- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.141
kesinlikle bu durumlarda düşünce ve görgü çok önemli.geçen yıl mardine gitmiştik bayramda kayınvalidem elimden tutup doğru porselen almaya götürdü 90 parça set aldı birde cam sürahi ve 6 bardağı büfe süsü:)) oğlunada der geline birşeyler al diye tembihler:))
günaydın kızlar hızınıza yetişemiyrm yaa...geriye dönmeye üşeniyrm bende nerdeyseniz ordan devam ediyrm......nasılsınız keyifler nasıl.....
benim kayınvalidemde seninki gbi canım kendisi çok düşüncelidir oğlu bile onun kadar diil yani....ama allah var yiğidi öldür hakkını yeme..allah herkese böle kaynana kayınpeder ve eş nasip etsin....
Hoşgeldin zeynebim. nişanlımısın. düğün tarihin bellimi =)[hoşbuldum canım.....opuyorumnanaktanevli ama nişanlıyımopuyorumnanaktannikah yaptık 20 nisanda ama düğünümüz temmuzun ilk haftası olucak ama daha gün alınmadı o tarihlerde istiyoruz...benide ekleyin dicem ama tarih kesin olmayınca diemiyrm inş en kısa zamanda belli olur....
kaynanadan gülmüşsün bakkkkaydirigubbakcemile5
evet bu konularda hakkını yiyemem de asıl benim ona saçtığım hediyelere karşılıkmıdır bilemem yok ya her telefonda sorar kızım eksiğin istediğin var mı diye..
bu bile yeter insana düşünüyor helal olsun
evet bu konularda hakkını yiyemem de asıl benim ona saçtığım hediyelere karşılıkmıdır bilemem yok ya her telefonda sorar kızım eksiğin istediğin var mı diye..
en çokta şey hoşuma gitmişti.yanıma gezmeye gelmişti annemle pazara çıktılar ben domatesi çok severim cheery domatesleri görüpp aaa zuhal bunlara bayılır deyip doldurmuş,çok güzel bir ayrıntıydı benim için..:asigim:
Kızlar günaydın konuyu uzun süredir takip ediyor ve arada cevap yazıyorum.Konu şu
Biz şimdi Aralık ta kısmetse nişanlanacağız,ailesi beni biliyor ama doğal olarak,Ama bildiğinden beri hiç karşılaşmadık,erkek arkadaşım benimle birlikte olduğunda telefonla aradığında hiç selam söylemiyor bu benim aklımı karıştırdı.En azından bayramda al gel bir görüşelim kızımızla gelinizmizle v.s demelri gerekmezmi.Yoksa istenmiyorumuyum,erkek arkadaşım çok olumlular diyor ama,belki onada yansıtmıyorlardır siz ne dersinizboshayallersmile
evet bırak almayı soranı bile olmayan gelin adayları var....varlık yokluktanda gelen bişey diil aslında ama sormak bile yeter bence düşünüo olması bile yeter yani...sormasıyla karşı tarafında evet şunum eksik alıver dicek hali yok...senin kayınvalidende şunu düşünmüo diildir ama bu kız bana hiç eli boş gelmio bende altta kalmayım die düşünüodur tabiki....
evet bırak almayı soranı bile olmayan gelin adayları var....varlık yokluktanda gelen bişey diil aslında ama sormak bile yeter bence düşünüo olması bile yeter yani...sormasıyla karşı tarafında evet şunum eksik alıver dicek hali yok...senin kayınvalidende şunu düşünmüo diildir ama bu kız bana hiç eli boş gelmio bende altta kalmayım die düşünüodur tabiki....
Hoşgeldin zeynebim. nişanlımısın. düğün tarihin bellimi =)[hoşbuldum canım.....opuyorumnanaktanevli ama nişanlıyımopuyorumnanaktannikah yaptık 20 nisanda ama düğünümüz temmuzun ilk haftası olucak ama daha gün alınmadı o tarihlerde istiyoruz...benide ekleyin dicem ama tarih kesin olmayınca diemiyrm inş en kısa zamanda belli olur....
İnşallah en kısa sürede belli olur canım.
Siz tayin için falan mı erken nikah yaptınız.
en çokta şey hoşuma gitmişti.yanıma gezmeye gelmişti annemle pazara çıktılar ben domatesi çok severim cheery domatesleri görüpp aaa zuhal bunlara bayılır deyip doldurmuş,çok güzel bir ayrıntıydı benim için..:asigim:
Allah nazardan korusun diyelim bacım.
Böle düşünmesi bile çok güzel.
Kızlar günaydın konuyu uzun süredir takip ediyor ve arada cevap yazıyorum.Konu şu
Biz şimdi Aralık ta kısmetse nişanlanacağız,ailesi beni biliyor ama doğal olarak,Ama bildiğinden beri hiç karşılaşmadık,erkek arkadaşım benimle birlikte olduğunda telefonla aradığında hiç selam söylemiyor bu benim aklımı karıştırdı.En azından bayramda al gel bir görüşelim kızımızla gelinizmizle v.s demelri gerekmezmi.Yoksa istenmiyorumuyum,erkek arkadaşım çok olumlular diyor ama,belki onada yansıtmıyorlardır siz ne dersinizboshayallersmile
Belki zamanını bekliyolardır tanışmak için.
Biz hemen olsun bitsin filan düşünüyoruz ama bu işlerde ağırdan alınıyor genelde.
Yakın zamanda derler tanışalım diye.
Yada tanışınca ailen duyarsa kötü olur diye böle bi teklifte bulunmuyolardır belkide.
canım bekle bklm birazdaha...ama nişanlanıcaz diosun ailesi benden haberdar diosun hiçmi tanıştırmadı hiçmi telde bile konuşturmadı...analayamadım bende şimdi birazda sabret bekle bklm nişan ı ne zaman düşünüosunuz istedilermi seni peki...
işte hissiyatlar çok önemli bu duydular insanı birbirine bağlıyor,yakınlaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?