2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bindallının fesini görmedim büyük ihtimal yoktu ama kendi çok güzeldi işlemeleri falan çok hoşuma gitti,

Hımm igdaşı bilmiyorum ben canım ya , nişanlıma söyleyeyim bi gidip baksın yarın, gelinliğim için de teşekkür ederim canım inşallah hepimiz gelinliğimizi içimize sine sine giyeriz tatlım

kızlar anne diyemeyenler olarak yanlız değilsiniz.. heragirl sen yine kısık sesle falan söylemişsin ben daha hiç söylemedim... söyleyememde.. zaten annesini yıllardır tanıyorum hep teyze dedim küçüklüğümden beri, bu saatten sonra anne demek çok garip, zaten oda bana kızım veya gelinim falan demiyor.. çokda lazım değil..

kızlar cmt günü yapı market dolaşırken mutfak için telli dolap beğendim, çocukken anneannemin telli dolabı vardı o geldi aklıma.. hep derdim bende evime telli dolap alacam diye..bu gerçek telli değil ama çok güzel duruyor. almayı kafama koydum fiyatı 130 tl.. sonra burda evimgüzel evim bölümünü gezerken birinin evinde gördüm içinde ve üstünde eşyalarla daha da hoşuma gitti, şimdi koşup alasım var nerdeyse.. resimlerini albümüme ekledim, bakın bakalım sizce nasıl?

Ben bu dolapları biliyorum canım, birkaç arkadaşım da aldı evine, üstünde ekmek kutusu da var kullanışlıymış, ben ekmek kutumu bernardodan almıştım kırmızı onu almasaydım ben de düşünebilirdim beğendim

Kızlar merhaba...
Gelişmelrinizi takıp edıyorum masallah hızınıza yetısemıyorum, harıkasınız...

Sayfaları dolanırken speedymın mercımek olayını okudum...
Sıze cok kolay bır tarıf verecem kızlar...
Annem 3 haftadır yurtdısında ve malum yemekler ellerımden opuyor...
En mukemmel yaptıgım sey pılav ve mercımek corbası

Speedy kuzum sen nasıl yaptın bılmıyorum ama bır de boyle dene ıstersen...

1 nescafe fıncanı mercımek
1 kasık un
2 kasık sıvı yağ
1 patates
1 soğan
1.5 lıtre su
2 etsuyu tablet

Ocaga yagı koy, mınnak soğanlarla kavur,rengı donunce uzerıne 1 kasık unu ekle bır ıkı cevır hemen yıkadıgın mercımegı at ıcıne, bı tane de patates rendele. Hemen ustune 2 tane tabletı kır ve 1,5 lıtre suyu ekle harlı ateste mercımek erıyene kadar pıssın, olduguna kanaat getırdıgınde ıse blendırı daldır tencereye ıkı öğüt mısss gıbı corba cıkar ortaya...
Benım kardesım o kadar kıl kı anlatamam, o bıle annemden daha guzel yapmıssın dıye dıye 2 tabak ıctı

ufff bu benim için de biraz sıkıntılı bir mevzuuuu, ben çok zorlanıyorum diyorum ama duyulmayacak bi ses tonu ile ya da çok sahte oluyor... ne biliim garip geliyor yaaaa:/
ah canım sen yıne dıyormussun kısıkta olsa dıyemıyorum ben

canım ıgdaş alıbeykoye daha yakın oluyor eyube gıderken ıste.Insallah bulursunuz ıstedıgınız gıbı bır ev

canım sen hıc mı demıceksın?Benım nısanlımda, annemle babama sız dıye hıtap edıyor.Cokta gorusemıyoruz.İsler yogunbızım, o yuzden cok samımı olamadık.Ama gorustugumuz zamanlarda da ben, sız dıyorum.Sıcaklastırmak ıcın Necla teyze dıyorum bazen:) ne dıyecegımı sasırıyorum."Nasıl rahat edıyorsa, oyle desın" dıyormus nısanlıma kaynanam ama bence bozuluyordur benım anne demememe

Son düzenleme:

bende ekmekliğimi almıştım, çokda beğeniyorum onu yine kullanacam, bunun ekmeklik yerinede başka bişiler koyarım.. mesela makarnaları falan, olma mı :26:

bilmiyorum diyebilirmiyim. ama nişanlımda demiyor zaten, biz hitap etmemeyi tercih ediyoruz

iyi akşamlar güzeller
ben anne diyorum sözlendiğimzden beri
ama önce nişanlım söyledi
bir iki kere söyleynce insan alışıyo
ama başka trlü hitap ederseniz değiştirmeniz çok zor olur

biz evlendıkten sonra deriz diye rahatız.Bırdende nasıl denır bılmıyorum ama Necla anne ya da anne demeye alıstırmalıyım kendımi yavas yavas.Hele baba demek daha zormus sanırım ben daha gırısımlerde bulunmadıgım ıcın hangısı daha zor yorum yapamıyorum

güzelmiş telli dolap ben de beğendim... bu arada İzmir 5M Migrosta kavanozlarda indirim varmış çok güzel... İzmirde olan hatunlara duyurulur... 3-4 liraya çok güzel kavanozlar varmış. ben de yarın bir ara bakıciiimm... benden bu gecelik bu kadar. gözümden uyku akıyor bu sıcakta da nasıl uyunacaksa artık... ben bi doğuk duş alıp yatayımmm... iyi geceler güzel eylül gelinleri...

kızlar grip oldum ya off
ne güzel atlatmıştım, yine geldi başıma
lemlem o telli dolplar ne güzelmş ya begendim
mutfagında yer var mı koyacak?
bi de mutfak dolapları yeterliyse böyle bişeye gerek kalmaz sanırım
ama çok şirin gözüküyo

iyi akşamlar güzeller
ben anne diyorum sözlendiğimzden beri
ama önce nişanlım söyledi
bir iki kere söyleynce insan alışıyo
ama başka trlü hitap ederseniz değiştirmeniz çok zor olur

dogru dıyorsun canım zor zaten benım ıcın:)
ılk nasıl anne dedın bırden bıre karsı karsıyayken mı yoksa telefonda falan mı

sen alıştır şimdiden kendni
sonra çk zorlanırsın

geçmiş olsun canım yaa, ne griibi bu havada da çekilmez valla yaaa. bir an önce atlatırsın inşallah..

mutfağımda tamda bu dolaba göre biryer var. ama işte alınacak çok şey varda paralar suyunu çekti, çok acil ihtiyaç olmayan şeyleri sonraya bırakayım diyorum ama dayanamıyorum yaa..

bende kaçayım kızlar işlerim var biraz. hepinize iyi akşamlar

ıyı geceler canım

gecmıs olsun canım bu sıcaklardada hıc cekılmez.Ama düğüne kadar grip olmazsın büyük ihtimalle

sen alıştır şimdiden kendni
sonra çk zorlanırsın

biliyorum canım

tatlım ben burdayım gitmedim, açık bırakıp gitmiştim, şimdi de kapatmaya gelmiştim, resimlerini gördüm.. maşallah nişanlının damatlığı pekde yakışmış.. güle güle ağız tadıyla giyer inşallah.. seninki gravat takmış, benimki papyon takacak, önce yok mok dedi, sonra kabul ettirdim efordaki adamda benden yana oldu sağolsun..

Ahsencim takım elbise güzelmiş , ama yeleği yok sanırım ya da ben farkedemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…