- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende genelde bişeyleri yakarım kızlar evlenince napıcaksam.. yeni yeni iş yerinde yemek deniyorum.. kızların hiç birisi yemek yapmayı bilmiyo pilavlarımız taş gibi oluyo yazık oluyo iş arkadaşlarımıza ama napalım bi yerden başlamak lazım:)
Selam kızlar oh ne güzel tam yemek konuları açılmışken biz de bugün tencere setimi, yemek takımımı, çatal bıçak setimi, .v.s. v.s. eksiklerim vardı onları aldık...Allah güle güle güzel güzel yemekler yapmayı nasip eder inşaAllah... Aklıma takılıyordu çok yemek setim yok tabağım yok çanağım yok diye mızlayıp duruyordum geçen gün annemle bakıp ayırtmıştık bugün de babama söylemiştim gitsek diye...Gidip alıverdik... Çok mutluyum böylece bir işi daha tamamlamış olduk...
kızlarr çokkk mutluyum.. yatak odam ve yemek odam alındı perşembeye geliyo... ayaralayabilirsek salonun koltukları da o gün gelir.. nişanlım iş yerime çiçek gönderdi uzun süredir çiçek falan gelmez olmuştu...rüyada mıyım ben ya bilmiyorum..ama çokkk mutluyummmmm
kızlarr çokkk mutluyum.. yatak odam ve yemek odam alındı perşembeye geliyo... ayaralayabilirsek salonun koltukları da o gün gelir.. nişanlım iş yerime çiçek gönderdi uzun süredir çiçek falan gelmez olmuştu...rüyada mıyım ben ya bilmiyorum..ama çokkk mutluyummmmm
süpermişşş:)) bizde eşyaları taaa haziranın başında aldık ama daha çıt yok mobilyacılardan!
Selam kızlar oh ne güzel tam yemek konuları açılmışken biz de bugün tencere setimi, yemek takımımı, çatal bıçak setimi, .v.s. v.s. eksiklerim vardı onları aldık...Allah güle güle güzel güzel yemekler yapmayı nasip eder inşaAllah... Aklıma takılıyordu çok yemek setim yok tabağım yok çanağım yok diye mızlayıp duruyordum geçen gün annemle bakıp ayırtmıştık bugün de babama söylemiştim gitsek diye...Gidip alıverdik... Çok mutluyum böylece bir işi daha tamamlamış olduk...
ben başından anne diyorum cnm ya..nişanlım anne baba diyince ben demesem ayıp olurdu.. babsıyla çok az karşılaştık o yüzden baba demek zor geliyoselam canlarım cok ozledım sızı ama yazamıyorum fırsat olmuyor cok az zaman kaldı artık heyecan dorukta.
umarım herşey ıyı gıdıyordur
size birşey danıscam sız kayınvalıdelerınıze anne demeye basladınız mı nasıl hıtap edıyorsunuz
Allah rahmet eylesin yaa , ben de genç ölümlerinden çok etkileniyorum...ablamın yakın bir arkadaşı vefat etti
bu hafta hep ölüm haberlei aldım
hem de gencecik insanların...
Rabbim rahmet etsin
canan, siz Eyüp-Gaziosmanpaşa civarına bakıyodunuz yanlış hatırlamıyosam
gop u bilmiyorum ama eyüp biraz tuzludur
aslında İstanbul'da güzel, ferh, yeni bir dairede oturmak için en az 800 ü gözden çıkarmak gerekiyo
sadece Beylikdüzü avcılar çevresi biraz uygun ama oralar da yeni yeni yerleşim alanı olmaya başladığı için iş merkezlerine çok uzak
Tatlım çok ucuza almışsınız takım elbiseyi, hayırlı olsun, biz de bi dahaki haftasonu halletmeyi düşünüyoruzGünaydn kızlarr.. H.sonu istanbuldaydım, sabah indim ve şimdi işteyim. Yoldada uyuyamadım çok sersemim ya bide bugün 12ye kadar nöbetim var bakalım napıcam.. İstanbuldan Perde kumaşlarımı beğendim. Camların ölçülerini alıcaz, bugün arayıp dikimini başlatıcaz işallah. Taç'ın sakallı ip çeşidimiymiş ne. Kabartıları var üzerinde işallah güzel olur. Sonra pierre cardinden damatlığımızı aldık. Takım elbise,gömlek,yelek,kravat 400 aldık. Sizce nasıl fiyatı kızlar ??
