2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geçmiş olsun canım biz de evimizi aldık kına kıyafeti hazır gelinlik siparişi verdik mobilya alıcaz ama daha ev için bekliyoduk 1-2 haftaya onları da hallederiz
ohhhh ne güsellll yavaş yavaş halloluyor işler :)

canım kesinliklee açıık bi renge boyayın odayı, kum beji diye bir renk var , çok ferah gösteriyo eviii tavsiye ederim
benim evde siyah kırmızı o sebepten duvarları kum beji boyattık
hoş oldu bence kızlar

Allaaahhhıııımmmm bir tül mevzusu daha
aynı durumdayız çıldırıcam resmen nedir bizim tüller den çektiğimiz yaaa

kına yerimizi tuttuk lemlemcimmm 23eylül kına yazabilirsin bana da

canım davetiyeniz çok şıkmış..

buda çok şirinmiş, bizimkide karikatürlü olduğu için, içinin yazı stilide ona uygun yazmış nişanlım, bizim davetiyenin içi böyle, sende bu gibi bişi yazdırabilirsin...

zyv ve elif çok teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim

levrek yaa valla sıkıntı herşey.. bu gidişle tülsüz eve girecem

canım yaa bu kadar olur benim nişanlımda aynı bu sözü bulmuş biliomusun yapsakmı diye düşünüyoduk
Bide bize çok uyuyo bu söz. 2005 den beri birlikteyiz 2008 den beri nişanlıyız biz. Uzun bi süre yani. E her önüne gelen düğün ne zaman diye sordu senelerdir. Hergün 3-4 kişiye bu sorunun cevabını veriyodm ben biliomusun o yüzden aslında tamm bizlik

evet aynen bizede çok uygundu.. birde davetiyeye yakıştıği için bunu seçtik biz, çok resmi bi yazı yakışmazdı çünkü,

kızlar ben kaçar, alanya yolları beni bekler, akşamada nişanlımlara davetliyiz, yarın görüşürüz.. hepinize musmutlu haftasonları ve hayırlı cumalar

kızlar davetiye seçimleriniz çok hoş valla ben bi tane beğenmiştim hepinizde görmüşsünüzdür çekince damat geline doğru bi paketle geliyor
bu hafta sonu bi arkadaşımın düğünü var onunda aynı davetiyesi varmış görünce şok oldum
şimdi böyle oluncada hani herkes gördü fln gibi bi tuhaf duyguya kapılıyor insan

birde ortalama ne kadar para veriyorsunuz davetiyeye
ben bu konuda pintiyim sanıyorum şöle 150-200tl hepsi halolsun istiyorum birde kına gecesi içinde binik kartvizitler hazırlatıp davetiyenin içine koyayım diorum sizce nasıl olur?

hoşgeldin Levrek nasılsın ?
Biliyorum o davetiyeyi ama birazcık pahalı olabilir biz uyguna yaptırmıştık davetiyeleri
hazırlıklar hızlandı artık seninde ramazan giricek bide araya :18::18:

hoşgeldin Levrek nasılsın ?
Biliyorum o davetiyeyi ama birazcık pahalı olabilir biz uyguna yaptırmıştık davetiyeleri
hazırlıklar hızlandı artık seninde ramazan giricek bide araya :18::18:

fena değil kuzum ya sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik?
sorma nasıl yetişicem napıcam bilmiyorum

günaydın güzellerrr davetiyeler süper olmuş çok beğendimmm,ben hala karar veremedim davetiyemi yapack arkadaşımda zaten izne ayrıldı bu iş kaldı,çeyizler gittiğinden beri hiç bişi yapmıyorum ama dün akşam eski komşularımız geldiler bana beyazlı pembeli pike takımı yapmış diğeride kapaklı masa örtüsü çokk sevdim çok ciciler yaaa

fena değil kuzum ya sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik?
sorma nasıl yetişicem napıcam bilmiyorum

aman canım ya hiç stres yapma çünkü bi şekilde mutlaka yetişiyor.
yetişmedi mi 1/2 bişeyin eksik olur ne farkeder evlenince eşinle gider alırsınız. :)
stres yapmaya değmez mutlaka oluyor zaten. son zamanlarda daha da hızlanıyor herşey..
evlilik güzel canım 2 ay oluyor neredeyse öyle hızlı geçiyor ki zaman tek şikayetim bu işte
Çok şükür canım herşey güzel

ben 44 beden kilolu bi bayanım gelin ben değilim görümce olucam ama düğün için ne giyeceğimi bilmiyorum kilolarımı kapatacak bi kıyafet önerisinde bulunursanız sevinirim gerçi görümceler pek sevilmez genelde ama gelin olacaklardan yardım istiyorum :18:

görümce sevilmezmi ilahi elif neden sevilmesin bence dökümlü uzun bir elbise giyebilirzin renkte siyah değilde fuşya kullan inan siyahtan daha zayıf gösteriyor mesela şöyle bir elbise

hakan'da öle diyor ne var gider beraber alırız diyo ama ne bilim işte çılgınca bi koşturma içindeyim.
vay bee zaman ne çabuk geçiyor daha geçen günlerde çeyizi konuşuyorduk hey gidi heyyy
senin için herşeyin güzel olmasına çok sevindim cnm yaaa

vay be eşlerimiz adaş demek
öyle canım şimdi istesen de istemesen de koşturacak çok şey olacak.
onca şeyim vardı az çok biliyorsun ama yine de son günler herşeyi gözden geçiriyorsun.
mesela çeyiz yerleşiyor ya ozaman net çıkıyor herşey mutfağı yerleştiren şu eksik falan diyor.
benim mesela çaydanlıklarımın içine süzgecim yokmuş çok gülmüştük kimse bişey bulamadı sonunda onu buldular eksik

evet cnm adaşlarmış :)
evet bende onu bekliyorum bi eve yerleştirmeye başlasam belli olur durum
benim süzgeçim var ama şimdi hatırladım sarımsak döveceğim yada rendem yok
:))

Son düzenleme:
evet cnm adaşlarmış :)
evet bende onu bekliyorum bi eve yerleştirmeye başlasam belli olur durum
benim süzgeçim var ama şimdi hatırladım sarımsak döveceğim yada rendem yok
:))

o zaman tüm eksiklerini listelersin zaten bitmiş olur alacakların hepsi hallolur.
2 tanesi aklına geldi bile işte

Selam kızlar... Ne güzel gelinlikler hazırlandı, davetiyeler hazırlanıyor... Bizde de mobilya kargaşası :97: Dün gelinlikçime gittim bu arada onlar da biz de provaya çağıracaktık seni dediler yalnız ayakkabımı henüz almadığım için ayakkabını alınca söylersin o zaman gelirsin filan... Dün akşam burdaki ayakkabıcılara baktım ama belki pazar günü başka yerlere de gidebilirim... Buradakiler sen beğen modelini filan istediğin gibi yaptırırız dediler....Karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…