- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.801
tanyel ufak ama en hızlılarımızdan baksana bizlere kaplumbağa hızında gidiyoruz:))
Ya böyle saçmalıkmı olurmuş, adamlar kaç yıl dirsek çürütsün tam hayata atılacekken birde askerlik engeli çıksın.
Çok saçma çoook, nişanlım yaptı ama tek tipe çok tepkili, insanların hayatını karartıyolar resmen diyor...
Zuhal bende öyle diyeyim kız, ben ancak kendi şikayetlerimi anlatıyorum adama :))
Dicekki bu kız hastalık hastası...
Dur bi dahaki görüşmede diyeyim :))
Arada bir ver böyle tektiklerde herifimi şaşırtayım biraz :))
hahaha ayyy deli yaaa =) ya canim bi gittim, yanindaki kadain olarak kendimi hatirlattim =) sevgi, sevkat....herzamanki halimiz iste beraber olunca.....bütün gün beraber olunca birbirimize ne kadar muhtac oldugumuzu anladik iste....ve herseyi artik cabuk cabuk gecirmemiz gerektigini anladik....ya ikimizde nasil kilo vermissiz =(((((
yani öyle o gazla bizimki bu hafta arsayi allicam diye tutturdu, ben dügün yerini ayarliyorum iste, orkestralardan fiyat aldim, fotografcidir carti curtudur........dünde iste mimarla bulustum, isteklerimi söyledim =) oda planliyor iste yarin bitircek galiba....öyle kizlar yaaa.....iste bi arada olabilmek kadar güzel birsey yok bu dünyada =((((
allah bütün sevenleri birbirlerine kavustursun vallahi....benimki beni kacirmaya kalkisiyordu, bekleyemem daha 7-8 ay diye hahahaha =)
yani tahminkler dogruydu hahah eve birakmiyordu beni, gitme eve gel kal anneni arim diyordu kollumda tuttu birakmiyordu hahah bende aglayip durdum vallahi...kalmak isterdim =((( birdaha gitmek istemiyorrruummmm
Kız tanyel bi gittin hayatın değişti bacım, ne yaptın adama söle bakim...
Bizde öğrenek belki ileride lazım olur...
Merak ettik seni, enişte nikahı bastı sandık
tanyel ufak ama en hızlılarımızdan baksana bizlere kaplumbağa hızında gidiyoruz:))
Ben yanlis mi hatirliyorum, beni duseltin lutfen. Tanyel sen gecen hafta sevgilim benden ayrildi demedin mi? hani bazi seyleri kaldiramiyormuymus ne? ole biseyler yokmuydu. Annenlerle aran cok kotuydu falan.. Acaba ben kisilerimi karistiriyorum? o sen degil miydin?
KIZ GİTTİ GÜNÜ MÜNÜ SALONU FOTOYU AYARLADI GELDİ..BİZDE DAHA PİNEKLİYOZZ:tomato:
Bence 3 ay askerlik yeter. Adam doktor olmus,muhendis olmus bilmem ne olmus, zoraki asker olcan diye niye diretiyolarki anlamiyorum. Abim askere gittiginde ki bide uzaga gitmemisti, Ankara-etimesguttaydi, gormeye gidiyoduk, resmen degismisti ,stres falan...
epeyce zorlanmisti, o neseli canli abim gitti, yerine yuzu somurtkan, espiri yapmayan abim geldi... askerlik her insanin yapacagi is degil bence. Buda bir meslek, seven insan yapmali , yada 3-4 ay yeter bence.
Zuhal bende öyle diyeyim kız, ben ancak kendi şikayetlerimi anlatıyorum adama :))
Dicekki bu kız hastalık hastası...
Dur bi dahaki görüşmede diyeyim :))
Arada bir ver böyle tektiklerde herifimi şaşırtayım biraz :))
Şaka maka ama sizin evliliğinizi çok merak ediyorum...
Seni çok deli dolu gördüm, buradaki herkes tam gelin modunda o yüzden senin evliliğini çok merak ediyorum açıkçası...
kızlar konustum şimdi herseyi yasadıgım herseyi listeledim ve mail olarak attım sen geldiğin zaman da konusacagımız konular bunlar olacak dedim nurdem'den mail geldi çok özür dilerim şimdi girebildim nete benim erkek arkadasımla sorunlarım var yazdıgım mailin aynısı da nişanlına attım ama yanlış anlasılma oldu çok özür dilerim senden falan filan yazmış msnden de konustuk...
