelinlikçi ismini birden fazla kişi övüyorsa ilk tercihin o gelinlikçi olmalı:) tabi bu arada nasıl bir model istediğini bilmen gerek mesela bentaşlı modelleri hiç sevmiyorum bana göre gelinliklerin sadesi dahahoş duruyor benimkinde sadece üst kısımda dantel kısmında beyaz yani gelinlik kısmında inci şeklinde minik taş olacak bunun dışında hiç taşım yok:) yani sen kararını ver çıktısını alvegelinlikçileri elindeki gelinlik modeliyle gez ozaman net fiyat alırsın
evet bende öyle yaptım netten modelimin çıktısını aldım ve gelinlikçim fiyat çıkardı şimdi üstüme göre ve aynen istediğim modeli dikiyor. ankarayı bilmiyorum ama :44: ankarada bir arkadaşım var ona sorarım öyle bir gelinlikçi varsa bildiği burdan yazarım olr mu?Kızlar nişanlım şey diyor, bazı gelinlikçiler istediğiniz modeli dikiyormuş, düğün bittikten sonrada geri, 200-300 TL indirimle geri alıyormuş. Bir nevi kiralama yöntemiymiş. Ama Ankara'da öyle bir yere hiç denk gelmedim, duyan yada bilenleriniz varmı
Çok uygun süpermişMiss Defne İzmir de yanılmıyorsam
evet bende öyle yaptım netten modelimin çıktısını aldım ve gelinlikçim fiyat çıkardı şimdi üstüme göre ve aynen istediğim modeli dikiyor. ankarayı bilmiyorum ama :44: ankarada bir arkadaşım var ona sorarım öyle bir gelinlikçi varsa bildiği burdan yazarım olr mu?
Teşkkürler canım. Bende sade modellerden yanayım. Aslında elimde istediğim gelinlik modelim bile var. Hatta benzerini gördüm bile. Sadece üst kısmı dantellerle kaplanacak felan. 1200 TL fiyat aldım. Ama pinti nişanlıma fazla geldi sanırım, daha bak istersen dedi, sinir şey
tam yarım saattir geçmişi okuyorum amanda aman neler olmuş öyle
hemen size haftasonunu özet geçiyorum kısslaar
cts gittik gelinlikçiye 44 bedeniz ya hemen ön yergıyla denetemeyiz dedi satıcı kız bide çıkış saatine yakındı
ama modelcileri komşum olunca denettirdi ve göğüs kısmı hariç kapandı bile şok oldular
çokk beğendim kumaşını modelinin üstümdede gördüğüm içi içimde rahat oh oh inş bütün işlerim böle gider yaa
sonracığıma evide kararlaştırdık küçük ama balkonlu olan daire kaldı payıma ona biraz canım sıkıldı ama napalım şükür diyorumz. kiracıdan kalan çöpleri topladık, süpürdük evimiziiiii
bugünde elektrik, su için tesisatçılar gelicek veee haftasonu badanayla başlıyoruz evimizi hazırlamaya
hepimiz çok çok mutlu olalım inş çok yorucu ama bir okadarda mutlu bir dönemden geçiyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eylül gelinlerini çoook sewiyorum
Çok teşekkürler canım, referansla gitmek daha mantıklı. Benim şansım, istediğim gelinliğin alt kısmı ile birebirdi gelinlik. Sadece üst kısmında revizyon yapılacaktı. Ama nişanlıma fazla geldi ücret. İnşallah dilediğimiz gibi olur herşey
ohh h.sonu çoğumuz baya bi işler halletmişiz ne güzel. Yoruluyoruz ama değicek işallah. Hayırlı olsun ewin ve gelinliğin canım.. Ay eylül gelinlerini bende sewiyorum.. İyi ki tanışmışım burayla valla çok iyi fikirler alıyorum sizlerden..
Canım bence 1200 hiç fazla bi rakam deil. Çoğu gelinlik bu fiyatlarda.. Sen ikna edersin onu takma kafanaa :)
Çok teşekkürler canım, referansla gitmek daha mantıklı. Benim şansım, istediğim gelinliğin alt kısmı ile birebirdi gelinlik. Sadece üst kısmında revizyon yapılacaktı. Ama nişanlıma fazla geldi ücret. İnşallah dilediğimiz gibi olur herşey
ne güzel benim temizlicek henüz bi evim bile yokGünaydın kızlar Cumartesi ve Pazar günü evimi temizlemekle geçirdim bütün kemiklerimi hissediyorum, temizlikçi tutalım dediler yok temizleyemez dedim keşke tutulsun deseydimdahada bitiremedik haftaya devam tam gaz, avizelerim takıldı kornişlerim takıldı oturma odasını temizlemiştik çeyizlerimin bi kısmını getirdik geri kalanlarınıda haftaya cumartesi temizlik biter pazar getiririz ama çok zormuş
ben ankaraya gelin gitcemmm:)Kızlar günaydın,
Ankara gelinleri kimler???
canım bizde pierre cardinden aldık o yakası çıkan satenlerden sadece takım 400 dü yeleği fuları kol düğmesi kemer ayakkabı gömlekle 900 ü buldu ama çok beğendik nişanlımla..Günaydn kızlarr.. H.sonu istanbuldaydım, sabah indim ve şimdi işteyim. Yoldada uyuyamadım çok sersemim ya bide bugün 12ye kadar nöbetim var bakalım napıcam.. İstanbuldan Perde kumaşlarımı beğendim. Camların ölçülerini alıcaz, bugün arayıp dikimini başlatıcaz işallah. Taç'ın sakallı ip çeşidimiymiş ne. Kabartıları var üzerinde işallah güzel olur. Sonra pierre cardinden damatlığımızı aldık. Takım elbise,gömlek,yelek,kravat 400 aldık. Sizce nasıl fiyatı kızlar ??
Kızlar selamlar, gelinliğinize ne kadar vereceksiniz? fiyatları merak ettim
Günaydın kızlar 10 dan beri geçmişi okuyorum yoruldum resmen,
bizde cuma cumartesi ev aradık yok anam ev yokkk, allahım yardım et biran önce bulalım, burda da kiralar tavan yapmışş,
ocwmays ve lemlem canlar ayakkabılarınıza bayıldımm
Elif, hızlanmalar başlamış canım mobilyalarını al halılar kolay iş., bugün senin için çabuçak geçer inş. damatlığı da uyguna almışsınz ne güzel,
Eski_es ve Fiyonaa hoş geldiniz arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?