2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aysiranın gelinlikleri çok güzel tabiki ama bana kalırsa kısıtlı kalmamak lazım bence öncelikle netten falan modellere baktek marka üzerine yoğunlaşmayınca çok daha içine sinen mopdelini bulabilirsin bide iyi bir gelinlikçi bulursan tam istediğin gibi istediğin modeli dikecektir birde aysiranın hem hazır modellerini alacaksın hemdedaha pahalı

Kızlar nişanlım şey diyor, bazı gelinlikçiler istediğiniz modeli dikiyormuş, düğün bittikten sonrada geri, 200-300 TL indirimle geri alıyormuş. Bir nevi kiralama yöntemiymiş. Ama Ankara'da öyle bir yere hiç denk gelmedim, duyan yada bilenleriniz varmı

Canım damatlık fiyatını cok uyguna almıssınız bence.Nerden aldınız istanbuldan mı? Kampanya falan mı vardı?

Ewet canım kampanya warmış. H.sonu istanbuldaydım. Nişanlımla ümraniye carrefour gezerken pierre cardin'in vitrininde gördük. Daha önce hiç damatlık bakmamıştık. HOşumuza gitti fiyat banada uygun geldi. Bence bi pierre cardin mağazasına gidin. Takım elbisenin yakası saten daha sonra çıkarılıp kullanılabiliyomuş. Hiç aklımızda yokken aldık iyi oldu.

olur tai canım niye olmasın hemde çok güzel olur işallah o günleri görelimdeee o topiğe hep mutlu haberler yazmak nasip olsun işallah

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım, hafta sonu sordum 1200 TL dediler, nişanlıma fazla geldi sanırım hangi şehirdesin peki sen? Eskişehirmi

evet canım eskişehirdeyim..öncelikle yakınlarından vetecrübeli olanlardan sor ankarada iyi bir gelinlikçi ismini birden fazla kişi övüyorsa ilk tercihin o gelinlikçi olmalı:) tabi bu arada nasıl bir model istediğini bilmen gerek mesela bentaşlı modelleri hiç sevmiyorum bana göre gelinliklerin sadesi dahahoş duruyor benimkinde sadece üst kısımda dantel kısmında beyaz yani gelinlik kısmında inci şeklinde minik taş olacak bunun dışında hiç taşım yok:) yani sen kararını ver çıktısını alvegelinlikçileri elindeki gelinlik modeliyle gez ozaman net fiyat alırsın

Teşkkürler canım. Bende sade modellerden yanayım. Aslında elimde istediğim gelinlik modelim bile var. Hatta benzerini gördüm bile. Sadece üst kısmı dantellerle kaplanacak felan. 1200 TL fiyat aldım. Ama pinti nişanlıma fazla geldi sanırım, daha bak istersen dedi, sinir şey

evet bende öyle yaptım netten modelimin çıktısını aldım ve gelinlikçim fiyat çıkardı şimdi üstüme göre ve aynen istediğim modeli dikiyor. ankarayı bilmiyorum ama :44: ankarada bir arkadaşım var ona sorarım öyle bir gelinlikçi varsa bildiği burdan yazarım olr mu?

tam yarım saattir geçmişi okuyorum amanda aman neler olmuş öyle
hemen size haftasonunu özet geçiyorum kısslaar
cts gittik gelinlikçiye 44 bedeniz ya hemen ön yergıyla denetemeyiz dedi satıcı kız bide çıkış saatine yakındı
ama modelcileri komşum olunca denettirdi ve göğüs kısmı hariç kapandı bile şok oldular
çokk beğendim kumaşını modelinin üstümdede gördüğüm içi içimde rahat oh oh inş bütün işlerim böle gider yaa

sonracığıma evide kararlaştırdık küçük ama balkonlu olan daire kaldı payıma ona biraz canım sıkıldı ama napalım şükür diyorumz. kiracıdan kalan çöpleri topladık, süpürdük evimiziiiii
bugünde elektrik, su için tesisatçılar gelicek veee haftasonu badanayla başlıyoruz evimizi hazırlamaya
hepimiz çok çok mutlu olalım inş çok yorucu ama bir okadarda mutlu bir dönemden geçiyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eylül gelinlerini çoook sewiyorum

