2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bir tülüm bile yok
hepsi olur sıkma canını

Veeeeeee
Benim dee bir tülüm perdem halım yatak odam hiçbişeyim yook :84:
benim yatak odamın dolabı yoooook bellonayı bombalamak istiyorum

Al benden de o kadar, geçen bi kitabevine girdim dedim yeni çıkan kitaplara bi bakayımm, ama hiç sarmadı be yavv, aklımda ha bire ev, eşya, çeyiz , düğün vs..... soru işareti dolu kendimi veremiyorum k i
bende öyleyim hatta kitapçıya girdim ilk gittiğim reyon yemek kitapları dayanamadım 30 dakikada pişen pratik yemekler diye bir kitap aldım çıktım malum oda lazım

ayy kızlar yaa
resmen 1 buçuk ayım kalmış
speedin takvimini görünce ah ahhh diyodum:97:
şimdi bizim takvimimizde de o hale geldi
heyoooo

benim ne tülüm ne halım ne mobilyam var hepsi bağlantılı olduğu için önce mobilya almalıyız ki ona göre diğerlerini de alalım ama bi çıktık mı hepsi alınır 1 ayda biter hepsi die düşünüyorum bence en önemlisi en zoru ev ve gelinlikti onlar bitti çok şükür

anam bizim kızlara bi haller olmuş :)

ya bişi sorcam nikah işlemlerini yaptırmayan tek ben miyim acaba? hala erken gibime geliyor ama yaptırsak mı artık ne ?

Düğüne 40 gün kala kızların akılları gider derler... Bi haller oldu galiba bize... Herşey yarım ama amannn...

ya bişi sorcam nikah işlemlerini yaptırmayan tek ben miyim acaba? hala erken gibime geliyor ama yaptırsak mı artık ne ?

heroş bir an önce halledin bebem
bak bu sitede bile kaç tane eylül gelini var
bu yıl herkes eylüle hücum etmiş

hadi hera hadi hopppp çıkkıdı çıkkdı boşver nikahı filann ohhhhhhh bende sendenim hala nikaha dair bişi yok ohohohohoh

ayy açtım valla çakkıdı cakkıdı dinliyorum utanmasam oynayacağımm

ayy kızlar yaa
resmen 1 buçuk ayım kalmış
speedin takvimini görünce ah ahhh diyodum:97:
şimdi bizim takvimimizde de o hale geldi
heyoooo

maşallah canım yaaa

sen zor olanı halletmişsin zaten bizim ev olmadığı gibi damat da burda yok askerde

hadi hera hadi hopppp çıkkıdı çıkkdı boşver nikahı filann ohhhhhhh bende sendenim hala nikaha dair bişi yok ohohohohoh

ay Allah seni iyi etsin
anaaammm biri bizim caponu tutsun
hatun bişey mi içirdiler sana?
son dakikalarda gazoz falan içtiğini hatırlıyo musun?:27
:

Son düzenleme:
anam wallaha da delirdik billaha da delirdik :) e hadi ben de oynayım madem =))) bi ara yaparız işlemleri :)

ya ahsencim biz memurun ajandasına günümüzü yazdırdık ondan rahat davranıyorum sadece evrakları toplayıp teslim edces işte...ama nişanlım sürekli şehir dışında olduğundan bir arada olacağımız ve aynı güne izin alacağımız bi vakit ayarlamak lazım...

oo aramızda evli ama barksız bi bayan vaaaarrr

daha barkına giremedi

ben olsam çoktaan atlamıştım kocişimin kucağına
gerçi bizim de dini nikahımız var ama

bari gidip bi kontol edin hayaytım
evlilik cüzdanları 1 ay önceden falan çıkıyo diye biliorum

maşallah canım yaaa

sen zor olanı halletmişsin zaten bizim ev olmadığı gibi damat da burda yok askerde

ay Allah seni iyi etsin
anaaammm biri bizim caponu tutsun
hatun bişey mi içirdiler sana?
son dakikalarda gazoz falan içtiğini hatırlıyo musun?:27
:

oo aramızda evli ama barksız bi bayan vaaaarrr

daha barkına giremedi

aaaaa miracle ağlamak yok cıstak cıstak oynamak var heyttttfg valla bişiler içmedim ama artık sıyıracağım düşün düşün gerisini biliyorsunuz en iyisi koyver gitsin şimdi bu şarkıda sizler gelsin tüm eylül gelinleri

Para, pul hepsi yalan
Bel bağlama üzülürsün…
Aşkta pazarlık olmaz,
Yandın mı sende görürsün…
Boş sevdalara kanıp
Koşma yorulursun…
Dikkat et,
Önce yalancı gözlere vurulursun…

Dertle dönmez bu dünya,
Vur dibine gitsin…
Kader gam hepsi rüya,
Çek bir yudum bitsin…
Bu gece bizim olsun,
Yarınlar silinsin…
Salla gitsin,koyver gitsin…

Son düzenleme:

o zaman ikiniz de atlayablirsiniz kocişlerinizin kucağına

tatlım kontrol ettim geçenlerde.. en geç 1 Eylül'e kadar gelin dediler... ama son dakikaya bırakmamak gerek. biz haftaya gidelim bari şu evrakları toplayalım verelim... sen yaptırdın herhalde önceden canım işlemlerini? ne kadar zaman oldu... duyuyorum 3-4 ay önceden yaptıranları sonra korkuyorum geç mi kaldık diye

bizde de dini nikah var canım ama belediye musade etmeden kucağa atlayamıyoruz malesef

hadi bakalım o zaman caponum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…