2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizimkiler oldukca iyiler. sevgilimin annesi ile arkadas gibiyiz zaten. her hafta sonu onlarda kaliyoruz ve cok guzel zaman geciriyoruz. bana oyle pahali biseyler almazlar,onemlide degil zaten.ama cok sevgi dolu insanlar, Allah var bir kez olsun bana karsi en ufak bir ters tavirlarini gormedim. Kadin kendi oz kizina gecenlerde bi parfum almis, aynini banada almis.hatta ilk bana verdi. benim icin ufak detaylar onemli. ne biliyim oyle dusunuyorum, sevgi saygi olsunda parasal seyler zamanla oluyo nasilsa.
konu bu canım...............

mervoş dün bende ufak şeyler aldım şirin yağdanlık ve renkli cam baharatlıklar :))

ya ben daha hiçbişey almadım şimdiye kadar dün tavalarımı aldım sdce teflon lila renkte...biz annemle yavaş yavaş alalım die düşündük hep babamda yok dio hepsini birden alırz dio öle kaldı yani almadık....

Bende babanla ayni fikirdeyim. su anda resimleri ve firmalari belirlemeye calisiyorum. Hepsini ayni anda almak avantaj diye dusunuyorum. Bir birine uyum saglar ,renkler felan..

selam kızlar nasılsınız??
ne güsel baya muhabbet gecmiş kaçırmışım..tanışma hikayelerini falan okumak çok zevkliydi:)
bende kısaca bilgi vermek istedim şimdi:))
bizde aynı okuldaydık.2. sınıfta arkadaş olduk.4 senedir beraberiz.17 temmuzda nişanımız oldu..seneye eylülde düğün inşallah.
tüm bekarların başına dielim inşallah:))
bu arada kayınvalidem benimde gercekten cok iidir..kendi kızalrın ayırt etmez..bana hediyeler alır büyüük küçük farketmez cidden düşünmesi yeter..su böreğini çok severim..gecen gün bi tepsi yapıp getirmiş.öyle mutlu oldumki anlatamam:)

işte budur ya görüyomusunz ne güzel su böreği yapmış kayınvalidesi....mutluluk bir su böreği kadar yakıncokacimcoookzemuszemus

cidden öyle zeynebim ya bana külçe külçe altınalr alsa bu kadar değerli olmazdıopuyorumnanaktan

ceyiz olayına gelince ya ben bişiler almadan duramıorum..son ana bırakmak istemiorum..şimidden alıorum..ama set halinde aldığım için uyumlu hepsi parça parça almayı sevmiorum..mesela tencere seti aldık içinde düdüklüsünden tefloluna hepsi var..

mervecim bnde baktım 3 lü renkli yuvarlak cam kavnoz vardı 7 tl 2 takım aldım :) sarı pembe yeşil mavi mor.kapakları çok sıkı hava almaz kuru yemiş filan konur yani bak bunun yuvarlağını düşün tek renk.
diğer takımlara o kadar para dökmek mantıksız geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…