- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.541
KIZ fatmagülün üstüne dökülen şarap gelmiştir yazıyomuş arkadaşım görmüş inanamadım diyo :roflol::roflol::roflol:
Hakedene şiddete evet :lepi:
Sen inandınmı seni denemek için yaptığına.
Gerçekten art niyetsiz soruyorum hani yapmıştır yapmamıştır bilemem.
Yaparmı öle şeler yani.
KIZ fatmagülün üstüne dökülen şarap gelmiştir yazıyomuş arkadaşım görmüş inanamadım diyo :roflol::roflol::roflol:
msn de yolladığımm dildenn çıkarıyomm sana kaydirigubbakcemile3
Hakedene şiddete evet :lepi:
Sen inandınmı seni denemek için yaptığına.
Gerçekten art niyetsiz soruyorum hani yapmıştır yapmamıştır bilemem.
Yaparmı öle şeler yani.
:roflol::roflol::roflol::roflol: yakında yok entarisi yok atleti :))))
Ohaaa yaaaaaaaaa diyorum....
sANA dil çıkarmak çok hoşuma gidiyo yasemin ya =)
kızlar benim mantıgımın durdugu yerde siz devreye giriyorsunuz ben olaylara mantıklı açıdan yaklasamayabilirim o yüzden yasadıklarımı paylaştım zaten sizinle...
Nurdem die birisi gerçekte var ise ben ona mailler attım eklenme talepleri gönderdim bana neden cvp vermiyor bu sefer de beni kaile mi almıyor die sinirleniyorum offf yaaa çıkamıyorum ben bu işin içinden...
biraz sabırlı ol canım.. sen niaşnlına bahsettin anladıgım kadarıyla. ama onun söylediği pek mantıklı gelmedi açıkcası..kıza farklı bi msneden istek göndersen
ayy esra gündelik kullanım için güzel olru gibime geliyorr alsammı acabaa
Kleopatra yorum yapamıyorum çünkü tam anlamadım yaa, olayın özünü bilmiyorum...
Bu arada limangoya bakın bi yatak örtüler 79 lira nasıl sizce?
biraz sabırlı ol canım.. sen niaşnlına bahsettin anladıgım kadarıyla. ama onun söylediği pek mantıklı gelmedi açıkcası..kıza farklı bi msneden istek göndersen
ama şöyle biraz zaman geçsin ondan sonra gönder bencee
onu da yaptım farklı bir msnden de istek gönderdim ama yok piyasada kız inan ki çok sabırsızım gelsin yapacagım tek sey aç mailini ispatla bana sen oldugunu nasıl ispatlarsan ayy bilmiyorum ya Allah düşmanımın basına vermesin aldatıldıysam da biter ama düşün düşün kaç gündür paronayak oldum resmen ya ...
onu da yaptım farklı bir msnden de istek gönderdim ama yok piyasada kız inan ki çok sabırsızım gelsin yapacagım tek sey aç mailini ispatla bana sen oldugunu nasıl ispatlarsan ayy bilmiyorum ya Allah düşmanımın basına vermesin aldatıldıysam da biter ama düşün düşün kaç gündür paronayak oldum resmen ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?