2011 gelin adayları buyrun sohbete

Amin, görmemek ne yaptığını bilmemek çok kötü...
Düşününsene yaa birinin peşine takılıp hiç bilmediğimiz yerlere gidicez, bazen çok ilginç geliyor içinde bulunduğum durum...

al bendende o kadar acaba diyorum aklımla problemlerim mi var bu seçim neden diye sormaktan harap oldum.vereliniortak

Aylin ne oldu kız, krizi atlatamadınızmı daha?
Ah bu aileler yaa...

Yasemin haftaya nişanın var kız :)) heyecan doruktadır...

Elçinde tatilin keyfini çıkarıyordur şimdi
boshayallersmile

Ah bu aileler yaa...

boshayallersmile

atlatılmış gibi yapıyoruz ama yok
illa bi yerden sorun çıkartıyo
istemeye gelicekleri akşam neler yaptı bi bilseniz hiçbirni anlatmadım size

geçmiş olsun nisancım.sağlık kaybı oldu mu diyoruz sağlıktan başka birşey yokmuş diye sonra yine yersiz şeylere üzülüp canımızı sıkıyoruz.herşey sağlık önemini bilmek lazım.

geçmiş olsun canım
vereliniortak

çokk geçmiş olsun nisan bacımm. Rabbim zeval vermesin sağlınıza sağlımıza inşallah

amin kızlar çok teşekkür ederim

cnm sanada çok geçmiş olsun
takma hiç bişeye kafanı
herşey olacağını varır
zmnla düzelir babanda inş
kafaya taka taka herşeyi kndmz hasta oluyoruz sora

Ah bu aileler yaa...

boshayallersmile

yaa esracım heyecandan çok stres sardı.. haftaya bugün Allah izin verirse kayınvalidem kayınbabam, kaynım, görümcem, baldan tatlım hep birlikte kahvaltı yapıyor olacağız. onları görünce stresimin gideceğini düşünüyorum ayy hayırlısı ile bi atlatsaydık çokk iyi olacak inşallah.

Aynen belki de biz fazla detaycıyız bazı olaylara takılı kalıyoruz bu da kötü bir sey ben her zaman diorum ahh hiç bir seyi takmasam rahat olsam öyle imreniyorumki öyle kişilere gece kafamı yastıga koydugum zaman bile düşünmekten uyuyamıyorum..

çok geçmiş olsun bitanem depresyonluk bir durumun yok lütfen kullanma o ilaçları Allahın izniyle atlatırsın bu zor günleri de ama o ilaca bagımlı olma...

Bu arada kızlar baska uzaga gelin gidenininiz varmı bilmiyorum o yüzden Esra ve Zuhal'e soruyorum?siz şimdi çalısıyorsunuz kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz her istediğinizi alıyorsunuz ev hayatı size zor gelmiyecek mi?nasıl yapıcaksınız varmı kafanızda bi seyler?

Atlatırsın canım, bende hiçbişey yoktu sanki başkasının nişanı olacak gibiydi, stres daha çoktu bide benim elbise falan son 2 güne kalmıştı, baya koşuşturmacalı geçti, düşünsene yüzükleri alıp eve gittim hemen üstümü giymeye başladım...Neyseki evdeydi çok telaş olmadı

ayy canım iyiki evdeymiş varya salonda olacağı için onun stresi daha bi fenaa

İlk başlarda çok zor gelecek malesef...
Nişanlım arkadaşlarının evine yakın ev tutacak, eşleriyle görüşebilmemiz için.
Bide kurs falan bakayım diyorum, belediyenin kurslarına gitmek istiyorum ama tanımadığım bilmediğim yer nasıl olur bilemiyorum.
Haziranda düğün olursa 1 ay gibi bir dönemi yerleşmek için harcarım, sonrada ramazan geliyor, orada yoğun davetler oluyormuş, ondan sonrasıda Allah kerimdir...
Şİmdi onu düşünmek istemiyorum çünkü düşününce vazgeçecek gibi oluyorum...

Günaydınnn hepinize kızlar

Zuhalcim geçmiş olsun..

Biraz önce annem,babam,kayınvalidem ve biricik nişanlımı onlarla birlikte çeyizlerimide uğurladım :gitme:

2 günde olsa ev dolmuştu bugün yapayalnız kaldım

sans ki bugünde izinliyim

ama ev bomboş:2:

iyiki sizler varsınız...

Ay canım, neyse bi kaç aya kadar kavuşacağınızı düşün...
Belkide en zor günlerin bunlar...

ayy şu ayrılma anlarını hiç sevmiyorum çünkü bende çok yaşıyorum.. nesrincimm iyiki sende varsınn iki muhabbet ederiz kafan dağılır gülüm..

Esra belediyenin çok güzel kursları oluyor ahsap boyama,takı tasarımı elin hangisine yatkınsa ondan devam edersin ben sadece iş hayatına alışan evde kalınca zor oluyor ya o yüzden sordumm amann sevdiğin yanında olucak ona güzel güzel yemekler,kahvaltılar hazırlarsın...

ayrılma anlarından ben de nefret ediyorum ((libyaya giderken havalanında aglama krizine girmiştim offf aklıma geldikçe kötü oluyorum
Allah kavustrsun bitanem az kaldı...

Çok sıkılıcam biliyorum, alışmak çok zor olacak...
Birde nişanlımın işleri bazen çok yoğunlaşıyor, sadece o olacağı için üzerine düşüp onu sıkmak istemiyorum.
Ayy düşündükçe fena oluyorum yaa, Rabbim yardımcım olsun (
İlk gittiğim zaman annemle yapacağım konuşmalar aklıma geliyor, ağlarım ben konuşamamki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…