bindallının fesini görmedim büyük ihtimal yoktu ama kendi çok güzeldi işlemeleri falan çok hoşuma gitti,canım benim ayakkabım 110 Tl'ydi, birde başka bir tane beğenmiştim oda 80 'di, ikisi arasında kaldım adam ikisinide 80'e verecem öyle karar ver falan dedi.. sonra bunu daha çok beğendim hem daha rahattı ama aslında biz oraya almaya girmemiştik, bakıp çıkacaktık tamam beğendim ama sonra bakayım dedikçe adam ısrar etti ve sonra 70'e düştü.. bizde aldık artık :))
bindallımı beğenmene de sevindim bende 80'e kiraladım ama kaç haftadır bende duruyor sıfır.. kına günüme kadarda bende kalacak.. daha fesiyle alı gelmedi, bu renkte bulamamışlar ama adam daha zaman var ben bulacam merak etme dedi.. senin beğendiğin bindallının fesi alı falan dahilmiydi ve daha önce giyilmişmiydi?
servet85 bastan berı dıyorsun demek..Topigimizde anne demeyen tek benmıyım acaba siz falan dıyorum bazende necla teyze dıyorum diyemiyorum birdenbire.EVlendıkten sonra derim dıyorum
zyv canım eyüpte igdaşın oralarda biz ev ararken 600 cıvarı evler vardı hala var mı bılmıyorum ama .. alibeykoyden cobancesmeye gıderkende cadde uzerınde bır suru yenı bına var oralarada bakın ıstersenız.Cok sevindim gelinliginin provalarına baslamanıza canım ınsallah ıcıne sıner bıttgıınde
ah canım sen yıne dıyormussun kısıkta olsa dıyemıyorum benufff bu benim için de biraz sıkıntılı bir mevzuuuu, ben çok zorlanıyorum diyorum ama duyulmayacak bi ses tonu ile ya da çok sahte oluyor... ne biliim garip geliyor yaaaa:/
bindallının fesini görmedim büyük ihtimal yoktu ama kendi çok güzeldi işlemeleri falan çok hoşuma gitti,
Hımm igdaşı bilmiyorum ben canım ya , nişanlıma söyleyeyim bi gidip baksın yarın, gelinliğim için de teşekkür ederim canım inşallah hepimiz gelinliğimizi içimize sine sine giyeriz tatlım
kızlar anne diyemeyenler olarak yanlız değilsiniz.. heragirl sen yine kısık sesle falan söylemişsin ben daha hiç söylemedim... söyleyememde.. zaten annesini yıllardır tanıyorum hep teyze dedim küçüklüğümden beri, bu saatten sonra anne demek çok garip, zaten oda bana kızım veya gelinim falan demiyor.. çokda lazım değil..
kızlar cmt günü yapı market dolaşırken mutfak için telli dolap beğendim, çocukken anneannemin telli dolabı vardı o geldi aklıma.. hep derdim bende evime telli dolap alacam diye..bu gerçek telli değil ama çok güzel duruyor. almayı kafama koydum fiyatı 130 tl.. sonra burda evimgüzel evim bölümünü gezerken birinin evinde gördüm içinde ve üstünde eşyalarla daha da hoşuma gitti, şimdi koşup alasım var nerdeyse.. resimlerini albümüme ekledim, bakın bakalım sizce nasıl?
Ben bu dolapları biliyorum canım, birkaç arkadaşım da aldı evine, üstünde ekmek kutusu da var kullanışlıymış, ben ekmek kutumu bernardodan almıştım kırmızıonu almasaydım ben de düşünebilirdim beğendim
canım sen hıc mı demıceksın?Benım nısanlımda, annemle babama sız dıye hıtap edıyor.Cokta gorusemıyoruz.İsler yogunbızım, o yuzden cok samımı olamadık.Ama gorustugumuz zamanlarda da ben, sız dıyorum.Sıcaklastırmak ıcın Necla teyze dıyorum bazen:) ne dıyecegımı sasırıyorum."Nasıl rahat edıyorsa, oyle desın" dıyormus nısanlıma kaynanam ama bence bozuluyordur benım anne demememe
bende ekmekliğimi almıştım, çokda beğeniyorum onu yine kullanacam, bunun ekmeklik yerinede başka bişiler koyarım.. mesela makarnaları falan, olma mı :26:
bilmiyorum diyebilirmiyim. ama nişanlımda demiyor zaten, biz hitap etmemeyi tercih ediyoruz
iyi akşamlar güzeller
ben anne diyorum sözlendiğimzden beri
ama önce nişanlım söyledi
bir iki kere söyleynce insan alışıyo
ama başka trlü hitap ederseniz değiştirmeniz çok zor olur
biz evlendıkten sonra deriz diye rahatız.Bırdende nasıl denır bılmıyorum ama Necla anne ya da anne demeye alıstırmalıyım kendımi yavas yavas.Hele baba demek daha zormus sanırım ben daha gırısımlerde bulunmadıgım ıcın hangısı daha zor yorum yapamıyorum
kızlar grip oldum ya off
ne güzel atlatmıştım, yine geldi başıma
lemlem o telli dolplar ne güzelmş ya begendim
mutfagında yer var mı koyacak?
bi de mutfak dolapları yeterliyse böyle bişeye gerek kalmaz sanırım
ama çok şirin gözüküyo
ıyı geceler canımgüzelmiş telli dolap ben de beğendim... bu arada İzmir 5M Migrosta kavanozlarda indirim varmış çok güzel... İzmirde olan hatunlara duyurulur... 3-4 liraya çok güzel kavanozlar varmış. ben de yarın bir ara bakıciiimm... benden bu gecelik bu kadar. gözümden uyku akıyor bu sıcakta da nasıl uyunacaksa artık... ben bi doğuk duş alıp yatayımmm... iyi geceler güzel eylül gelinleri...
kızlar grip oldum ya off
ne güzel atlatmıştım, yine geldi başıma
lemlem o telli dolplar ne güzelmş ya begendim
mutfagında yer var mı koyacak?
bi de mutfak dolapları yeterliyse böyle bişeye gerek kalmaz sanırım
ama çok şirin gözüküyo
sen alıştır şimdiden kendni
sonra çk zorlanırsın
bende ekmekliğimi almıştım, çokda beğeniyorum onu yine kullanacam, bunun ekmeklik yerinede başka bişiler koyarım.. mesela makarnaları falan, olma mı :26:
olur canım neden ollmasın ama daha acil ihtiyaçların varsa onlara da öncelik verebilirsin
lemlem bindallına bayıldım ya harika
üzerinde de çok şık durmuş ayrıca
canım sen eminönüne bindallı bakmaya gitcektin dimii, yaa bak da bana da yer-yurt söylee ben de gidip alayım tatlım ya burda kirasına 100 lira istediler, ben çok pahalı falan dedim,sonra mağazadaki kız kısık bi sesle dediki eminönünde 40 liraya kiralayabiliyosun ben de evlenecem ordan kiralayacam burda bu kadar verme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?