hepsi olur sıkma canınıbir tülüm bile yok
benim yatak odamın dolabı yoooook bellonayı bombalamak istiyorumVeeeeeee
Benim dee bir tülüm perdem halım yatak odam hiçbişeyim yook :84:
Al benden de o kadar, geçen bi kitabevine girdim dedim yeni çıkan kitaplara bi bakayımm, ama hiç sarmadı be yavv, aklımda ha bire ev, eşya, çeyiz , düğün vs..... soru işareti dolu kendimi veremiyorum ki
anam bizim kızlara bi haller olmuş :)
ya bişi sorcam nikah işlemlerini yaptırmayan tek ben miyim acaba? hala erken gibime geliyor ama yaptırsak mı artık ne ?
ya bişi sorcam nikah işlemlerini yaptırmayan tek ben miyim acaba? hala erken gibime geliyor ama yaptırsak mı artık ne ?
ayy açtım valla çakkıdı cakkıdı dinliyorum utanmasam oynayacağımm
ayy kızlar yaa
resmen 1 buçuk ayım kalmış
speedin takvimini görünce ah ahhh diyodum:97:
şimdi bizim takvimimizde de o hale geldi
heyoooo
benim ne tülüm ne halım ne mobilyam var hepsi bağlantılı olduğu için önce mobilya almalıyız ki ona göre diğerlerini de alalım ama bi çıktık mı hepsi alınır 1 ayda biter hepsi die düşünüyorum bence en önemlisi en zoru ev ve gelinlikti onlar bitti çok şükür
hadi hera hadi hopppp çıkkıdı çıkkdı boşver nikahı filann ohhhhhhh bende sendenim hala nikaha dair bişi yok ohohohohoh
ohoooo resmeenn evlenen bile varrr, örnekk şekil a BENN
oo aramızda evli ama barksız bi bayan vaaaarrr
daha barkına giremedi
aynen öylee canım , evliyim ama evlenmeyi bekliyorummm
daha barkına giremedi
anam wallaha da delirdik billaha da delirdik :) e hadi ben de oynayım madem =))) bi ara yaparız işlemleri :)
ya ahsencim biz memurun ajandasına günümüzü yazdırdık ondan rahat davranıyorum sadece evrakları toplayıp teslim edces işte...ama nişanlım sürekli şehir dışında olduğundan bir arada olacağımız ve aynı güne izin alacağımız bi vakit ayarlamak lazım...
maşallah canım yaaa
sen zor olanı halletmişsin zaten bizim ev olmadığı gibi damat da burda yok askerde
ay Allah seni iyi etsin
anaaammm biri bizim caponu tutsun
hatun bişey mi içirdiler sana?
son dakikalarda gazoz falan içtiğini hatırlıyo musun?:27:
daha barkına giremedi
anam wallaha da delirdik billaha da delirdik :) e hadi ben de oynayım madem =))) bi ara yaparız işlemleri :)
ya ahsencim biz memurun ajandasına günümüzü yazdırdık ondan rahat davranıyorum sadece evrakları toplayıp teslim edces işte...ama nişanlım sürekli şehir dışında olduğundan bir arada olacağımız ve aynı güne izin alacağımız bi vakit ayarlamak lazım...
ben olsam çoktaan atlamıştım kocişimin kucağına
gerçi bizim de dini nikahımız var ama
bari gidip bi kontol edin hayaytım
evlilik cüzdanları 1 ay önceden falan çıkıyo diye biliorum
ben olsam çoktaan atlamıştım kocişimin kucağına
gerçi bizim de dini nikahımız var ama
bari gidip bi kontol edin hayaytım
evlilik cüzdanları 1 ay önceden falan çıkıyo diye biliorum
aaaaa miracle ağlamak yok cıstak cıstak oynamak var heyttttfg valla bişiler içmedim ama artık sıyıracağım düşün düşün gerisini biliyorsunuz en iyisi koyver gitsin şimdi bu şarkıda sizler gelsin tüm eylül gelinleri
Para, pul hepsi yalan
Bel bağlama üzülürsün
Aşkta pazarlık olmaz,
Yandın mı sende görürsün
Boş sevdalara kanıp
Koşma yorulursun
Dikkat et,
Önce yalancı gözlere vurulursun
Dertle dönmez bu dünya,
Vur dibine gitsin
Kader gam hepsi rüya,
Çek bir yudum bitsin
Bu gece bizim olsun,
Yarınlar silinsin
Salla gitsin,koyver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?