SON KEZ UYARI....
Site de link paylaşmak, mesaj yada konu boşaltmak, hakaret içeren yazılar yazmak yasak, uyarıların sonunda üyeye ceza yada konu kapatılabilir
şimdi yine verdiğiniz linki editledim bir kez daha uyarı yapmayacağım....
Bilginize
anam linki ben paylaştım hemen kendimi cezalandırıyorum
arkadaşına güzel bir prova olmuş sanada tabi
ozdn kına kıyafetin çok güzelmiş canım.. hayırlı olsun güle güle giy.. balık modeller benimde çok hoşuma gidiyor..
gelinlikçi bana düz bir sütyen al, büstiyer falan alma dedi.. birde ben bu gelinliği ilk giydiğimde daha güzel oturmuştu üzerime, o gelinliği almışlar bu tekrar dikilmiş ama bunun üst kısmı sanki daha garipti daha açık duruyordu, arkadan ne kadar sıkarlarsa sıksınlar, sanki üstü öne doğru eğilliyo gibiydi. kadına söyledim yok yanlışın vardır oda böyleydi diyor ama olmadığına eminim, bunlar üstüne yapışmaz böyle durur falan dedi, hatta gizli çektiğimiz video vardı, kendimi zor tuttum o videoyu kadına göstermemek için, çünkü onda çok net belliydi üst kısmının tam oturduğu.. acaba 15 gün sonra gittiğimde o videoyu kadına göstersem mi, baaaaak sen ne kadar yasak desende biz o zaman gizlice çekmiştik bak o zaman nasıl duruyomuş diye
walla ben sütyeni çıkartırsam da dümdüz görünür, zaten minikler.. bi tane destekli straplez güzel bi sütyen aldım gelinlikçiye giderken ama giydimki acayip kötüymüş, yanlara topladı göğüslerimi, birde gelinliğin içinde göründü çok kötü durdu.. pierre cardin veya anıl almayı düşünüorum ikisinede bakacam. arkası şeffaf olanlardanda var benim sırt dekolteli bi elbisem için almıştım ama o gelinlik için olmaz şeffaf bantlar parlıyor çünkü belli oluyor o zamanda kötü görünür.
şimdi onlara bakıyorum ama daha doğru düzgün bi model göremedim onlarda da.. amaaaan gerek yok bide bunu araştırmayacam, o paylaştığım fotoların çıktısını alır götürürüm bunlar gibi bişey istiyorum derim.. benimde orda en çok hoşuma giden son iki resimdekiler, zaten çok benziyor..
ben gelin buketimi renkli yaptırmak istiyorum tabii soft renklerde, gül kurusu, beyaz, uçuk pembe karışımlı bişeyler..
kızlar konuyu birazz dağıtmış olucam belki ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var o yüzden cevaplarsanız sevinirim şimdi konu şu; benim meşhur görümcemin geçen cmartesi nikah töreni oldu bu cumartesi de izmir de düğünü olucak, biz nikahtan bir gün öncesine kadar nikahtan sonra yemeğe gidileceğini bilmiyorduk, kendisi beni cuma günü aradı ve şöyle dedi:'' burcucum benim yarın nikahtan sonra yemeğim var, sadece gençler gelicek o yüzden seni davet ediyorum bi de bir tek annemle babam gelicek, kayınvalidemler gelmiceklermiş ama belki bir ara uğrarlar'' bunun üzerine benden cevap :'' o zaman büyükler de geliyorlar'' ondan cevap '' işte belki bi kayınvalidemler uğrarlar,ama eğer istiyolarsa!! annenlerde gelebilirler'' benim bu konuşma üzerine bi an aptalım çıktı ve tamam dedim sonra dedim ki bu nedeme nasıl bir aşağılama annem babam davet edilmiyor,geri aradım ve ben yemeğe gelmiyorum dedim,sonrasında nikaha bir yabancı gibi gittim fotoğraflara girmedim,ve nikah şekerinden bile almadım!! şimdi face koyduğu resimlerden görüyorum ki yemeğe erkek tarafı komple katılmış ve de büyük halalar bile ordaymış kadının yaşı 70! şimdi sorum şu; normalde ben bu kızın izmirdeki düğününe gidecektim,uçak biletlerimiz alındı ama gitmek istemiyorum nişanlımda benim için gel diyor sizce ne yapmalıyım??(bu arada kayınvalidem de bi kere bile aramadı nikahtan sonra sen niye kızdın ne oldu vs diye)
kızlarrr çok canım sıkkın yaa susuyorum okuyorum günlerdir ne güzel kiminiz mobilyalarınızı aldınız kiminiz evinizi tuttunuz kiminiz evinizin temizliğini bileme yaptınızama ben.. hala hiç birşeyim hallolmadı ! hala ev bulamadık ev bulamayınca mobilyalarıda almadık bir tek gelinliğim hariç hiç birşeyim tam deil 40 gün kaldı yaa güzell şeyler olsun artıkk noluyyy telaş istiyorumm düğün telaşımı yaşamak istiyorum
kızlar bir de birşey soracam damat bohçasında neler oluyor ?
