- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.181
slm kızlar nasılsınız
mervoş dün bende ufak şeyler aldım şirin yağdanlık ve renkli cam baharatlıklar :))
h.geldinn..ii sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
mervoş dün bende ufak şeyler aldım şirin yağdanlık ve renkli cam baharatlıklar :))
ya ben daha hiçbişey almadım şimdiye kadar dün tavalarımı aldım sdce teflon lila renkte...biz annemle yavaş yavaş alalım die düşündük hep babamda yok dio hepsini birden alırz dio öle kaldı yani almadık....
h.geldinn..ii sen nasılsın
teşekkür ederim iiim
Bende babanla ayni fikirdeyim. su anda resimleri ve firmalari belirlemeye calisiyorum. Hepsini ayni anda almak avantaj diye dusunuyorum. Bir birine uyum saglar ,renkler felan..
yeni sayılırım buradaki paylaşımlar çok hoşuma gitti fikir oluyo
selam kızlar nasılsınız??
ne güsel baya muhabbet gecmiş kaçırmışım..tanışma hikayelerini falan okumak çok zevkliydi:)
bende kısaca bilgi vermek istedim şimdi:))
bizde aynı okuldaydık.2. sınıfta arkadaş olduk.4 senedir beraberiz.17 temmuzda nişanımız oldu..seneye eylülde düğün inşallah.
tüm bekarların başına dielim inşallah:))
bu arada kayınvalidem benimde gercekten cok iidir..kendi kızalrın ayırt etmez..bana hediyeler alır büyüük küçük farketmez cidden düşünmesi yeter..su böreğini çok severim..gecen gün bi tepsi yapıp getirmiş.öyle mutlu oldumki anlatamam:)
işte budur ya görüyomusunz ne güzel su böreği yapmış kayınvalidesi....mutluluk bir su böreği kadar yakıncokacimcoookzemuszemus
dert etme ya aslında hersey paraya bakıo..para olunca hersey alınıo..iki ay önce başladım ceyiz almaya..şimdi bakıorumda baya bişeyim olmuş:))ay ben daha hiç çeyiz almadım napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?