- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.701
hoşbulduk canım regl :/
ağrım var çok malesef
profilime bakıp sakın sen nasıl EBEsin diye düşünmeyin:)) uzaktan yakından alakam yok:))hayallerimin mesleğide değildi öylesine yazdım:))
regl ağrılarına sonnnnnnnnnnnnnnnn
ben duvarlara tırmanıyorum çok pis ağırıyor ilaçsın duramıyorum sonrada kesiyor sonrada şişiyorum hamile diye yer veriyor millet arabalarda :)))
aşkın grisi yoktur ya beyaz olmalı yada siyah
ama aşkın en güzel mavi anlatır.
Mavi de aşkımla benim rengim çok seviyoruz ikimizde maviyi
memnun oldum canım
[color="[color="blue"]blue"]bizimde oyle,beni gozlerim ela,sevgilimin ki mavi. Bakalim bizim ufakliklarin gozleri ne renk olcak ilerde. Ben mavis olsun babasi gibi diyorum. Oda yok senin ki gibi ela olsun,parlasin diyo ... Eee benim gozler bide bozuk. 3.5 numara lens kullaniyom.insallah bana benzemez cocuklarimiz :) ben hayalciyim yaa..walla..bak cocuk mocuk, koptum yine..[/color][/color]
bende memnun oldum. Bana bu sitede ilk kez ismin nedir diye sen sordun? Cok saol..dislandigimi dusunmeye baslamistim.
nick lerle hitap ediliyor daha çok herkesi akılda tutmak zor sürekli açık online ark isimlerini ezbeledik biraz biraz konuşunca insanalışıyor. Senin adaşında var o da aslı pandomim nickinde benmi adaşımda zuhalllllll
aslı hoşgeldin cnm
kradese ismin zuhal mi seninde
kızlar belki biliyosunuzdur bende nesrin
ben öyle düşünüyordum zuhal valla
nick lerle hitap ediliyor daha çok herkesi akılda tutmak zor sürekli açık online ark isimlerini ezbeledik biraz biraz konuşunca insanalışıyor. Senin adaşında var o da aslı pandomim nickinde benmi adaşımda zuhalllllll
aslı hoşgeldin cnm
kradese ismin zuhal mi seninde
kızlar belki biliyosunuzdur bende nesrin
konu degistirmek gibi olmasinda. Cocuklar duymasin dizisindeki koltuklar nerden bilen var mi? Markasi ne? Gozume guzel gorunduler, firmayi biliyosaniz internetten bi bakmak istiyorum.
yok canım ismim deniz de zuhalinde deniz koydum yazıyor ya nickinde o yüzden onunla sanal adaşız:))
:roflol: karıştıracam şimdi hangimiz deniz hangimiz değil yok nesrincim benim nickten kradese in adından adaş oluyoruz yandan adaş yani:))
şimdiki favorim yer gök aşkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?