2011 gelin adayları buyrun sohbete

kurban bayramıda geliyor byramlık alcakmısınz kızlar :) erkek tarafı bayram alış verişi için bişeyler gönderiyorlar mı

Canım şimdiye kadar bana her bayramda bayramlık aldılar. Sadece geçen bayram alamadılar. Kayınvalidem dışarı çıkamıyo rahatsız diye. Bana harçlık verdi. İstediğini beğendiğini al diye. Kurban bayramında nolur bilmiyorum. Ya nişanlımla gider alırız bişiler yada yine harçlık verir heralde.

kurban bayramıda geliyor byramlık alcakmısınz kızlar :) erkek tarafı bayram alış verişi için bişeyler gönderiyorlar mı

benimm kaynanam mı :)))su ana kadar hiç bir sey görmedim nişanlım yapar sadece

kendime gri elbise aldım etek ve gögüs kısmında dantel var gögüs kısmı dar alta doğru bollaşıyor diz altında onu giymeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
benimm kaynanam mı :)))su ana kadar hiç bir sey görmedim nişanlım yapar sadece

benimde nişanlım yapıyor..altın alıyor aslında yatırım amaçlı bayramda bilezik aldı geçen iki bayrm. bide kıyafet..bu sene hiçbişe almadı geçen bayramlarda almıştım demezmi bide uyuz olmuştum o zamanalsanaalsanasmile

karışmak isteimyordur gençlere bırakıyordur muhtemelen. canım yoksa düşünür herhalde
bakalım bu bayram ne alacak geçenlerde aldık bayramlık birde bayrm bohçası koymuştu.
sağolsun bende boş gitmedim

böyle görgü bilmeyen ailelerden nefret ediyorum ben ya sabah sabah yine sinirlendim oğlunu sevmesem cekmem valla...

Yarın mı getiriyor. fiyatı nekadarmış. ben almak istiyorum aslında katı meyve sıkıcağı.

22. başlıyor bak idtersem gogleye bim yaz
yastık yorganda nevresim takımı var kaliteli ama adını değiştiriyor bim biz aldık çok memnununz nevresimlerinden yıka yıka kullan .))))) bimin yeme takımını gelecek önümüzde haftalra onu bekliyorum günlük için kütahyanın

Ah ahh benimde nişanlım yapıyor (
Geçen bayramda da bilezik falan aldı bide annesinin yol parasını karşıladı...
Anneside beğemem diye kıyafet almamış...
Madem beğenmicem çıkıp beraber alalım dimi yani...

kesinlikle bu durumlarda düşünce ve görgü çok önemli.geçen yıl mardine gitmiştik bayramda kayınvalidem elimden tutup doğru porselen almaya götürdü 90 parça set aldı birde cam sürahi ve 6 bardağı büfe süsü:)) oğlunada der geline birşeyler al diye tembihler:))

Benim kayınvalidemide oğlu tembihler (
Üzülüyorum aslında yaa, daha anlayışlı bir kayınvalideye sahip olmak isterdim...

kaynanadan gülmüşsün bakkkkaydirigubbakcemile5

bizde adettir bayramda şimdi kardeşim nişanlı felan olsa çarşıya götürrülür kıyafetinden ayakkabısına kadar herşeyi alınır. kardeşlerinde sonra el öpmeye bayramlaşmaya geldiğindede altını takılır.
halen o eski adet artık yok kurbanlık koç bile götürülür...
bizim kiler pek bilmiyor böyle adet ilk biz nişanlıma verdik de onlar öyle geti belkide altın felan yok yani görmedim brelki bu bayram olur çıtlatmam lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…