canım o birinci gelinliği denemesem de mendil etek olan başka gelinlikler denedim, ben kendime yakıştıdım açıkçası boyum uzundur benim 1,74 bi de belim ince olunca hoş durdu gerçekten de, bu modelin haricinde de bir modeli çok beğendim, o da yakıştı, ben de karar veremiyorum işte nasıl bişey olsa diye
Doğru soyluyorsun aslında ben burdan o bu dıye konusuyorum ama üstünde gormeden bılemez ınsan sanırım...
Masallah boylu posluymussun
Eccük anlatsana, nasıl bı duygu gelınlıgı denemek bıle
Yalnız mı gıttınız mesela
Not: Meraklı gelin adayı
ya tabi söylemesi kolay
bak senin takvimin 1'ler yoğunluklu
ben de 4'ler cirit atıyo
He benim daha cok var ben evlenırken sen nerdeyse evlılıgın kıtabını yazacak kadar tecrubelı olacan speedy hanım yardımlarınızı beklıycez artık gaz harıcı :60:
Ahsencım ınsallah gonlune gore bulabılırsın...
Diktırcekmısın hazır mı dusunuyorsun...
Bı de pelerınlı model ıstıyorum
Madem yine konu döndü dolaştı fatih gelinlikçilerine geldi ozaman fatihe gidip gezenler fikri olanlar modaevi tavsiyesi verebilirler mi? şu modaevinin kumaşlarını dikişini vs beğendik diye ... Ben de gidince mutlaka veririm arkidişlerim ama mayıısı bulacak benim gitmem
Beyazgül Modaevi.
Hasret Modaevi
Nüans Modaevi
Akyüz Modaevi başarılıdır
ülkühan edirne kapıya doğru atikali otobüs durağnın arkasında
Beyazgül Modaevi.
Hasret Modaevi
Nüans Modaevi
Akyüz Modaevi başarılıdır
iyiki varsın speedy yaa çok teşekkürler ama nüansı çoook pahalı diye duydum, bu yazdığın diğer modaevleri de mi öyle acaba
sıralam ile yazdım canım akyüz ile hasret aynı nüans pahalı beyaz gülde uygun
vay be fiyat sıralamasına göre yazdın he sen ne düşünceli bi haziran gelinisin öylee yaa ozaman bu çiçekler de sanaaaa
teşekkür ederim canım :82:
gelin çiçeği için beğendiğiniz var mı ben renkli istiorum beyaz ve toz pembe
ewt ben de beyaz ve mor istiyorum
bazı gelinlikçiler gelinlikle beraber yanında gelin çiçeğini de veriyomuş
bende pembe tonlarında bişey istiyorumm hatta ayakkabılarımıda toz pembe olsun die düşünüyorumm
evet veren oluyor ama biz istemedik adam akıllı olsun diye
bende pembe tonlarında bişey istiyorumm hatta ayakkabılarımıda toz pembe olsun die düşünüyorumm
onu bende istedim ayakkabıları ama çoğu insan GELİN ol dedi başta annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?