2011 gelin adayları buyrun sohbete

biliyorum şifresini şimdi onun ki açık kendiminkini bile kullanmıyorum artık :))haklısın galiba yüreğimi ferahlatmam lazım tesekkür ederim canım

Ozamana kadar o mailleri saklamaz.
Yada sildim falan onlarımı sakladım dicek.
Bi şekilde çıkar işin içinden gibime gliyo.

esrooo yivrumm darpanede mi çalışıyorsun hergün limangodasın bakıyorumda.birşey denk getireceksin ama hadi bakalım sırnaşık şey

İstiyorum ama çalıştıramıyorum :))
Bugüne kadar bişey alamadım, sadece nişanlımın saatini aldık...

bende dün kapitone set diyolar yaa onlardan aldım niyetim almak değildi geçiyoduk arkadaşla çok hoşumuza gitti desenleri aldık :)))
ikimizde aynı alydık haberleşiq aynı akşam kullancaz :))))))))))

Bi bakayım nasıl bişimiş, kullanınca ne olacak :jeyyar:

günaydın kızlar nasılsınz bakalım
buhafta hiç girmedim sanırım
1haftadır kulağımda sorun vardı. iç kulakta an duyma kabı oluşmuş
geçen cmrtsi dr a gittim. ilaç verdi geçmezse hastaneye yatıp serum vercez dedi
tabi hastane diyince buz kestim moralim bozuldu
neyseki ilaçla geçti. kan tahlili istedi
2 gündür onun üzüntüsü vardı ama onuda atlattım aradım dr umu herşey normal 4-4lük dedi
nasıl sevindim anlatamam.çok rahatladım. inş kafmdaki uğultu tekrarlamazda mr a filan gerek kalmaz...

biliyorum şifresini şimdi onun ki açık kendiminkini bile kullanmıyorum artık :))haklısın galiba yüreğimi ferahlatmam lazım tesekkür ederim canım

canımm ben istemeye gelmeden önceydi öylee bi hissiyat içindeydim ki anlatamam zannediyordum kii aldatılıyorum her an öğreniceğim zannediyordum resmen paranoyak olmuştum sonra düşündüm çocuğun aslında yaptığı birşey yok görmek istediğim gbi görüyordum resmen ama çokk şükür o dönemi atlattım.. tabi ona hissettirmedenn(bu çok önemli) sen bazı şeyleri düşünüp yorumlayıp karşındakine hissettirme çünkü aklında yoksa bile aklına sokarsın Allah korusun..

Çok geçmiş olsun nisancım.
Rabbim bir daha göstermesin...

bitanemm çok geçmiş olsun ben de geçen sene yasadım aynı durumları ama ben serum yemiştim ...vertigodan süphelenmişlerdi ben de allahtan ilaçları kullandım ve geçti arabaya binemiyordum mide bulantısı yapıyordu midem bulanmasın die sürekli sakız çiğniyordum ugultu vardı ...çok kötü bir durum şimdi de banyoda kulagıma su kaçtı duymuyorum kulagımın yıkanması gerekiyor bu carsamba yıkanacak allah sana da sifa versin...

Canım çok geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun nisancım.sağlık kaybı oldu mu diyoruz sağlıktan başka birşey yokmuş diye sonra yine yersiz şeylere üzülüp canımızı sıkıyoruz.herşey sağlık önemini bilmek lazım.

çok saolll olumlu melegim benimm yanımda olsa sorun olmayacak ama birbirimizden uzakta oldugumuz için kafamda soru işareti kaldı inşallah 1 hafta sonra gelicek 1 hafta sonra herseyi yoluna koyabiliriz bütün sorunlarımızı atlatabiliriz ve bu yola devam ederiz...

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun nisancım.sağlık kaybı oldu mu diyoruz sağlıktan başka birşey yokmuş diye sonra yine yersiz şeylere üzülüp canımızı sıkıyoruz.herşey sağlık önemini bilmek lazım.

vereliniortak

inşallah canım.
Allah uzaktaki herkesi kavuştursun tez zamanda
uzaklık zor yaaa

çokk geçmiş olsun nisan bacımm. Rabbim zeval vermesin sağlınıza sağlımıza inşallah

inşallah canım.
Allah uzaktaki herkesi kavuştursun tez zamanda
uzaklık zor yaaa

Amin, görmemek ne yaptığını bilmemek çok kötü...
Düşününsene yaa birinin peşine takılıp hiç bilmediğimiz yerlere gidicez, bazen çok ilginç geliyor içinde bulunduğum durum...
Bende çok şüpheciyim, ya bahsettiği gibi değilse, ya işi dediği gibi değilse, ya öyle ya böyle yaparsa, çok zor

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nabersiniz
ben gene doktora gittim
boğazım berbat yine
faranjit dedi bi de depresyon ilacı verdi
en güzel günlerim babam yüzünden berbat geçiyo
depresyon ilacını ben istedim bu yüzden
moralim sıfır anlıycanız

Çok geçmiş olsun nisancım.
Rabbim bir daha göstermesin...

amin cnm inş bidaha olmaz:Saruboceq:

saol canımopuyorumnanaktan
hadiya sanada geçmiş olsun
bende öle bulantı vs olmadı sadece kafamın içinde bi ağırlık uğultu çınlama vardı

Canım çok geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktan

saol cnm bnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…