bende ekmekliğimi almıştım, çokda beğeniyorum onu yine kullanacam, bunun ekmeklik yerinede başka bişiler koyarım.. mesela makarnaları falan, olma mı :26:
olur canım neden ollmasın ama daha acil ihtiyaçların varsa onlara da öncelik verebilirsin
canım sen eminönüne bindallı bakmaya gitcektin dimii, yaa bak da bana da yer-yurt söylee ben de gidip alayım tatlım ya burda kirasına 100 lira istediler, ben çok pahalı falan dedim,sonra mağazadaki kız kısık bi sesle dediki eminönünde 40 liraya kiralayabiliyosun ben de evlenecem ordan kiralayacam burda bu kadar verme dedi
bende bındallı alıcam ama nerden alıcam hıc bılmıyorum uygun fıyata emınonunde bulursanız kızlar adresı bende alırım.Ya da nettende satılıyor belkı hıc oralara gıtmeden hallederız bılmıyorum
54 derecelik bir antalya gününden hepinize merhabaa arkadaşlar, walla yanlış duymadınız araba öğleden sonra 2 gibi 54 dereceyi gösteriyorduhemen fotosunu çektim.. bi ara sıcaktan oturup ağlayacaktım nerdeyse..
aramıza yeni katılan gelinlerimiz hoşgeldiniz.... :87:
Heragirl ve jeloo kendi evlerinizi temizlemek nasıl bir duygu? ayyy bende sabırsızlanıyorum evimi temizlemek için ama bu sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum.. biraz önce ev sahibimiz aradı evimizin boyası bitmiş, birtek balkonlar kalmış, çarşamba günü nişanlımla gidip sözleşmemizi yapıp anahtarımızı alacaz..
Nasıl bir duygu sende öğreniceksinvalla hala sırtıma kemiklerim batıyor toparlanamadım 120 metre kare mutfak dolaplarının bi kısmını sildim daha yarısı duruyo banyo ve tuvaleti saolsun annem temizledi camları bitirdik iki günde anca gelenler siliyo kahve içmeye gidiyo hop ben sildikleri yerlerin arkasından :18:
inat:18: ettim kendim temizliycem diye etmeseydim temizlikçi yapsaydı ev temizliğinde Allah herkese kolaylık versin
kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla
kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla
canım benim de solunum yollarım enfeksiyon kapmış durumda, sesim sefil ergenler gibim çıkıyo :2: gel ben de seni öpeyim bi de bu mikrobun sefasını sür bakim
ay o da kötü ya geçmiş olsun tatlım
bütün kış bir kere bile grip olmayan ben yazın ikinci kez grip oldum
ayy en kötüsü de annem gündüzleri evde bir bebişe bakıyo
10 aylık bir melek. yumoş gibi öyle tatlı ki
her gün öpmeye doyamayan ben dünden beri yanına yaklaşamıyorum
cadı erken konuşmaya başladı bi de
anniii, aba, dede falan diyo
ay ben çocukları çok severim
çocuğum olsa yerim heralde hızımı alamayıp
töbe töbe
tam yerine geldin canım işte ben... trabzonluuu :))) oho sen gel istemediğin kadar çeşit var sana benim gelinlikçiyi tavsiye ediyim yerinide tarif ediyim hiç geç kalmış değilsin 1 buçuk ayda dikerlar yani umarım yoğun değillerdir. canım sakın strese girme ben sana burda yardımcı olurum istersen bu arada şehir olarak nerdesin?
Benim o civardan ev bakan, şuana kadar hep sahibinden baktık, bir de emlakçı parası vermeyelim dedik ama hala bulamadık...
Kızlar merhaba...
Gelişmelrinizi takıp edıyorum masallah hızınıza yetısemıyorum, harıkasınız...
Sayfaları dolanırken speedymın mercımek olayını okudum...
Sıze cok kolay bır tarıf verecem kızlar...
Annem 3 haftadır yurtdısında ve malum yemekler ellerımden opuyor...
En mukemmel yaptıgım sey pılav ve mercımek corbası
Speedy kuzum sen nasıl yaptın bılmıyorum ama bır de boyle dene ıstersen...
1 nescafe fıncanı mercımek
1 kasık un
2 kasık sıvı yağ
1 patates
1 soğan
1.5 lıtre su
2 etsuyu tablet
Ocaga yagı koy, mınnak soğanlarla kavur,rengı donunce uzerıne 1 kasık unu ekle bır ıkı cevır hemen yıkadıgın mercımegı at ıcıne, bı tane de patates rendele. Hemen ustune 2 tane tabletı kır ve 1,5 lıtre suyu ekle harlı ateste mercımek erıyene kadar pıssın, olduguna kanaat getırdıgınde ıse blendırı daldır tencereye ıkı öğüt mısss gıbı corba cıkar ortaya...
Benım kardesım o kadar kıl kı anlatamam, o bıle annemden daha guzel yapmıssın dıye dıye 2 tabak ıctı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?