Benimkinin neden sakladıgını söyleyim size benim ki biraz geri kafalıdır ben de tv'de çalısıyorum cevrem geniş erkek arkadas olayına karsı oldugu için erkek arkadaslarımla görüşmemi yasakladı şimdi kız da zor durumda kalıp konusunca bana da söyleyemedi yani böyle işte kızlar...sizinle paylasıyım dedim ama siddet devam edicek :))
aman aman sakın kendinden şikayet edeyim deme erkekler bunu hiç sevmez sadece katlanırlar:))aynen taktik bu ölüyorsun ama hala o diye sayıklıyorsun işte sana birşey olmasın sen iyi olda bende iyi olurumfisfisfis düşünüyorumda böyle güçlü bir insanı çıkardı allah karşıma ne şanslıyım gibi yaralayıcı sözler alkisalkisalkis bak gör iki dakikada kedi kesilirler.hele ben bi aslan gibi aşkım benim derim ooo yerlere yatarr :))iltifatlar erkeği hep güçlü göstermek olacak
kızlar konustum şimdi herseyi yasadıgım herseyi listeledim ve mail olarak attım sen geldiğin zaman da konusacagımız konular bunlar olacak dedim nurdem'den mail geldi çok özür dilerim şimdi girebildim nete benim erkek arkadasımla sorunlarım var yazdıgım mailin aynısı da nişanlına attım ama yanlış anlasılma oldu çok özür dilerim senden falan filan yazmış msnden de konustuk...
Benimkinin neden sakladıgını söyleyim size benim ki biraz geri kafalıdır ben de tv'de çalısıyorum cevrem geniş erkek arkadas olayına karsı oldugu için erkek arkadaslarımla görüşmemi yasakladı şimdi kız da zor durumda kalıp konusunca bana da söyleyemedi yani böyle işte kızlar...sizinle paylasıyım dedim ama siddet devam edicek :))
3-4 ay ile asker açığını kapatamazlar, sonuçta korunması gereken bir devletimiz var, aç köpekler zaten bir açık bekliyorlar.
Bazı erkekler askerlikte olgunlaşıyor, zor şartları görünce kendilerini geliyolar.
Bence her genç yapmalı fakat hakkıyla yaptırılmalı.
Kalkıp meslek sahibi insanları 12 ay hapsederlerse, o iş yaş gibime geliyor...
3-4 ay ile asker açığını kapatamazlar, sonuçta korunması gereken bir devletimiz var, aç köpekler zaten bir açık bekliyorlar.
Bazı erkekler askerlikte olgunlaşıyor, zor şartları görünce kendilerini geliyolar.
Bence her genç yapmalı fakat hakkıyla yaptırılmalı.
Kalkıp meslek sahibi insanları 12 ay hapsederlerse, o iş yaş gibime geliyor...
KIZ GİTTİ GÜNÜ MÜNÜ SALONU FOTOYU AYARLADI GELDİ..BİZDE DAHA PİNEKLİYOZZ:tomato:
hahah ay kizlar, ne istediginden emin oldugun zaman iste hic birsey engel olmuyor....
yok canim, haklisin,m dogru hatirliyorsun =)
benimkinin tek derdi, benim uzakta olmam....biz birbirimize yaptiklarimizi birbirimizi deli gibi sevdigimizden yaptik ve bunun farkindayiz ve hepde üstesinden geldik ve ikimizde tek birseyi istiyoruz, BERABER olmak. bu yüzden savasimiza devam...o simdi doktora gidicek......böyle...
aileme gelince canim, sonunda agzimi actim, vallahi sinir krizi gecirdim, öyle herkeze bagirdim ki sesim kisilmisti......hepsi sasirdi tabii...susup susup oturup sonra birden patkayinca...beni de anlamaya basladilar heralde ogün bu gün hersey yollunda kizlar....
=)))))
aman aman sakın kendinden şikayet edeyim deme erkekler bunu hiç sevmez sadece katlanırlar:))aynen taktik bu ölüyorsun ama hala o diye sayıklıyorsun işte sana birşey olmasın sen iyi olda bende iyi olurumfisfisfis düşünüyorumda böyle güçlü bir insanı çıkardı allah karşıma ne şanslıyım gibi yaralayıcı sözler alkisalkisalkis bak gör iki dakikada kedi kesilirler.hele ben bi aslan gibi aşkım benim derim ooo yerlere yatarr :))iltifatlar erkeği hep güçlü göstermek olacak
8 sene sana çok şeyler katmış, benim öğreneceğim çok şey var anlaşılan...
ya erkege SEN BENIM ERKEGIMSIN hissini vermek cok önemli birsey, yani ona muhtac oldugunu degil ama bagli oldugunu hissettirmen de cok önemli...ondan fikir alman ona "güclüsün" gibi destekler vermen cok cok önemli.... =))))))
böyle bir tatli oluyorlar EVET BEN BUYUM gibisinden ayy yerimmmmmm ya gögüs germeler falan ayyyy =)
görüyonn değil mi mervoşşş bizz az daha dirsek çürütelim buralardaa daha atlayıpp silopiyeee gidecektim sözdeekaydirigubbakcemile3
8 sene sana çok şeyler katmış, benim öğreneceğim çok şey var anlaşılan...
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?