2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bu listede bende eksiğim, halbuki 2 kerede yazmıştım tarihleri Bi daha yazayım, 18 eylül kına, 20 eylül nikah, 24 eylül düğün.

Kizlar merhaba, yeni katilan gelinler sizleri yarin eklerim,simdi tlfdan giriyorum.

zahter mobilyalari bu kadar erkenden istemene ragmen hala bekletiyolar demekki, walla ahsen gibi benimde en çok korktugum konu bu ya. bizim evin daha iskani alinmamis ya biride babama o iskan alma isi en az 2 ayi bulur demis çok moralim bozuldu ya. adam agustosta aliriz sizde o zaman yerlesirsiniz demisti, dügünde 1eylülde,eger agustosun ortasini bulursa nasil yetistirecem ben ( hele hele sonunu bulursa yandik, ya bide iskan alamazsa?? ayy düsünmek bile çok kótü o evden baskasini istemiyom ben yaa (

Bu listede bende eksiğim, halbuki 2 kerede yazmıştım tarihleri Bi daha yazayım, 18 eylül kına, 20 eylül nikah, 24 eylül düğün.

Dogrudur canim, bende seni ekledigmi hatirliyorum zaten, ama uzun süre ugramayan aramiza katilmayan arkadaslari siliyoruz. unutmusuzdur seni. ve listenin silinmesinede tek basima ben karar vermiyorum, listeyi bóyle yayinlayinca diger kizlarda sóylüyor su gelmiyor suda gelmiyor gibi

Hayırlısı olsun canım ben artık takmıyorum ya bu düğün telaşında herkeste aksamalar oluyor artık iyice tecrübe ettim. seninki çok daha önemli inşallah istediğin gibi olur.

kızlar ya bugun çok stresliyim ben herkes olur diyo ama ben sanki yetişmeyecekmiş gib hissediyorum..yarın olur umarım bide yaklaştıkça zaman başka şeylerden de korkmaya başladım galiba

Bu siralar bende çok stresliyim dokunsalar aglayacak gibi gerginim ve dokunmasalarda agliyorum (halbuki regl dönemimde degil)

kızlar bu gece çenem öyle açık öyle açık ki
az önce konuşmaktan başım döndü resmen
etrafımdakilerin de başı ağırmaya başlayınca, bari kızlara bi bakınayım dedim

lemlem iskan o kadar uzun sürmez ya abartmışlar yani
boşu boşuna strest yapma dicem ama malum hepimiz küçücük iğne batsa canımız yandı diye ağlıyoruz çocuk gibi
yani ben öyleyim, siz de öylesinizdir heralde, yani sanırım :), belki :)

herkese iyi geceler kızlar yarın iş çıkışı izmire yol alacağım için küçük bir çanta hazırladımm çok yorgunum dünkü nikah yorgunluğunu atamadım acaba kendii düğünümde nasıl olacağım meral ediyorum
zahter canım gelinliğim çok hoşmuşşş çok beğendimmmm

günaydın kızlar
dün söylemeyi unuttum
dün Eminönüne gittik
kına için taç malzemeleri aldık
kırmızı tül, 15 tane taç ve üst kısmına yerleştirmek için 100 adet küçük güller aldık
banyo paspaslarımı aldık,
bi de etek askılığım yoktu, onlardan aldık
araba havlularını hazırladık, kurdelalarını bile taktık
kışlık kıyafetlerimin tamamını kaldırdık
kitaplarımı kolilemiştik zaten
dün de ansiklopedilerimi koliledik
ayyy kızlar gidiyoruuuuummmmm kocayaaaa

Günaydıııııın kızlaaaaaar

sen kontrole gittin mi kistin için?

gitmedim canım, intden biraz ameliyat videolarını izledim acayip tırstım, birde kistleri almak için iki türlü yöntem varmış, biri karnını açıyolar (bana hastanede öyle söylemişlerdi, hatta kesecekleri yeri bile belirlemişlerdi) , ikinciside alttan ince bi çubuk gibi bişiyle giriyorlar :78: ucunda kamera var, o çubuk içerde açılıp makas gibi oluyor onla kesip çıkarıyolar.. ikiside çok kötü ama kesmelerindense diğeri belki daha iyidir, uyuştururlarsa tabiiii.... hem ikincisi çok basit bir yöntemmiş, evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum o yüzdende.. :18:

Allahım inşallah uzun sürmez hemen verirler.. evet bende öyleyim iğne batmasa bile batabilir diye ağlıyorum hatta..

ooo hadi hayırlı olsun canım yaa çok sevindim, kına taçlarını yapınca foto ekle, ve başlayınca hepsini bitir ben gibi yapma bak ben hala yarısını yapamadım hevesim kaçtı, bi ara yapmam lazım çok üşeniyorum..

Günaydınnn kızlarrrrrr,,

bu hafta nasıl geçti anlamadım çok çalışmaktan.... yarın beyaz eşyalarım gelicek çok heyecanlıyııııımmm....

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

günaydın kızlar mutlu sabahlarr herkesee

burası acayip sıcak geceleri uyuyamıyorum dengem altüst oldu
bu arada dün nişanlım akşama doğru aradı hiç bişe olmamış gibi konuştuk... davetiyemizi seçtik yani ben seçmiştim oda ordan katologtan bakıp okeyledi biz buna karar verdik sizce nasıl?

Eklentiler

• $mini-sedef_3614.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 33
Herkese günaydınn kızlaaar :122:
evini tutan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,
Lemlem canım iskan geç alınırsa falan diye düşünüpte canını sıkma, herşey yoluna gireceek
Sofistike canım davetiyeni beğendim zarif ve şık bir davetiye seçmişsiniz, hayırlı olsun

Günaydın kızlar.. Sofistike dawetiyeni çok beğendim canım zarif görünüyo..
benim dawetiyem de böyle olucak ama içine yazıcak güzel bi söz bulayım diyorum. Gönlüme göre bulamazsam klasik düğün törenimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…