2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

pilav yapmak zordur ama canım yani tam tutturmak kolay değil
merak etme bende hiç yapmadım yemek ama şimdi hergüne mecbur yapıyorum öğreniyorsun

evime giriyim de ben razıyım her gün yemek yapmaya:)

Selam kızlar oh ne güzel tam yemek konuları açılmışken biz de bugün tencere setimi, yemek takımımı, çatal bıçak setimi, .v.s. v.s. eksiklerim vardı onları aldık... Allah güle güle güzel güzel yemekler yapmayı nasip eder inşaAllah... Aklıma takılıyordu çok yemek setim yok tabağım yok çanağım yok diye mızlayıp duruyordum geçen gün annemle bakıp ayırtmıştık bugün de babama söylemiştim gitsek diye...Gidip alıverdik... Çok mutluyum böylece bir işi daha tamamlamış olduk...

hayırlı olsun canım güle güle kullan:))

süpermişşş:)) bizde eşyaları taaa haziranın başında aldık ama daha çıt yok mobilyacılardan!

süper

süpermişşş:)) bizde eşyaları taaa haziranın başında aldık ama daha çıt yok mobilyacılardan!

nasıl yani hayatım?
yaptırıo musunuz yoksa hazır mı?

uğur böcee güle güle kullan hayatım muck

selam canlarım cok ozledım sızı ama yazamıyorum fırsat olmuyor cok az zaman kaldı artık heyecan dorukta.
umarım herşey ıyı gıdıyordur
size birşey danıscam sız kayınvalıdelerınıze anne demeye basladınız mı nasıl hıtap edıyorsunuz

güle güle kullan bitanem..kocacını lezzetli yemekler yaparsın inşallah:)

ben başından anne diyorum cnm ya..nişanlım anne baba diyince ben demesem ayıp olurdu.. babsıyla çok az karşılaştık o yüzden baba demek zor geliyo ama anne kolay geldi:)

Selam kızlaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli, bugün gelinliğimin ilk provası vardıı, ayy cook heyecanlandım, haftaya çarşamba da ikinci provam var, inşallah istediğim gibi olur , hepimizinki istediğimiz gibi olsunn yaaa
Allah rahmet eylesin yaa , ben de genç ölümlerinden çok etkileniyorum...
Eyüpteki evlerin manzarasına bittimm ama gerçekten pahalı, hala araştırıyoruz

Tatlım çok ucuza almışsınız takım elbiseyi, hayırlı olsun, biz de bi dahaki haftasonu halletmeyi düşünüyoruz
kızlar regl oldum ölüyorum sancıdan nefesim kesiliyor sadece yazılanları okuyabiliyorummm ayyyyyyy sanki doğuracağım yaaaaaa
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir
Benim o civardan ev bakan, şuana kadar hep sahibinden baktık, bir de emlakçı parası vermeyelim dedik ama hala bulamadık
Eftelyacım yaaa hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini, inşallah yoluna girer herşeyy...

Son düzenleme:
54 derecelik bir antalya gününden hepinize merhabaa arkadaşlar, walla yanlış duymadınız araba öğleden sonra 2 gibi 54 dereceyi gösteriyordu hemen fotosunu çektim.. bi ara sıcaktan oturup ağlayacaktım nerdeyse..

aramıza yeni katılan gelinlerimiz hoşgeldiniz.... :87:

Heragirl ve jeloo kendi evlerinizi temizlemek nasıl bir duygu? ayyy bende sabırsızlanıyorum evimi temizlemek için ama bu sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum.. biraz önce ev sahibimiz aradı evimizin boyası bitmiş, birtek balkonlar kalmış, çarşamba günü nişanlımla gidip sözleşmemizi yapıp anahtarımızı alacaz..

elif damatlığı uyguna almışsınız, bz sadece takım ve gömleği efordan 500 e almıştık yada 495 gibi bişeydi.. birde %40 indirimli şekilde aldık.. aslında biçok markada daha uyguna vardı ama, nişanlım efor istiyordu kırmak istemedim, zaten bende en çok efordakini yakıştırdım.. bu arada halılar için acele etme derim ben, önce mobilyalarınızı alın, kahverengi vaaaaar, kahverengi var.. diyelinki beğendiğin koltuk takımının yastıkları kahverengi ama yuvarlak desenli, ona yuvarlak desenli bir halı alsan çok hoş olur.. yada kare desenli olailir, bu yüzden önce koltuklarınızı alın..

