2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

anam linki ben paylaştım hemen kendimi cezalandırıyorum

arkadaşına güzel bir prova olmuş sanada tabi

evet ya sorma biz kundaktan beri arkadaşız dün bütün gün yanındaydım,ben herşeyi atlatacağım seninki mükemmel olacak hiç bir aksiliğe meydan vermicez diyordu kendini kurban seçti benden önce evlenerek, ama ankaradaki zaten nikah olacağı için onada prova oldu büyük gün izmirdeki düğünde olacak

ozdn kına kıyafetin çok güzelmiş canım.. hayırlı olsun güle güle giy.. balık modeller benimde çok hoşuma gidiyor..

gelinlikçi bana düz bir sütyen al, büstiyer falan alma dedi.. birde ben bu gelinliği ilk giydiğimde daha güzel oturmuştu üzerime, o gelinliği almışlar bu tekrar dikilmiş ama bunun üst kısmı sanki daha garipti daha açık duruyordu, arkadan ne kadar sıkarlarsa sıksınlar, sanki üstü öne doğru eğilliyo gibiydi. kadına söyledim yok yanlışın vardır oda böyleydi diyor ama olmadığına eminim, bunlar üstüne yapışmaz böyle durur falan dedi, hatta gizli çektiğimiz video vardı, kendimi zor tuttum o videoyu kadına göstermemek için, çünkü onda çok net belliydi üst kısmının tam oturduğu.. acaba 15 gün sonra gittiğimde o videoyu kadına göstersem mi, baaaaak sen ne kadar yasak desende biz o zaman gizlice çekmiştik bak o zaman nasıl duruyomuş diye

yok lemlem antalyaya balayına gelince su gelinlikcini döveyim

canım ben nişanlığımın içine almıştım ''yeni inci'' nin büstiyerini çok da şık bişeydi, genellikle gelinlikçiler o markayı öneriyolar, ama dürüst olmak gerekirse büstiyerler hafif tolu ya da göbişi olan hanımlara göre bişey bence, ben zayıfımdır o yüzden normal bi çamaşır da giysem olur diye düşünmüştüm sonradan,benim gelinliğimin de korsesi içine dikilicekmiş ben çamaşır giymicem içine bakalım nasıl olucak???

kızlar konuyu birazz dağıtmış olucam belki ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var o yüzden cevaplarsanız sevinirim şimdi konu şu; benim meşhur görümcemin geçen cmartesi nikah töreni oldu bu cumartesi de izmir de düğünü olucak, biz nikahtan bir gün öncesine kadar nikahtan sonra yemeğe gidileceğini bilmiyorduk, kendisi beni cuma günü aradı ve şöyle dedi:'' burcucum benim yarın nikahtan sonra yemeğim var, sadece gençler gelicek o yüzden seni davet ediyorum bi de bir tek annemle babam gelicek, kayınvalidemler gelmiceklermiş ama belki bir ara uğrarlar'' bunun üzerine benden cevap :'' o zaman büyükler de geliyorlar'' ondan cevap '' işte belki bi kayınvalidemler uğrarlar,ama eğer istiyolarsa!! annenlerde gelebilirler'' benim bu konuşma üzerine bi an aptalım çıktı ve tamam dedim sonra dedim ki bu nedeme nasıl bir aşağılama annem babam davet edilmiyor,geri aradım ve ben yemeğe gelmiyorum dedim,sonrasında nikaha bir yabancı gibi gittim fotoğraflara girmedim,ve nikah şekerinden bile almadım!! şimdi face koyduğu resimlerden görüyorum ki yemeğe erkek tarafı komple katılmış ve de büyük halalar bile ordaymış kadının yaşı 70! şimdi sorum şu; normalde ben bu kızın izmirdeki düğününe gidecektim,uçak biletlerimiz alındı ama gitmek istemiyorum nişanlımda benim için gel diyor sizce ne yapmalıyım??(bu arada kayınvalidem de bi kere bile aramadı nikahtan sonra sen niye kızdın ne oldu vs diye)

burcu merhaba:) isteyen istediğini çağırsın bende nikahtan sonra yemek yapıcam ama o darılır bı üzülür diye yapamam listemi yanımda kimin olmasını istiyorsam onu cağıracağım kendi halasının gelmesi çok normal senin ailenini çağırsada olurmuş ama cağırmamış çok abes bir durum değilki sen buna kızıp nikah sekerini bile almamışsın:26: böyle olaylara takılmamak lazım

