2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar hızınıza yetişemiyrm yaa...geriye dönmeye üşeniyrm bende nerdeyseniz ordan devam ediyrm......nasılsınız keyifler nasıl.....

benim kayınvalidemde seninki gbi canım kendisi çok düşüncelidir oğlu bile onun kadar diil yani....ama allah var yiğidi öldür hakkını yeme..allah herkese böle kaynana kayınpeder ve eş nasip etsin....

Öyle bayramlarda filan bende altın görmedim kızlar. Ama kıyafetimi aldılar sağolsunlar...
Zuhal senin dediğin gibi böle şeler hem görgüyle hemde maddiyatla alakalı şeler canım.
Durumu olanlar zaten almak isterler. Ama durumu olup ta almayanlar parayı mezara götürcekler sanki =)

evet bu konularda hakkını yiyemem de asıl benim ona saçtığım hediyelere karşılıkmıdır bilemem yok ya her telefonda sorar kızım eksiğin istediğin var mı diye..

evet bırak almayı soranı bile olmayan gelin adayları var....varlık yokluktanda gelen bişey diil aslında ama sormak bile yeter bence düşünüo olması bile yeter yani...sormasıyla karşı tarafında evet şunum eksik alıver dicek hali yok...senin kayınvalidende şunu düşünmüo diildir ama bu kız bana hiç eli boş gelmio bende altta kalmayım die düşünüodur tabiki....

Kızlar günaydın konuyu uzun süredir takip ediyor ve arada cevap yazıyorum.Konu şu
Biz şimdi Aralık ta kısmetse nişanlanacağız,ailesi beni biliyor ama doğal olarak,Ama bildiğinden beri hiç karşılaşmadık,erkek arkadaşım benimle birlikte olduğunda telefonla aradığında hiç selam söylemiyor bu benim aklımı karıştırdı.En azından bayramda al gel bir görüşelim kızımızla gelinizmizle v.s demelri gerekmezmi.Yoksa istenmiyorumuyum,erkek arkadaşım çok olumlular diyor ama,belki onada yansıtmıyorlardır siz ne dersiniz
boshayallersmile

canım bekle bklm birazdaha...ama nişanlanıcaz diosun ailesi benden haberdar diosun hiçmi tanıştırmadı hiçmi telde bile konuşturmadı...analayamadım bende şimdi birazda sabret bekle bklm nişan ı ne zaman düşünüosunuz istedilermi seni peki...

işte hissiyatlar çok önemli bu duydular insanı birbirine bağlıyor,yakınlaştırıyor.

kesinlikle ağzımdan aldın lafı

canım şöyle ,beni daha önceden tanıyorlardı fakat evleneceğimizi söylemesi 1,5 aylık mevzu ablaları ve eniştelerine kız arkadaşı sıfatıyla götürdü ama annesine götürmedi,şey dedi istemeye gelmeden bir hafta önce iki aile toplanıp dışarda yemek yeriz dedi.Bizim aralıkta isteme söz nişan hepsi birarada olacak

işte hissiyatlar çok önemli bu duydular insanı birbirine bağlıyor,yakınlaştırıyor.

evet öyle yazık benim ablam nişanlıyken benim gördüklerimin 10 da birini görmedi şimdi kayınvalidemler bayramlarda olsun normal zamanlarda olsun bana bişey aldıklarında altın yaptıklarında ablama söylemeye çekiniyrm yazık imrenir die...ihtiyacı olduğundan diil ama düşünüpte kızım şunu alayımmı sana yada bi eksiğin varmı die sorulması gerçekten çok değerli yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…