- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.581
Amin, görmemek ne yaptığını bilmemek çok kötü...
Düşününsene yaa birinin peşine takılıp hiç bilmediğimiz yerlere gidicez, bazen çok ilginç geliyor içinde bulunduğum durum...
günaydın kızlar
nabersiniz
ben gene doktora gittim
boğazım berbat yine
faranjit dedi bi de depresyon ilacı verdi
en güzel günlerim babam yüzünden berbat geçiyo
depresyon ilacını ben istedim bu yüzden
moralim sıfır anlıycanız
Aylin ne oldu kız, krizi atlatamadınızmı daha?
Ah bu aileler yaa...
Yasemin haftaya nişanın var kız :)) heyecan doruktadır...
Elçinde tatilin keyfini çıkarıyordur şimdi boshayallersmile
geçmiş olsun nisancım.sağlık kaybı oldu mu diyoruz sağlıktan başka birşey yokmuş diye sonra yine yersiz şeylere üzülüp canımızı sıkıyoruz.herşey sağlık önemini bilmek lazım.
geçmiş olsun canım
vereliniortak
çokk geçmiş olsun nisan bacımm. Rabbim zeval vermesin sağlınıza sağlımıza inşallah
günaydın kızlar
nabersiniz
ben gene doktora gittim
boğazım berbat yine
moralim sıfır anlıycanız
Aylin ne oldu kız, krizi atlatamadınızmı daha?
Ah bu aileler yaa...
Yasemin haftaya nişanın var kız :)) heyecan doruktadır...
Elçinde tatilin keyfini çıkarıyordur şimdi boshayallersmile
atlatılmış gibi yapıyoruz ama yok
illa bi yerden sorun çıkartıyo
istemeye gelicekleri akşam neler yaptı bi bilseniz hiçbirni anlatmadım size
atlatılmış gibi yapıyoruz ama yok
illa bi yerden sorun çıkartıyo
istemeye gelicekleri akşam neler yaptı bi bilseniz hiçbirni anlatmadım size
nisancım sana da geçmiş olsun canım
geçmişi okumadım pek fazla alıntılardan gördüm
inşallah bidaha olmaz böyle şeyler
Aynen belki de biz fazla detaycıyız bazı olaylara takılı kalıyoruz bu da kötü bir sey ben her zaman diorum ahh hiç bir seyi takmasam rahat olsam öyle imreniyorumki öyle kişilere gece kafamı yastıga koydugum zaman bile düşünmekten uyuyamıyorum..Amin, görmemek ne yaptığını bilmemek çok kötü...
Düşününsene yaa birinin peşine takılıp hiç bilmediğimiz yerlere gidicez, bazen çok ilginç geliyor içinde bulunduğum durum...
Bende çok şüpheciyim, ya bahsettiği gibi değilse, ya işi dediği gibi değilse, ya öyle ya böyle yaparsa, çok zor
günaydın kızlar
nabersiniz
ben gene doktora gittim
boğazım berbat yine
moralim sıfır anlıycanız
yaa esracım heyecandan çok stres sardı.. haftaya bugün Allah izin verirse kayınvalidem kayınbabam, kaynım, görümcem, baldan tatlım hep birlikte kahvaltı yapıyor olacağız. onları görünce stresimin gideceğini düşünüyorum ayy hayırlısı ile bi atlatsaydık çokk iyi olacak inşallah.
Atlatırsın canım, bende hiçbişey yoktu sanki başkasının nişanı olacak gibiydi, stres daha çoktu bide benim elbise falan son 2 güne kalmıştı, baya koşuşturmacalı geçti, düşünsene yüzükleri alıp eve gittim hemen üstümü giymeye başladım...Neyseki evdeydi çok telaş olmadı
Aynen belki de biz fazla detaycıyız bazı olaylara takılı kalıyoruz bu da kötü bir sey ben her zaman diorum ahh hiç bir seyi takmasam rahat olsam öyle imreniyorumki öyle kişilere gece kafamı yastıga koydugum zaman bile düşünmekten uyuyamıyorum..
Malesef o bende de var, takmadan yapamıyorum olayları akışına bırakamıyorum.
Bazen öyle saçma olaylara takılıyorumki, çok kötü yaa...
Bu arada kızlar baska uzaga gelin gidenininiz varmı bilmiyorum o yüzden Esra ve Zuhal'e soruyorum?siz şimdi çalısıyorsunuz kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz her istediğinizi alıyorsunuz ev hayatı size zor gelmiyecek mi?nasıl yapıcaksınız varmı kafanızda bi seyler?
Günaydınnn hepinize kızlar
Zuhalcim geçmiş olsun..
Biraz önce annem,babam,kayınvalidem ve biricik nişanlımı onlarla birlikte çeyizlerimide uğurladım :gitme:
2 günde olsa ev dolmuştu bugün yapayalnız kaldım
sans ki bugünde izinliyim
ama ev bomboş:2:
iyiki sizler varsınız...
Günaydınnn hepinize kızlar
Zuhalcim geçmiş olsun..
Biraz önce annem,babam,kayınvalidem ve biricik nişanlımı onlarla birlikte çeyizlerimide uğurladım :gitme:
2 günde olsa ev dolmuştu bugün yapayalnız kaldım
sans ki bugünde izinliyim
ama ev bomboş:2:
iyiki sizler varsınız...
Ay canım, neyse bi kaç aya kadar kavuşacağınızı düşün...
Belkide en zor günlerin bunlar...
Esra belediyenin çok güzel kursları oluyor ahsap boyama,takı tasarımı elin hangisine yatkınsa ondan devam edersin ben sadece iş hayatına alışan evde kalınca zor oluyor ya o yüzden sordumm amann sevdiğin yanında olucak ona güzel güzel yemekler,kahvaltılar hazırlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?