2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hakedene şiddete evet :lepi:
Sen inandınmı seni denemek için yaptığına.
Gerçekten art niyetsiz soruyorum hani yapmıştır yapmamıştır bilemem.
Yaparmı öle şeler yani.

kızlar benim mantıgımın durdugu yerde siz devreye giriyorsunuz ben olaylara mantıklı açıdan yaklasamayabilirim o yüzden yasadıklarımı paylaştım zaten sizinle...
Nurdem die birisi gerçekte var ise ben ona mailler attım eklenme talepleri gönderdim bana neden cvp vermiyor bu sefer de beni kaile mi almıyor die sinirleniyorum offf yaaa çıkamıyorum ben bu işin içinden...

biraz sabırlı ol canım.. sen niaşnlına bahsettin anladıgım kadarıyla. ama onun söylediği pek mantıklı gelmedi açıkcası..kıza farklı bi msneden istek göndersen

biraz sabırlı ol canım.. sen niaşnlına bahsettin anladıgım kadarıyla. ama onun söylediği pek mantıklı gelmedi açıkcası..kıza farklı bi msneden istek göndersen

ama şöyle biraz zaman geçsin ondan sonra gönder bencee

onu da yaptım farklı bir msnden de istek gönderdim ama yok piyasada kız inan ki çok sabırsızım gelsin yapacagım tek sey aç mailini ispatla bana sen oldugunu nasıl ispatlarsan ayy bilmiyorum ya Allah düşmanımın basına vermesin aldatıldıysam da biter ama düşün düşün kaç gündür paronayak oldum resmen ya ...

bende dün kapitone set diyolar yaa onlardan aldım niyetim almak değildi geçiyoduk arkadaşla çok hoşumuza gitti desenleri aldık :)))
ikimizde aynı alydık haberleşiq aynı akşam kullancaz :))))))))))

eee şifresini bilmiyormusun kii gülümm yaa... bideee canım şeytan vesvese vermeye başladımmı sende yenik düştümmü şeytan uğraşıp durur sende kendini yer yer durursun o yzden canımm çokk üstüne düşme bu konuların derim..

anlıyorum bu durm tabi can sıkıcı bir durum ama sabretmek lazım..yoksa yanlış yaparsın..bu konuyu önemsememiş gibi yap..geldiğinde birden aç bakalım senin şu maili de..ama şimdi unutmuş gibi davran canım umarım yanılırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…