2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz sevgiliyken 4.yılımızı tamamlamıştık ben ailesinden birini ne gördüm ne seslerini duydum ne zaman ilk ben abimle kardeşlerimle tanıştırdım karşı taraftan atak geldi birgün pattadak annesi beni aradı sesi titriyordu kapattı ablaları arka arkaya ne oluyoruz ya dedim:)) 1 ay sonrada tanışmaya geldiler en paspal halimde beni gördülersırnaşık şey öyle canım işte...

belki bilmediğin bi durumları vardır canım mutlaka onlarda düşünüyorlardır. aklına olumsuzluk getirme hemen..daha aralığa var.

canım ne kalmışki şurda zaten sabret bence bi problem yoktur rahat ol sen...vardır kafasında bişey uygun zamanı kolluyordur....nişanlılar kervanına sende katılıcaksın merak etme yakında..olumunekankayizsmile

sorma bizde 4 yıllık olduk :)ama ailelere yeni açıkladık kaydirigubbakcemile3

belki bilmediğin bi durumları vardır canım mutlaka onlarda düşünüyorlardır. aklına olumsuzluk getirme hemen..daha aralığa var.

evet zaten hayatımda birsürü olumsuzluk var kaydirigubbakcemile3

ayy Allah söyletti herhalde inşallah,dün beraber tek taş la alyanslara baktık fiyatlarına,birde benim yüzük numarama falan,kasımda teklif edecek sanırımkaydirigubbakcemile3

önem verdiğim değer yargıları hep önemsenme olmuştur.umarım herkeste bununla karşılaşır çok önemli gerçektende.

Bizimkiler oldukca iyiler. sevgilimin annesi ile arkadas gibiyiz zaten. her hafta sonu onlarda kaliyoruz ve cok guzel zaman geciriyoruz. bana oyle pahali biseyler almazlar,onemlide degil zaten.ama cok sevgi dolu insanlar, Allah var bir kez olsun bana karsi en ufak bir ters tavirlarini gormedim. Kadin kendi oz kizina gecenlerde bi parfum almis, aynini banada almis.hatta ilk bana verdi. benim icin ufak detaylar onemli. ne biliyim oyle dusunuyorum, sevgi saygi olsunda parasal seyler zamanla oluyo nasilsa.

oooo yüzüklere falan bakılmış hadi bklm hayırlısı.....

Biz iki senedir tanışıyoruz çıkıyoruz.
Beni ilk gördüğünde evlenmeyi kafasına koymuş.
Biz çıkmaya başladıktan 15 gün sonra annesiyle tanıştım.
3 buluşmamızda annesine demiş.
"Bi kıza aşık oldum. Evine bırakınca içim cız ediyo hiç evine bırakasım gelmiyo" demiş =))
Anneside zaten dua etmiş bu olaydan 3 gün önce filan.
"Oğlumun karşısına hayırlı birisini çıkar seviceği birisini çıkar" diye.
Kayınvalidemle tanıştıktan 1 ay sonra filan galiba bende annemle tanıştırdım.
Bizimki biraz jet hızı oldu tanışma faslı filan.
Ama evlilik nişanlılık dönemleri benim düşündüğümden daha uzun sürüyor.
Ben hep 5 6 ay en fazla nişanlı kalıcam derdim 1 sene olucak.

kesinlikle canım diyorum ya ben seviyorum diye aklına getirip mısır alsın bu bile oooooo deli mutlu eder beni:)))

Bizimkisi ilk goruste ask durumuydu. Beni ailesi ile iki hafta sonra tanistirmak istedi. Ben ayak surumustum. Yaklasik 1,5 ay sonra tamam hadi tanisalim dedim. Onun benim ailem ile tanismasi ise tam 1,5 yil sonra oldu. sanirim bu 1,5 bizim ugurlu sayimiz oldu :) Ask cok guzel bisey hakkaten, iyi ki dogru insan onume cikmis diyorum. Kader iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…