2011 gelin adayları buyrun sohbete

simdi hatirladim, koca kari yontemi var bitane, soguk alginligina birebir, niye aklima gelmedi onceden. Bir cay bardagi alin. bunun 1/3 une saf limon suyu,1/3 une toz seker kalan kisminada kaynamis su doldurun. bi guzel karistirin. bu limon,seker iyice karissin.sonra bi guzel kafaya dikip icin.arkasindan yatagi gir,bi guzel terleticek bu yontem.. bir kac saat sonra cigerler ve burun cok guzel aciliyo. annemin favori yontemi bu. uyumadan once yaparsaniz daha etkili. bir kac kez tekrarlayinca muthis iyi geliyo..

aşkın grisi yoktur ya beyaz olmalı yada siyah
ama aşkın en güzel mavi anlatır.

Mavi de aşkımla benim rengim çok seviyoruz ikimizde maviyi

[COLOR="[COLOR="Blue"]Blue"]Bizimde oyle,beni gozlerim ela,sevgilimin ki mavi. bakalim bizim ufakliklarin gozleri ne renk olcak ilerde. ben mavis olsun babasi gibi diyorum. oda yok senin ki gibi ela olsun,parlasin diyo ... eee benim gozler bide bozuk. 3.5 numara lens kullaniyom.insallah bana benzemez cocuklarimiz :) ben hayalciyim yaa..walla..bak cocuk mocuk, koptum yine..[/COLOR][/COLOR]

canım ya inşallah hayırlısı olsun yeşil olur belki :)))
her göz rengi güzel

sen en güzel yerin kahverengi gözlerin benim yani ..)))))))))))))))

bende memnun oldum. Bana bu sitede ilk kez ismin nedir diye sen sordun? Cok saol..dislandigimi dusunmeye baslamistim.

nick lerle hitap ediliyor daha çok herkesi akılda tutmak zor sürekli açık online ark isimlerini ezbeledik biraz biraz konuşunca insanalışıyor. Senin adaşında var o da aslı pandomim nickinde benmi adaşımda zuhalllllll

konu degistirmek gibi olmasinda. cocuklar duymasin dizisindeki koltuklar nerden bilen var mi? markasi ne? gozume guzel gorunduler, firmayi biliyosaniz internetten bi bakmak istiyorum.

pandomim in adidami asli. dun bizim aramizda kucuk bi gerginlik oldu pandomimle. neyse sonra tatliya baglandi. ama acik sozlu harbici bir kiz, lafini esirgemiyo sagolsun zemuszemus

:roflol: karıştıracam şimdi hangimiz deniz hangimiz değil yok nesrincim benim nickten kradese in adından adaş oluyoruz yandan adaş yani:))

aslı hoşgeldin cnm

kradese ismin zuhal mi seninde

kızlar belki biliyosunuzdur bende nesrin

cok saol nesrin. bu arada benim regl agrim pek siddetli olmaz.dogum kontrol hapi kullaniyorum onunda etkisi var tabide..kardesimin felaket agrili olur, paracetemol diye bi agri kesici var ,onu iciyo, arkasindanda bir fincan kahve. kesiyo agrisini kut diye. kahveye bir damla limon,o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…