- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.681
evet canımcım ya annemde var ablamda bildim bileli var ama nedir bu yakamıza yapıştı üçümüzdede aynı anda olunca artık gözlerle el kolla işaretleşip konuşuyoru 10 gün sürüyor az çok çaresi yok bunun ablam hastanede en son doktor bir ilaç vermiş o ilaç ta değişik onu kullanıyor biraz daha azaldı kordizon felan ben istemedim şimdi bu yaşta ya amaçok sinir bozucu
cevizde dedin ya benim nişanlım yavru kuşum sabah cepine atmış cevizleri kırmış soymuş al bir tane iyi gelir belki geçer diye oda bıktı artık hep ağzım yara :))))))))))
sağol nesrincim birde birşey sormak istiyorum reglimin ilk günüydü dün normal geliyordu ama akşamdan beri damla yok hiç karşılaşmadım böyle yaantibiyotik almıştım kesti mi ne yaptı sakıncası olur mu açık renkte lekelenme gibi oluyor offfsenağlama
kız adam sokulamıyor yanına desene öpece öpemez :)))adamının dilini koparırmıssın acıdan:)))
sanada acil şiflar canım.
yine düzelir cnm sanırım ilacın etkisi geçince
ağrın cok demi anlayabiliyorum
eve gidince hemen yat dinlen..
kafam zonkluyor nesrincim gecede uyuyamadım.sağol canım a.s.
sağol nesrincim birde birşey sormak istiyorum reglimin ilk günüydü dün normal geliyordu ama akşamdan beri damla yok hiç karşılaşmadım böyle yaantibiyotik almıştım kesti mi ne yaptı sakıncası olur mu açık renkte lekelenme gibi oluyor offfsenağlama
:))))))))) ALLAH SENİ YA :roflol: ÇATLAK KIZ SENİ DOĞRU VALLAHİ BENDE DİYORUM NİYE GERGİN OLUOYR BU :roflol::roflol::roflol:
kafam zonkluyor nesrincim gecede uyuyamadım.sağol canım a.s.
ee tabii adam balıklama dalış yapacak yok yapamıyor :icecream:
ayni durumu bende yasadim,gecen kis antibiyotik kullanmak zorundaydim,tamda regl donemime denk gelmisti. ilk iki gun normal gibiydi, sonra bitti gibi damla yoktu,4gun tekrar normal gelmeye basladi. Bide stres acayip etkiliyo, sayet stresle birlesirse muthis etkiliyo..ama bi sorun yok bence senin suanki durumunda..
selam kızlar
teşekkür butonu geri gelmiş
deniz geçmiş olsun
bende rahatsızım bugün :/
Blueasus isim nedir ben deniz
ya bu blue asus ne biliyomusun? Ben bu siteye kaydolurken nick lazimdi ya, bilgisayarimin markasi asus, mavide en sevdigim renk.ikisini birlestirdim blueasus yaptim. Ordan geldi yani.
ya bu blue asus ne biliyomusun? Ben bu siteye kaydolurken nick lazimdi ya, bilgisayarimin markasi asus, mavide en sevdigim renk.ikisini birlestirdim blueasus yaptim. Ordan geldi yani.
a.s. Canım hoşgeldin
geçmiş olsun sanada neyin var soğuk mu aldın sende
ay pardon yaa.. Sen gercek ismimi sormussun.. Ulku asli benim ismim. Soyadimi yazmicam. Ulku gobek adim. Rahmetli dedem cok istemis ulku olsun diye. Annemde asli olsun demis.ikisini birden koymuslar. Ama herkes asliyi kullanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?