2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız adam sokulamıyor yanına desene öpece öpemez :)))adamının dilini koparırmıssın acıdan:)))
sanada acil şiflar canım.

tatlış antibiyotik keser benimde öyle oluyor bence bitki çay adaçayı ıhlamur iç gelmeyincede şişkinlik ve sinir yapıyor

ayni durumu bende yasadim,gecen kis antibiyotik kullanmak zorundaydim,tamda regl donemime denk gelmisti. ilk iki gun normal gibiydi, sonra bitti gibi damla yoktu,4gun tekrar normal gelmeye basladi. Bide stres acayip etkiliyo, sayet stresle birlesirse muthis etkiliyo..ama bi sorun yok bence senin suanki durumunda..

sağol blue umarım dediğin gibidir :1hug:

ay pardon yaa.. sen gercek ismimi sormussun.. ulku asli benim ismim. soyadimi yazmicam. ulku gobek adim. rahmetli dedem cok istemis ulku olsun diye. annemde asli olsun demis.ikisini birden koymuslar. ama herkes asliyi kullanir.

ya bu blue asus ne biliyomusun? Ben bu siteye kaydolurken nick lazimdi ya, bilgisayarimin markasi asus, mavide en sevdigim renk.ikisini birlestirdim blueasus yaptim. Ordan geldi yani.

aşkın grisi yoktur ya beyaz olmalı yada siyah
ama aşkın en güzel mavi anlatır.

Mavi de aşkımla benim rengim çok seviyoruz ikimizde maviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…