2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bence 3 ay askerlik yeter. Adam doktor olmus,muhendis olmus bilmem ne olmus, zoraki asker olcan diye niye diretiyolarki anlamiyorum. Abim askere gittiginde ki bide uzaga gitmemisti, Ankara-etimesguttaydi, gormeye gidiyoduk, resmen degismisti ,stres falan...
epeyce zorlanmisti, o neseli canli abim gitti, yerine yuzu somurtkan, espiri yapmayan abim geldi... askerlik her insanin yapacagi is degil bence. Buda bir meslek, seven insan yapmali , yada 3-4 ay yeter bence.

DİMİ BENCEDE BİRİ BANA DESE BÖYLE BİŞE HEMEN HAVAYA GİRERİMM.BEN GİRİYOSAM ERKEKLER DÜNDEN GİRER HAVAYA ÇOCUK RUHLULAR ZATİ:dance:

Şaka maka ama sizin evliliğinizi çok merak ediyorum...
Seni çok deli dolu gördüm, buradaki herkes tam gelin modunda o yüzden senin evliliğini çok merak ediyorum açıkçası...

Toplantının ardından Başbakanlık'tan yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Toplantıda, Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Eşit Süreli Askerlik Sistemi’ başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir,” denildi:

“Bugün Başbakanlık Resmi Konutunda Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Işık Koşaner, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Sayın Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ve ilgili bürokratların katıldığı toplantıda, Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Eşit Süreli Askerlik Sistemi” başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir.”

TOPLANTI 2 SAAT SÜRDÜ

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beklenen tek tip askerlik konusunda Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı hazırlık çalışmasının kendisine sunulacağını belirtmişti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner, 11.30’da başyan görüşme için yaklaşık 11.20’de Başbakanlık Resmi Konutu’na giriş yaptı. Koşaner’in hemen öncesindeyse İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Genelkurmay Başkanlığı Personel Daire Başkanı Korgeneral Raif Akbaş Başbakanlık Resmi Konutu’na geldi.Genelkurmay’ın Başbakan Erdoğan’a sunduğu hazırlık raporunda tek tip askerlik konusunda uzun dönem ve kısa dönem askerlik sürelerinin yenilenmesi konusu birinci önceliği taşıyor.

Kısa dönem askerliğin 6 aydan 8 aya çıkarılması, uzun dönem askerliğin ise 15 aydan 12 aya düşürülmesi raporda yer alıyor. Bunun yanısıra raporda yedeksubaylık konusunda da birtakım düzenlemeler bulunduğu belirtiliyor.

Bu düzenleme kapsamında yedeksubaylığın tıp ve bazı mühendislik alanları ile sınırlandırılması öngörülüyor.
deniliyor degerlendirmeler sürüyorrrrrrr

Kız tanyel bi gittin hayatın değişti bacım, ne yaptın adama söle bakim...
Bizde öğrenek belki ileride lazım olur...
Merak ettik seni, enişte nikahı bastı sandık

tanyel ufak ama en hızlılarımızdan baksana bizlere kaplumbağa hızında gidiyoruz:))

hahah ay kizlar, ne istediginden emin oldugun zaman iste hic birsey engel olmuyor....

yok canim, haklisin,m dogru hatirliyorsun =)
benimkinin tek derdi, benim uzakta olmam....biz birbirimize yaptiklarimizi birbirimizi deli gibi sevdigimizden yaptik ve bunun farkindayiz ve hepde üstesinden geldik ve ikimizde tek birseyi istiyoruz, BERABER olmak. bu yüzden savasimiza devam...o simdi doktora gidicek......böyle...
aileme gelince canim, sonunda agzimi actim, vallahi sinir krizi gecirdim, öyle herkeze bagirdim ki sesim kisilmisti......hepsi sasirdi tabii...susup susup oturup sonra birden patkayinca...beni de anlamaya basladilar heralde ogün bu gün hersey yollunda kizlar....

KIZ GİTTİ GÜNÜ MÜNÜ SALONU FOTOYU AYARLADI GELDİ..BİZDE DAHA PİNEKLİYOZZ:tomato:

=)))))

3-4 ay ile asker açığını kapatamazlar, sonuçta korunması gereken bir devletimiz var, aç köpekler zaten bir açık bekliyorlar.
Bazı erkekler askerlikte olgunlaşıyor, zor şartları görünce kendilerini geliyolar.
Bence her genç yapmalı fakat hakkıyla yaptırılmalı.
Kalkıp meslek sahibi insanları 12 ay hapsederlerse, o iş yaş gibime geliyor...

aman aman sakın kendinden şikayet edeyim deme erkekler bunu hiç sevmez sadece katlanırlar:))aynen taktik bu ölüyorsun ama hala o diye sayıklıyorsun işte sana birşey olmasın sen iyi olda bende iyi olurumfisfisfis düşünüyorumda böyle güçlü bir insanı çıkardı allah karşıma ne şanslıyım gibi yaralayıcı sözler alkisalkisalkis bak gör iki dakikada kedi kesilirler.hele ben bi aslan gibi aşkım benim derim ooo yerlere yatarr :))iltifatlar erkeği hep güçlü göstermek olacak

kızlar konustum şimdi herseyi yasadıgım herseyi listeledim ve mail olarak attım sen geldiğin zaman da konusacagımız konular bunlar olacak dedim nurdem'den mail geldi çok özür dilerim şimdi girebildim nete benim erkek arkadasımla sorunlarım var yazdıgım mailin aynısı da nişanlına attım ama yanlış anlasılma oldu çok özür dilerim senden falan filan yazmış msnden de konustuk...
Benimkinin neden sakladıgını söyleyim size benim ki biraz geri kafalıdır ben de tv'de çalısıyorum cevrem geniş erkek arkadas olayına karsı oldugu için erkek arkadaslarımla görüşmemi yasakladı şimdi kız da zor durumda kalıp konusunca bana da söyleyemedi yani böyle işte kızlar...sizinle paylasıyım dedim ama siddet devam edicek :))

Şaka maka ama sizin evliliğinizi çok merak ediyorum...
Seni çok deli dolu gördüm, buradaki herkes tam gelin modunda o yüzden senin evliliğini çok merak ediyorum açıkçası...

hahahah =) vallah canim, evet o da öyle iki deli asik gibiyiz iste =)
yani ikimizde ayniyiz, ama bu bende yastan degli benim charakterim böyle ya....hep byleydim =)

haberdar ederim dügünden ve evlilikten =)))))))))

hadi gözünaydın canımm

8 sene sana çok şeyler katmış, benim öğreneceğim çok şey var anlaşılan...

KK'ya selam şiddete devam :lepi:
Sorunu çözmüş sayılırsınız, süründür onu :))

haklısın dediklerine katılıyorum kalifiye elemanı 4 yıllık üniverste mezunu insanı hapsedemezler yapsalar bile çok saçma olur
Allah herkesin yardımcısı olsun askerlik gerçekten çok zor erkekleri olgunlaştıyor bu bir gerçek benim nişanlım kısa dönem oldugu halde sırnakta yapmış hala etkilerini tasıyor...

Dogru bak ben bu noktayi dusunmedim. Haklisin bir noktada, memleketimizinde bulundugu bolge itibariyle durumu kritik.

O halde ben seni kutluyorum. Bravo. Askinin arkasinda durmayi bilmissin. Allah ikinizinde yolunu acik etsin.

aynennnn katılıyorum canım. benimkinin burcuda aslan ay biter iltifatlara falannn. küçük aslan yavrusu gibi oluyorlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…