2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem teşekkür ederim tatlım
gözlüklerini de begendin mi
bizimkisi kravatlı ama normal kravatlardan değil
kancalı mancalı boncuklu cuncuklu değişik bişey
hiç böyle bişey giyeceğini sanmıyodum ama giydi valla hem de çok begendi

canan tatlım ben daha gitmedim ama herkes oraya gitmemi söylüyo
haftaya kaldı sanırım o iş
gidince sana haber veririm inş

Nişanlımın damatlığı ve salonun bir köşesi

Eki Görüntüle 223029 Eki Görüntüle 223030

canım cok yakısmıs nişanlının takımı

kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla

kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla

canım benim de solunum yollarım enfeksiyon kapmış durumda, sesim sefil ergenler gibim çıkıyo :2: gel ben de seni öpeyim bi de bu mikrobun sefasını sür bakim

canım benim de solunum yollarım enfeksiyon kapmış durumda, sesim sefil ergenler gibim çıkıyo :2: gel ben de seni öpeyim bi de bu mikrobun sefasını sür bakim

ay o da kötü ya geçmiş olsun tatlım
bütün kış bir kere bile grip olmayan ben yazın ikinci kez grip oldum
ayy en kötüsü de annem gündüzleri evde bir bebişe bakıyo
10 aylık bir melek. yumoş gibi öyle tatlı ki
her gün öpmeye doyamayan ben dünden beri yanına yaklaşamıyorum

saol canım, inşallah atlatırız tez zamandaa, oyy ne tatlıdır o bebiş , evlenesim geldi baak yinee

cadı erken konuşmaya başladı bi de
anniii, aba, dede falan diyo
ay ben çocukları çok severim
çocuğum olsa yerim heralde hızımı alamayıp
töbe töbe

ay minnoşlarım ben yavaştan yavaştan gideyim ya
çok başım ağrıdı
bi de hapşuramadım bi türlü

cadı erken konuşmaya başladı bi de
anniii, aba, dede falan diyo
ay ben çocukları çok severim
çocuğum olsa yerim heralde hızımı alamayıp
töbe töbe

ay ben de çok severim, hele kız çocuklarına bayılırım, çok şeker oluyolar
Neyse kızlaar ben yatayım artık size doyum olmaz, iyi geceler hepinize , yarın görüşürüz inşallahh

bende bayııyorum cocuklara hepsi birer melek Rabbim korusun onları.. bızede nasıp etsin inşallahhhh
ıyı geceler kızlarr

Sofistike mesajını gördüm ve yazını buldum. Yalnız mesaj sayım yeterli olmadığı için özel msj gönderemiyormuşum. Ben önce ithal hazır gelinliklere bakmak istiyorum. Beni öncelikle hazır mağazalara yönlendirirsen sevinirim. Bi kere geldim Trabzona, bikaç yer baktım ama oralar dikim üzerineydi modelleride beğenmedim. Trabzonuda bilmediği için hiç verimli bi gezme olmadı. Bana nerelere bakacağımı yazarsan çok sevinirim. Bide yerini detaylı tarif edebilirsen. Trabzonu hiç bilmiyorum çünkü. Umarım bu mesajı görürsün. Eğer göremezsen msj gönderme yetkisi olan arkadaşlar sofistikeye bu mesajı iletebilirseniz sevinirim.

Günayyyyyydııııııııııııııııııııııııııııııın eylül gelinlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz, zaman yaklaşıyooooor. 50 günüm kalmıııışş... cetvelim 1 aya düşmüüüüşşş... :18:

Günaydıııııııııııınnnnn,

artık şöyle 2 ay gelmesem bana izin verseler bir de elime azcık para sürekli gezsem evime bişeyler alsaaaamm yerleştirsem falannnn... güzel olmaz mı yaniiiiiii.... pfffff çalışmaktan sıkıldım

günaydın kızlar benim de hiç çalışasım yok tüm tembelliğim üstümde yaaa bu arada akşam bizim evin önünden geçtik perdeler çıkmış yani taşınmışlar bi kaç eşya kalmış komşular söyledi ay sonuna kadar demişlerdi erken çıkıolar çok şükür hemen eşyalarımızı alırız ay sonunda

Benim o civardan ev bakan, şuana kadar hep sahibinden baktık, bir de emlakçı parası vermeyelim dedik ama hala bulamadık ...

biz karlıtepedeyiz canım şöyle bi gittiğimde güzelce bi bakarım evlere kaça kadar kiralık istiyorsun nasıl istiyorsun söyle bana

Bunu biliyorum canım. Bu çorbası benim yaptığım yemeğiydi
ama ben hangi amaçla blenderden geçirdim hiç bilemiyorum :82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…