- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.161
Kızlar günaydın konuyu uzun süredir takip ediyor ve arada cevap yazıyorum.Konu şu
Biz şimdi Aralık ta kısmetse nişanlanacağız,ailesi beni biliyor ama doğal olarak,Ama bildiğinden beri hiç karşılaşmadık,erkek arkadaşım benimle birlikte olduğunda telefonla aradığında hiç selam söylemiyor bu benim aklımı karıştırdı.En azından bayramda al gel bir görüşelim kızımızla gelinizmizle v.s demelri gerekmezmi.Yoksa istenmiyorumuyum,erkek arkadaşım çok olumlular diyor ama,belki onada yansıtmıyorlardır siz ne dersinizboshayallersmile
Kızlar günaydın konuyu uzun süredir takip ediyor ve arada cevap yazıyorum.Konu şu
Biz şimdi Aralık ta kısmetse nişanlanacağız,ailesi beni biliyor ama doğal olarak,Ama bildiğinden beri hiç karşılaşmadık,erkek arkadaşım benimle birlikte olduğunda telefonla aradığında hiç selam söylemiyor bu benim aklımı karıştırdı.En azından bayramda al gel bir görüşelim kızımızla gelinizmizle v.s demelri gerekmezmi.Yoksa istenmiyorumuyum,erkek arkadaşım çok olumlular diyor ama,belki onada yansıtmıyorlardır siz ne dersinizboshayallersmile
canım şöyle ,beni daha önceden tanıyorlardı fakat evleneceğimizi söylemesi 1,5 aylık mevzu ablaları ve eniştelerine kız arkadaşı sıfatıyla götürdü ama annesine götürmedi,şey dedi istemeye gelmeden bir hafta önce iki aile toplanıp dışarda yemek yeriz dedi.Bizim aralıkta isteme söz nişan hepsi birarada olacak
biz sevgiliyken 4.yılımızı tamamlamıştık ben ailesinden birini ne gördüm ne seslerini duydum ne zaman ilk ben abimle kardeşlerimle tanıştırdım karşı taraftan atak geldi birgün pattadak annesi beni aradı sesi titriyordu kapattı ablaları arka arkaya ne oluyoruz ya dedim:)) 1 ay sonrada tanışmaya geldiler en paspal halimde beni gördülersırnaşık şey öyle canım işte...
belki bilmediğin bi durumları vardır canım mutlaka onlarda düşünüyorlardır. aklına olumsuzluk getirme hemen..daha aralığa var.
canım ne kalmışki şurda zaten sabret bence bi problem yoktur rahat ol sen...vardır kafasında bişey uygun zamanı kolluyordur....nişanlılar kervanına sende katılıcaksın merak etme yakında..olumunekankayizsmile
evet öyle yazık benim ablam nişanlıyken benim gördüklerimin 10 da birini görmedi şimdi kayınvalidemler bayramlarda olsun normal zamanlarda olsun bana bişey aldıklarında altın yaptıklarında ablama söylemeye çekiniyrm yazık imrenir die...ihtiyacı olduğundan diil ama düşünüpte kızım şunu alayımmı sana yada bi eksiğin varmı die sorulması gerçekten çok değerli yani....
evet zaten hayatımda birsürü olumsuzluk var kaydirigubbakcemile3
ayy Allah söyletti herhalde inşallah,dün beraber tek taş la alyanslara baktık fiyatlarına,birde benim yüzük numarama falan,kasımda teklif edecek sanırımkaydirigubbakcemile3
Bizimkiler oldukca iyiler. sevgilimin annesi ile arkadas gibiyiz zaten. her hafta sonu onlarda kaliyoruz ve cok guzel zaman geciriyoruz. bana oyle pahali biseyler almazlar,onemlide degil zaten.ama cok sevgi dolu insanlar, Allah var bir kez olsun bana karsi en ufak bir ters tavirlarini gormedim. Kadin kendi oz kizina gecenlerde bi parfum almis, aynini banada almis.hatta ilk bana verdi. benim icin ufak detaylar onemli. ne biliyim oyle dusunuyorum, sevgi saygi olsunda parasal seyler zamanla oluyo nasilsa.
kesinlikle canım diyorum ya ben seviyorum diye aklına getirip mısır alsın bu bile oooooo deli mutlu eder beni:)))
biz kadınlar en ufak şeyle bile mutlu olablyrz işte....erkeklerin bunun farkında olması dileğiyle kızlar bu arada profil resmimi değştrdm ne görünüo şu an...
tatli tatli bakan kucuk bir bebis gorunuyo.. hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız
halamı bakıor o yaramaz ben değiştrdm ama nie değişmediki hala bida bakın bklm...
tamam simdi degisti. Gozler on planda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?