- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.561
eee şifresini bilmiyormusun kii gülümm yaa... bideee canım şeytan vesvese vermeye başladımmı sende yenik düştümmü şeytan uğraşıp durur sende kendini yer yer durursun o yzden canımm çokk üstüne düşme bu konuların derim..
anlıyorum bu durm tabi can sıkıcı bir durum ama sabretmek lazım..yoksa yanlış yaparsın..bu konuyu önemsememiş gibi yap..geldiğinde birden aç bakalım senin şu maili de..ama şimdi unutmuş gibi davran canım umarım yanılırızzz
Ozamana kadar o mailleri saklamaz.
Yada sildim falan onlarımı sakladım dicek.
Bi şekilde çıkar işin içinden gibime gliyo.
esrooo yivrumm darpanede mi çalışıyorsun hergün limangodasın bakıyorumda.birşey denk getireceksin ama hadi bakalım sırnaşık şey
bende dün kapitone set diyolar yaa onlardan aldım niyetim almak değildi geçiyoduk arkadaşla çok hoşumuza gitti desenleri aldık :)))
ikimizde aynı alydık haberleşiq aynı akşam kullancaz :))))))))))
biliyorum şifresini şimdi onun ki açık kendiminkini bile kullanmıyorum artık :))haklısın galiba yüreğimi ferahlatmam lazım tesekkür ederim canım
günaydın kızlar nasılsınz bakalım
buhafta hiç girmedim sanırım
1haftadır kulağımda sorun vardı. iç kulakta an duyma kabı oluşmuş
geçen cmrtsi dr a gittim. ilaç verdi geçmezse hastaneye yatıp serum vercez dedi
tabi hastane diyince buz kestim moralim bozuldu
neyseki ilaçla geçti. kan tahlili istedi
2 gündür onun üzüntüsü vardı ama onuda atlattım aradım dr umu herşey normal 4-4lük dedi
nasıl sevindim anlatamam.çok rahatladım. inş kafmdaki uğultu tekrarlamazda mr a filan gerek kalmaz...
2 gündür onun üzüntüsü vardı ama onuda atlattım aradım dr umu herşey normal 4-4lük dedi
nasıl sevindim anlatamam.çok rahatladım. inş kafmdaki uğultu tekrarlamazda mr a filan gerek kalmaz...
canımm ben istemeye gelmeden önceydi öylee bi hissiyat içindeydim ki anlatamam zannediyordum kii aldatılıyorum her an öğreniceğim zannediyordum resmen paranoyak olmuştum sonra düşündüm çocuğun aslında yaptığı birşey yok görmek istediğim gbi görüyordum resmen ama çokk şükür o dönemi atlattım.. tabi ona hissettirmedenn(bu çok önemli) sen bazı şeyleri düşünüp yorumlayıp karşındakine hissettirme çünkü aklında yoksa bile aklına sokarsın Allah korusun..
geçmiş olsun nisancım.sağlık kaybı oldu mu diyoruz sağlıktan başka birşey yokmuş diye sonra yine yersiz şeylere üzülüp canımızı sıkıyoruz.herşey sağlık önemini bilmek lazım.
çok saolll olumlu melegim benimm yanımda olsa sorun olmayacak ama birbirimizden uzakta oldugumuz için kafamda soru işareti kaldı inşallah 1 hafta sonra gelicek 1 hafta sonra herseyi yoluna koyabiliriz bütün sorunlarımızı atlatabiliriz ve bu yola devam ederiz...
kızlar bu bazılarınızda katılmıyorum butonu görünüyor ya da hiç görünmüyor:)))
inşallah canım.
Allah uzaktaki herkesi kavuştursun tez zamanda
uzaklık zor yaaa
Çok geçmiş olsun nisancım.
Rabbim bir daha göstermesin...
bitanemm çok geçmiş olsun ben de geçen sene yasadım aynı durumları ama ben serum yemiştim ...vertigodan süphelenmişlerdi ben de allahtan ilaçları kullandım ve geçti arabaya binemiyordum mide bulantısı yapıyordu midem bulanmasın die sürekli sakız çiğniyordum ugultu vardı ...çok kötü bir durum şimdi de banyoda kulagıma su kaçtı duymuyorum kulagımın yıkanması gerekiyor bu carsamba yıkanacak allah sana da sifa versin...
Canım çok geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?