kızlar bu arada maşşallah maşşallah ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi, bir saattir burdayım ama daha yeni yazabildim, ben yazana kadarda gitmiş tabii millet..

ama zvy gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canıııım? provanın güzel geçmesine sevindim, sanırım ilk provada astarı yapılıyomuş, daha 3. provada falan model oturacak diiimi?

hoşbulduk lemlemcim,iyiyim çok şükür, evet bugün astar provası vardıı, o bile heyecanlandırdı beni haftaya çarşamba günü de 2. provam var, model yavaş yavaş oturmaya başlayacak bakalım,
aaa bir deee gelinlik ayakkabısı baktım kendimee ama az topuklu almam lazımm yumurta topuk tarzında , öyle de bulamıyorum malesef, bir ayakkabıcıyla görüştüm beğendiğim modelin yumurta topuk olanını yapacak, kırık beyaz rugan bir ayakkabıydı 70 tl diyor fiyat nasıl?

Son düzenleme:
Aaaa bindallını gördüm şimdi Lemlemm güzelmiş canım, beğendim, ben de böyle şalvarlı bir model beğendim geçen gün kiralamaya 100 lira dedi, fiyat biraz pahalı geldi, bir de eminönüne bakıcam iştee
Eminönünden bindallı bakanlaarr bize de mağaza, yer tarif edinn emii

canım benim ayakkabım 110 Tl'ydi, birde başka bir tane beğenmiştim oda 80 'di, ikisi arasında kaldım adam ikisinide 80'e verecem öyle karar ver falan dedi.. sonra bunu daha çok beğendim hem daha rahattı ama aslında biz oraya almaya girmemiştik, bakıp çıkacaktık tamam beğendim ama sonra bakayım dedikçe adam ısrar etti ve sonra 70'e düştü.. bizde aldık artık :))

bindallımı beğenmene de sevindim bende 80'e kiraladım ama kaç haftadır bende duruyor sıfır.. kına günüme kadarda bende kalacak.. daha fesiyle alı gelmedi, bu renkte bulamamışlar ama adam daha zaman var ben bulacam merak etme dedi.. senin beğendiğin bindallının fesi alı falan dahilmiydi ve daha önce giyilmişmiydi?

ben başından anne diyorum cnm ya..nişanlım anne baba diyince ben demesem ayıp olurdu.. babsıyla çok az karşılaştık o yüzden baba demek zor geliyo ama anne kolay geldi:)

servet85 bastan berı dıyorsun demek..Topigimizde anne demeyen tek benmıyım acaba siz falan dıyorum bazende necla teyze dıyorum diyemiyorum birdenbire.EVlendıkten sonra derim dıyorum

zyv canım eyüpte igdaşın oralarda biz ev ararken 600 cıvarı evler vardı hala var mı bılmıyorum ama .. alibeykoyden cobancesmeye gıderkende cadde uzerınde bır suru yenı bına var oralarada bakın ıstersenız.Cok sevindim gelinliginin provalarına baslamanıza canım ınsallah ıcıne sıner bıttgıınde

LemLemm ben temizliği zaten çok seven bir insanım... ama gerçekten bu bambaşka bir duyguydu... şimdi baba evinde kendi odamı da düzenli temizler toplarım ama görünür yerleri tabiii :=) kendi evimi temizlerken mermerlerin aralarındaki toprakları lekeleri bile çıkarıcam diye ellerimi parçaladım... saatlerce uğraştım kusursuz olması için... sonra da düşündüm koca evi temizlemek ne zormuş. ki temizlikçi vardı annem de yardım etti... walla tek olduğum zaman dip bucak temizlik çok zor mutlaka düzenli en azından birkaç ayda bir kadın çağırmak lazım... bu arada İzmir'in de Antalya'dan kalır yanı yok sıcaklık konusunda.. İnşallah Eylül'de azcık serinler...

ufff bu benim için de biraz sıkıntılı bir mevzuuuu, ben çok zorlanıyorum diyorum ama duyulmayacak bi ses tonu ile ya da çok sahte oluyor... ne biliim garip geliyor yaaaa:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…