kızlarrr çok canım sıkkın yaa susuyorum okuyorum günlerdir ne güzel kiminiz mobilyalarınızı aldınız kiminiz evinizi tuttunuz kiminiz evinizin temizliğini bileme yaptınız ama ben.. hala hiç birşeyim hallolmadı ! hala ev bulamadık ev bulamayınca mobilyalarıda almadık bir tek gelinliğim hariç hiç birşeyim tam deil 40 gün kaldı yaa güzell şeyler olsun artıkk noluyyy telaş istiyorumm düğün telaşımı yaşamak istiyorum

kızlar bir de birşey soracam damat bohçasında neler oluyor ?

Selam kızlarr... Hala şu mobilya konusunu halledemediğimiz için bu aralar yine onunla meşguluz... Benim de canım sıkkın nişanlım da bunalıyor... O yüzden pek katılamıyorum...
Lemlem'cim gelinliğin çok güzel olmuş... Benimkinin de orta kısmı öyle katlamalı tül olacak...Etekleri de fırfır etek... Model olarak biraz benziyor gelinliklerimiz...
Eftalya dualarımız seninle... Düğün zamanı hep oluyor problemler... Herşeyin hayırlısı olsun tatlım...

burcik canım bence hiç sallama boşver yaaa, git düğüne güzelce eğlen nişanlınla dans et

ebrumemet eviniz bir yerlerde sizi bekliyordur, ama mobilyalar için evi beklemeyebilirsiniz, sonuçta yatak odası takımı koltuk takımı gibi şeyler ev nasıl olursa olsun alınacak şeyler, belki yemek masası vitrin gibi şeyleri en sona bırakabilirsiniz ama diğer mobilyalara karar vermek için acele edin.. birde benim bir arkadaşım biriyle tanıştı görücü usulü, 1 ay içinde nişan ve nikahı yaptılar diğer ayda da düğünü yaptılar, bizim bu bir senedir yaptığımız tüm hazırlıkları 1 ayda yaptı kız.. çeyizden tut mobilya, ev, gelinlik, beyaz eşya, kına mına herşey... yani demekki olabiliyormuş.

birde kızlar ben bir sitede seyahat ütüsü gördüm, sitenin adı yakaladın ama bu kelimeyi iki kere yazıp sonuna com ekliyorsunuz (umarım bu şekilde link vermiş olmuyorumdur, artık nası yazacağımızıda şaştık ya neyyyse) fiyatı 5.90 + 3.5 kargo ücreti, balayında lazım olur diye düşünen varsa alsın bence.. ben çok önceden düşünüyordum almayı ama gemide elektrik varmıdır bilmiyorum, varsada 220 V değildir galiba..

kızlar nişanlım kafayı yedi galiba az önce aradı beni direkt'' annemleri aradın mı?'' diye sordu. bende '' yoo arıcakmıydım bişeymi olmuş '' diye tepki verdim doğal olarak.. o da ''arama artık esra o kendisi seçsin kafasına göre tülleri beğensin o zaman'' dedi. şaka yapıyor olmalı diye düşündüm bi kaç sn ye ama gayet ciddiymiş. ben müneccinmiyim arayıp demesi gerekmiyormu kayınvalidemin kızım gelde tül alalım... ben mi peşine düşecem arıcam onuki ne zaman gidip alacaz diye.:95::95::95: sinirden çatlamak üzereyim:95::95: ne hikmetse nişanlım üzerinden haberlişiyoruz çok garip ve sinir bozucu.. bende '' alsın , gidip evdede otursun o zaman'2 diyip teli kapadım... delirdi galiba çok şaşırdım ve sinirlendim ne mantıksız bi olay bu ya!!! aramıcam asla ne onu ne kayınvalidemi. ararsada dicem yani benim mi bunun için aramam gerek sizi allah aşkına bu yüzden kavga ettik dicem... çok sinirlyim çokkkk

hallolur canım üzülmee...
ben damat bohçasına seccade, havlu,kur'an kılıfı, iç çamaşır takımı, bi pijama takımı, bide ipek pijama takımı, terlik, traş gereçleri, çorap koydum canım bide sadece damada yaptık. onlarda sadece bana yaptılar nişanda..

