2011 gelin adayları buyrun sohbete

haberlerde dinledim kızlar

8 ay 12 ay diye birşey yok
adı üstünde tek tip
aynı şartlarda olmalı dedi

bunun amacı eğitimli insanlardan daha çok faydalanmakmış

genel kurmay bu raporu sunmuş

eğer çıkarsa 7 ay daha düğün müğün yokkkk..

o düğünleri yapmasına yapacazda asıl mesele o zaman ne halde oluruzzzzz
bekle bekle bekle kudurmayalım :lepi::asigim:

Ya böyle saçmalıkmı olurmuş, adamlar kaç yıl dirsek çürütsün tam hayata atılacekken birde askerlik engeli çıksın.
Çok saçma çoook, nişanlım yaptı ama tek tipe çok tepkili, insanların hayatını karartıyolar resmen diyor...

İYİ BENDENDE İŞTE ASKERLİKLE İLGİLİ SONUCU BEKLİYORUZ..BU AKŞAM BELLİ OLACAK
Koş yanına babanı şikayet et :))
Deki o evlendirmiyo sen evlendir bizi Tayyip amca

:roflol:

Ben yanlis mi hatirliyorum, beni duseltin lutfen. Tanyel sen gecen hafta sevgilim benden ayrildi demedin mi? hani bazi seyleri kaldiramiyormuymus ne? ole biseyler yokmuydu. Annenlerle aran cok kotuydu falan.. Acaba ben kisilerimi karistiriyorum? o sen degil miydin?

Kız tanyel bi gittin hayatın değişti bacım, ne yaptın adama söle bakim...
Bizde öğrenek belki ileride lazım olur...
Merak ettik seni, enişte nikahı bastı sandık

hahaha ayyy deli yaaa =) ya canim bi gittim, yanindaki kadain olarak kendimi hatirlattim =) sevgi, sevkat....herzamanki halimiz iste beraber olunca.....bütün gün beraber olunca birbirimize ne kadar muhtac oldugumuzu anladik iste....ve herseyi artik cabuk cabuk gecirmemiz gerektigini anladik....ya ikimizde nasil kilo vermissiz =(((((

yani öyle o gazla bizimki bu hafta arsayi allicam diye tutturdu, ben dügün yerini ayarliyorum iste, orkestralardan fiyat aldim, fotografcidir carti curtudur........dünde iste mimarla bulustum, isteklerimi söyledim =) oda planliyor iste yarin bitircek galiba....öyle kizlar yaaa.....iste bi arada olabilmek kadar güzel birsey yok bu dünyada =((((

allah bütün sevenleri birbirlerine kavustursun vallahi....benimki beni kacirmaya kalkisiyordu, bekleyemem daha 7-8 ay diye hahahaha =)

yani tahminkler dogruydu hahah eve birakmiyordu beni, gitme eve gel kal anneni arim diyordu kollumda tuttu birakmiyordu hahah bende aglayip durdum vallahi...kalmak isterdim =((( birdaha gitmek istemiyorrruummmm

Son düzenleme:

son söz basbakanın sunulanı kabul etmek zorunda degil ben ümitliyim..ya tek tip oalamzzzzzzzzzzzz

Zuhal bende öyle diyeyim kız, ben ancak kendi şikayetlerimi anlatıyorum adama :))
Dicekki bu kız hastalık hastası...
Dur bi dahaki görüşmede diyeyim :))
Arada bir ver böyle tektiklerde herifimi şaşırtayım biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…