- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.121
kurban bayramıda geliyor byramlık alcakmısınz kızlar :) erkek tarafı bayram alış verişi için bişeyler gönderiyorlar mı
kurban bayramıda geliyor byramlık alcakmısınz kızlar :) erkek tarafı bayram alış verişi için bişeyler gönderiyorlar mı
benim de annem çok pişman oldu kaçırdıgına ben ona telefon edip sormuştum bak ben kendime aldım sen de istiyorsan alıyım dedim kesin çok kalitesiz oldugunu sandı eve getirince bakınca çok pişman oldu :))
chef max marka duydunuz mu hiç bu arada kızlar katı meyve sıkıcağı veriyor bim
benimm kaynanam mı :)))su ana kadar hiç bir sey görmedim nişanlım yapar sadece
benimm kaynanam mı :)))su ana kadar hiç bir sey görmedim nişanlım yapar sadece
kendime gri elbise aldım etek ve gögüs kısmında dantel var gögüs kısmı dar alta doğru bollaşıyor diz altında onu giymeyi düşünüyorum..
benimde nişanlım yapıyor..altın alıyor aslında yatırım amaçlı bayramda bilezik aldı geçen iki bayrm. bide kıyafet..bu sene hiçbişe almadı geçen bayramlarda almıştım demezmi bide uyuz olmuştum o zamanalsanaalsanasmile
Yarın mı getiriyor. fiyatı nekadarmış. ben almak istiyorum aslında katı meyve sıkıcağı.
ben bu konuda yine sessizimm(((
kesinlikle bu durumlarda düşünce ve görgü çok önemli.geçen yıl mardine gitmiştik bayramda kayınvalidem elimden tutup doğru porselen almaya götürdü 90 parça set aldı birde cam sürahi ve 6 bardağı büfe süsü:)) oğlunada der geline birşeyler al diye tembihler:))
kesinlikle bu durumlarda düşünce ve görgü çok önemli.geçen yıl mardine gitmiştik bayramda kayınvalidem elimden tutup doğru porselen almaya götürdü 90 parça set aldı birde cam sürahi ve 6 bardağı büfe süsü:)) oğlunada der geline birşeyler al diye tembihler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?