Çok teşekkürler canım, referansla gitmek daha mantıklı. Benim şansım, istediğim gelinliğin alt kısmı ile birebirdi gelinlik. Sadece üst kısmında revizyon yapılacaktı. Ama nişanlıma fazla geldi ücret. İnşallah dilediğimiz gibi olur herşey

Günaydın kızlar 10 dan beri geçmişi okuyorum yoruldum resmen,
bizde cuma cumartesi ev aradık yok anam ev yokkk, allahım yardım et biran önce bulalım, burda da kiralar tavan yapmışş,
ocwmays ve lemlem canlar ayakkabılarınıza bayıldımm
Elif, hızlanmalar başlamış canım mobilyalarını al halılar kolay iş., bugün senin için çabuçak geçer inş. damatlığı da uyguna almışsınz ne güzel,
Eski_es ve Fiyonaa hoş geldiniz arkadaşlar,

1.250 aslında çok değil ortalama buf iyatlarda oluyor zaten ama zaten fiyat konuları nişanlının konuları olduğu için pazarlığını yapsın güzelce:))

ohh h.sonu çoğumuz baya bi işler halletmişiz ne güzel. Yoruluyoruz ama değicek işallah. Hayırlı olsun ewin ve gelinliğin canım.. Ay eylül gelinlerini bende sewiyorum.. İyi ki tanışmışım burayla valla çok iyi fikirler alıyorum sizlerden..

Canım bence 1200 hiç fazla bi rakam deil. Çoğu gelinlik bu fiyatlarda.. Sen ikna edersin onu takma kafanaa :)

bir gelişme oldumu sabırsızlanıyorum paylaşmak için
çok iyi oldu burası içim rahatlıyor paylaşıp fikir aldıkça
haftasonu giremedim çatladım walla

eski_es ve elif çok sağolun kızlar Fiyat normal yani diyorsunuz, ama işte gelde bunu nişanlıma anlat. Ay bende hiç pazarlık yapamayan bir tipim, nişanlım başka şehirde yaşıyor, burda olsaydı, çok iyi oalcaktı. Bu akşama yakın bir arkadaşım bana eşlik edecek sağolsun. İnşallah uygun bişeyler buluruz

inşallah canım ama çokta kafana takma hem nişanlın zamanla daha yüksek fiyatarı duyduğunda bugelinliğe geri dönebilir hemde dedğim gibi pazarlık onun işi gelinliği beğenmek senin işin

günaydın şekerlerrr

ne güzel benim temizlicek henüz bi evim bile yok of kızlar yaa herşey yolunda giderken birden kısmetimiz kapandı resmen:)
Kızlar günaydın,

Ankara gelinleri kimler???
ben ankaraya gelin gitcemmm:)
canım bizde pierre cardinden aldık o yakası çıkan satenlerden sadece takım 400 dü yeleği fuları kol düğmesi kemer ayakkabı gömlekle 900 ü buldu ama çok beğendik nişanlımla..
Kızlar selamlar, gelinliğinize ne kadar vereceksiniz? fiyatları merak ettim

ben 1700 vereceğiz canım. 2600 dü normal fiyatı ama biz mayısta felan aldık sezon öncesi olduğu için indirimli fiyatı 1900 dü azcıkda pazarlıkla1700 e kapattık işi:)

bulursun cnm inşallah stres yapma bizde başlarda aradık bulamadık kiralar pahalı geldi beklemedigimiz bi anda netten ev buldum baktık tuttuk kısmet işte.. başka bi ev vardı yarım saat arayla kaçırmıştık o kadar üzülmüştüm ki ama kısmetimiz burdaymış ve burayı daha çok sevdim ve hem sıfır hemde daha ucuzdu.. sende bulursun ve çok seversin inşallah

Ahsencim tatlım sana yorum yapmamışım ya ben.. Çok şanslıymışsın tatlım maşallah gelinlğin hayırlı olsun. İşallah bu şansın da ömür boyu sürsün bütün işlerin kolaylıkla hallolsun.. Oh için rahatlamıştır biraz. Ayakkabıların da (senin tabirinle) Çook tontiş. =) Güle Güle giy işallah.

Lemlemcim senin ayakkabılarına da bayıldım. Şimdi benimde rahat ve topuklu bi ayakkabı bulmam lazım. Benim biriciğim biraz fazla uzundur da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…