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindirkızlar regl oldum ölüyorum sancıdan nefesim kesiliyor sadece yazılanları okuyabiliyorummm ayyyyyyy sanki doğuracağım yaaaaaa
Benim o civardan ev bakan, şuana kadar hep sahibinden baktık, bir de emlakçı parası vermeyelim dedik ama hala bulamadıkkim gaziosmanpaşa yada eyüpte ev arıyor yahu gelsin gelsin bana yakın olsun
şaka bi yana oraları çok olmasa da biliyorum bi kaç emlakçı adresi verebilirim güzel evleri var
hemde güzel yerler benim kayınvalidem o tarafta oturuyor :44:
Eftelyacım yaaa hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini, inşallah yoluna girer herşeyy...Her zamanki gibi.Çok ama çoooooooooookk kötüyüm.Ve sanırım ben bu insanla evlenmeyeceğim.Babam çarşamba günü köye gidecekti.Söyleyeceğim,hiiiiiiiiççç zahmet edip gelmesinler düğün tarihi konuşmaya falan.
kızlar bu arada maşşallah maşşallah ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi, bir saattir burdayım ama daha yeni yazabildim, ben yazana kadarda gitmiş tabii millet..
ama zvy gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canıııım? provanın güzel geçmesine sevindim, sanırım ilk provada astarı yapılıyomuş, daha 3. provada falan model oturacak diiimi?
hoşbulduk lemlemcim,iyiyim çok şükür, evet bugün astar provası vardıı, o bile heyecanlandırdı benihaftaya çarşamba günü de 2. provam var, model yavaş yavaş oturmaya başlayacak bakalım,
aaa bir deee gelinlik ayakkabısı baktım kendimee ama az topuklu almam lazımm yumurta topuk tarzında , öyle de bulamıyorum malesef, bir ayakkabıcıyla görüştüm beğendiğim modelin yumurta topuk olanını yapacak, kırık beyaz rugan bir ayakkabıydı 70 tl diyor fiyat nasıl?
Aaaa bindallını gördüm şimdi Lemlemm güzelmiş canım, beğendim, ben de böyle şalvarlı bir model beğendim geçen gün kiralamaya 100 lira dedi, fiyat biraz pahalı geldi, bir de eminönüne bakıcam iştee
Eminönünden bindallı bakanlaarr bize de mağaza, yer tarif edinn emii
ben başından anne diyorum cnm ya..nişanlım anne baba diyince ben demesem ayıp olurdu.. babsıyla çok az karşılaştık o yüzden baba demek zor geliyo
ama anne kolay geldi:)
Selam kızlaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli, bugün gelinliğimin ilk provası vardıı, ayy cook heyecanlandım, haftaya çarşamba da ikinci provam var, inşallah istediğim gibi olur , hepimizinki istediğimiz gibi olsunn yaaa
Allah rahmet eylesin yaa , ben de genç ölümlerinden çok etkileniyorum...
Eyüpteki evlerin manzarasına bittimm ama gerçekten pahalı, hala araştırıyoruz
Tatlım çok ucuza almışsınız takım elbiseyi, hayırlı olsun, biz de bi dahaki haftasonu halletmeyi düşünüyoruz
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir
Benim o civardan ev bakan, şuana kadar hep sahibinden baktık, bir de emlakçı parası vermeyelim dedik ama hala bulamadık
Eftelyacım yaaa hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini, inşallah yoluna girer herşeyy...
selam canlarım cok ozledım sızı ama yazamıyorum fırsat olmuyor cok az zaman kaldı artık heyecan dorukta.
umarım herşey ıyı gıdıyordur
size birşey danıscam sız kayınvalıdelerınıze anne demeye basladınız mı nasıl hıtap edıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?