kızlar nişanlım kafayı yedi galibaaz önce aradı beni direkt'' annemleri aradın mı?'' diye sordu. bende '' yoo arıcakmıydım bişeymi olmuş '' diye tepki verdim doğal olarak.. o da ''arama artık esra o kendisi seçsin kafasına göre tülleri beğensin o zaman'' dedi. şaka yapıyor olmalı diye düşündüm bi kaç sn ye ama gayet ciddiymiş. ben müneccinmiyim arayıp demesi gerekmiyormu kayınvalidemin kızım gelde tül alalım... ben mi peşine düşecem arıcam onuki ne zaman gidip alacaz diye.:95::95::95: sinirden çatlamak üzereyim:95::95: ne hikmetse nişanlım üzerinden haberlişiyoruz çok garip ve sinir bozucu.. bende '' alsın , gidip evdede otursun o zaman'2 diyip teli kapadım... delirdi galiba çok şaşırdım ve sinirlendim ne mantıksız bi olay bu ya!!! aramıcam asla ne onu ne kayınvalidemi. ararsada dicem yani benim mi bunun için aramam gerek sizi allah aşkına bu yüzden kavga ettik dicem... çok sinirlyim çokkkk
hallolur canım üzülmee...
ben damat bohçasına seccade, havlu,kur'an kılıfı, iç çamaşır takımı, bi pijama takımı, bide ipek pijama takımı, terlik, traş gereçleri, çorap koydum canım bide sadece damada yaptık. onlarda sadece bana yaptılar nişanda..
:119::119::119:Günaaaaaaaaayyyydııııııınnnnnn :119::119::119:
altın iğne nerde hiç duymadım ışıklarda mı? ben diktirmek istemedim hazır bi model bulup üstünde belki bikaç değişiklik yaptırırım demiştim, ve öylede oldu zaten.. senin provan ne zaman, ben çalışıyorum cmt-paz tatilim, ve akşamlarıda 6dan sonra müsaitim.. bu zamanlarda ne zaman istersen gelebilirim.
hayırlı olsun sofistikeciim, gelinlik dikilmiş ve sonuçta artık senin değil mi hala neden izin vermediler foto çektirmeyekii? bence bidahaki provanda gizlice birine çektir.. duvak konusunda akıl veremeyecem, yanii kuyruğu varsa uzun duvak olur mu bilemedim... benimkinin arkasıda ipli açık ve kuyruksuz, ben iki duvak yaptıracam, biri uzun biri kısa olacak, uzun foto çekimlerinde ve ilk salona girişte takılı kalacak, sonra onu çıkarıp kısa olanla kalacam..
bu arada çiçekçi siparişi şimdiden mi veriliyor yahuu :26: , bende canlı çiçek yaptıracam ama şimdiden sipariş verildiğini bilmiyordum, peki ne kadar tuttu?
daha önceden konuşmuşmuydunuz pekii tülleri flan almaya gidelim gibisinden, acaba onlar sana söylediklerini zannedipte söylemeyi mi unuttular.. bende sinir oldum walla, ne saçma sapan insanlarla uğraşıyoruz böyle, yemin ederim birgün biyerlerde bende patlayıp ağzıma geleni söyleyecem diye korkuyorum, ne sanıyo acaba bu insanlar kendilerini... benimde erkek kardeşlerim var acaba bizde böyle ilgisiz alakasız mı oluruz diye düşünüyorum ama hiç sanmıyorum benim annem kardeşimin kız arkadaşına bile kızım diyor, kardeşim ünv.de aradığında telefona isteyip onlada konuşuyor.. ben nişanlı olmama rağmen daha hal hatır sormak için bile arayan olmadı.. bakalım bizde tül perde mevzusu ne olacak, heralde onuda çıkıp tek başıma ben alırım...
bizde bohça falan olmadı, onlardan da gelmedi bizde vermedik, alışverişe falanda çıkılmadı.. ama ben bu saydıklarının hepsini aldım bi hurç yaptım koydum ama vermedim, çeyiz gidince evimize götürürüm nasıl olsa gideceği yer orası diye düşündüm. hıı ipek pijama takımı alacaktım ama nişanlım istemedi giymem ben dedi, o yüzden onu almadım, normal pijama takımı aldım. hatta iç çamaşırı daha da almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?