- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.661
siz yine kavusmussunuz opu
biz askerliği yapmadan evlenemiyoruzda
sabırla bekliyoruz
hayırlısı olsun hepimiz için..
Kızlar yemege kaçıyorum ben kendinize ii bakın görüşmek üzereeeeeeeeeee
Ama yok yani 4 senedir yok açıköğretimdi yok askerlikti yeter dedim en son ,hayatımın son 4 senesi beklemekle geçti,en sonunda onunda aklına yattı beklemenin anlamı yok dedikinasılsa ikimizde çalışıyoruz,o gittiğinde ben onu evimizde bekleyeceğimkaydirigubbakcemile2
heryerim ağrıyor ya burnum çeşme oldu vücudum çok kırgın hiç keyfim yok kızlar bugün(
heryerim ağrıyor ya burnum çeşme oldu vücudum çok kırgın hiç keyfim yok kızlar bugün(
benimde ağzımda aft yara var bu 20 günde bir oluyor artık bıktım ya :))) çok fena damakta dilde çok sinr bozucu birşey bildiğiniz iyi gelen bişeyler varmı doktor da uyuşturucu tarzı şeyler veriyor 10 dk sonra tekrar ne konuşabiliyorum nede bişey yiyebiliyorum imdattttttttttt tuz bastım şimdi öldüm öldüm dirildim çareeee
o hastalığın diğer bir adıda behçet hastalığı
bir an önce doktora git canım bence
ihmal etme küçük gibi görünüyor ama
cok ciddi bir hastalık
başka yerlerinde de var mı o yaralardan
en iyi tedavi yeri ankara
araştır bak internetten
gecenlerde görümcemde vardı aynı sıkıntı
ihmal etti sonra cok cekti
kesinlikle doktora görün...
zuhal geçmiş olsun canım
az önce yazmıstım ama sanırım arada kaynadı
dikkat et kendine bu aralar havalar cok yanıltıcı...
sadece ağızda var canım bilgileri çin tşk ediyorum
sağol nesrincim birde birşey sormak istiyorum reglimin ilk günüydü dün normal geliyordu ama akşamdan beri damla yok hiç karşılaşmadım böyle yaantibiyotik almıştım kesti mi ne yaptı sakıncası olur mu açık renkte lekelenme gibi oluyor offfsenağlama
sağolun kızlar:)) boğazlarımda kötü bay aağırım yani tylot fayda etmiyor bana eve gidip iyi terlemem lazım üşümede var iyi şifa kaptım.denizcim o yaralar annemde de çok olur hep stres sıkıntıdan oluyor onlar vucut direncin zayıf seninde belli.bol fıdık fıstık ceviz ye kız:))
sadece ağızda var canım bilgileri çin tşk ediyorum
eee ilaç almasam ölecem ne olacak şimdi bir anda kesldi(çok pis denk geldi ya
benimde ağzımda aft yara var bu 20 günde bir oluyor artık bıktım ya :))) çok fena damakta dilde çok sinr bozucu birşey bildiğiniz iyi gelen bişeyler varmı doktor da uyuşturucu tarzı şeyler veriyor 10 dk sonra tekrar ne konuşabiliyorum nede bişey yiyebiliyorum imdattttttttttt tuz bastım şimdi öldüm öldüm dirildim çareeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?