daha önceden konuşmuşmuydunuz pekii tülleri flan almaya gidelim gibisinden, acaba onlar sana söylediklerini zannedipte söylemeyi mi unuttular.. bende sinir oldum walla, ne saçma sapan insanlarla uğraşıyoruz böyle, yemin ederim birgün biyerlerde bende patlayıp ağzıma geleni söyleyecem diye korkuyorum, ne sanıyo acaba bu insanlar kendilerini... benimde erkek kardeşlerim var acaba bizde böyle ilgisiz alakasız mı oluruz diye düşünüyorum ama hiç sanmıyorum benim annem kardeşimin kız arkadaşına bile kızım diyor, kardeşim ünv.de aradığında telefona isteyip onlada konuşuyor.. ben nişanlı olmama rağmen daha hal hatır sormak için bile arayan olmadı.. bakalım bizde tül perde mevzusu ne olacak, heralde onuda çıkıp tek başıma ben alırım...

bizde bohça falan olmadı, onlardan da gelmedi bizde vermedik, alışverişe falanda çıkılmadı.. ama ben bu saydıklarının hepsini aldım bi hurç yaptım koydum ama vermedim, çeyiz gidince evimize götürürüm nasıl olsa gideceği yer orası diye düşündüm. hıı ipek pijama takımı alacaktım ama nişanlım istemedi giymem ben dedi, o yüzden onu almadım, normal pijama takımı aldım. hatta iç çamaşırı daha da almayı düşünüyorum.

canım altın iğne kapalı yolun alt tarafında vehbi çelebinin falan olduğu yerde ....

benim provam daha belli değil ama cidden kabul edersen ben senin provana gelmek isterim tanışır kaynaşırız...

sofistikecim gelinliğinin içine sinmesine çoook sevindim hayırlı olsun....

özdn kına kıyafetin harika mercan rengi kına için benim de düşündüğüm renk güle güle huzurla giy inş....

biz annesiyle birebir konuşmadık hiç tül mevzusunu hep nişanlımla konuşuyoduk hatta ben geçenlerde çıkıp beğenmiştim bile nişanlımada söylemiştim beğendim ondan diktiririz hem parası uygun diye. sanki nişanlım ulak haber taşıyo aramızda... ben yoruldum habire onları aramaktan kız tarafıyız yaa bu nasıl iş!! bi de suçlu oldum iyimi. benmi arayıp dicem hadi gidip tülümü seçelim diye diyorum. o da sen ara hallerini hatırlarını sor onlar zaten derler diyo bana. şaka gibi. ama yok bu olaydan sonrada asla aramam imkanı yok..
valla yaa insanlar bi garipler. hani iyi insanlar bi kez ters konuşmamışlardır bana karşı ama çok gerideler, ilgisizler.... zaten herşeyleri biz hallettik tüm eşyalarımızı biz seçtik aldık ettik. bi salon halım ve perde işinde varlar.. aman onlardada olmasalardı daha iyiydi. ne bahtsız insanım ben yaa

link vermek ayrı bişey yazısını yazmak ayrı bişey.

örnek veriyim arkadaşlar isterseniz kimse nasıl yazacağını şaşırmasın...

düğüngelinde facede. bu resmi çok beğendim. diyip resmi ekleyin link vermeyin. anlamayan var ise özelden mesaj ile detaylı resimli yollayabiliirim

canım onlar nişanda getirdiler sandıkta.. gecelik takımı (tam takım diyolar galiba), bi sütyen kilot takımı bide atlet kilot takımı, pijama takımı,seccade, havlu, çorap, lif, gömlek, süveter, ayakkabı bunlar vardı tabi sandığın içinde makyaj malzemelerimi nişandan sonra aldım ben kendim gidip.. bende düğünde verecez nişanlıma. yani bizde arabanın bagajına atıp eve götürcez :)ipek pijama takımı zaten boşuna alınmış adetmiş güvyaa benim nişanlımda giymez iyi yaptın tatlım gereksiz hiç bişe almamak gerek gerçekten.. benimde nişanlıma daha iç çamaşırı almam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…