2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah sende bundan sonra sorun yaşamazsın canım yaa
inşallah kimse sorun yaşamaz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm aminnnnnnnnnnn zor anlar bir tek yaşayan bilir gerçekten

Son düzenleme:
günaaaaydin kizlar =)))))
havalar nasil= nasil gidiyorrr?

slm kızlar
neler yapıyosunuz bakalım
hoşgeldiniz kızlar

aynı şeyi söylüyoruz canımvereliniortak

iş arıyorum aslındaaa görüşmelere gidiyorum geliyorum gidiyorum geliyorum olumlu değil...
temmuz ya da eylül canım tarih almadık daha. senin düğün belli mi:teytey:
[
hayırlısı olsun canım cık askerlikle baglantılı bakalım bugün ne cıkacak

ay cocuklar duymasin deme bana hahaha yaaaa su duyguyu istiyorlar diye benim anam da paralel bi sekilde benimle endiselerini paylasiyor iste yok kizim cok gencsin, emin misin, ypaabilcekmisin carti curti =)))) aaahhh duygu aach

ailelerin endise etmesi normal. bizimkiler benim sevgilimle tanistiklarinda da aman acele etmeyin soyle bi 2 yil bekleyin, iyice taniyin demislerdi. Normal yani boyle seyler. zaten ben diger arkadaslarin durumunuda burda okuyunca goruyorum ki herkesin ufak tefek bu tur sorunu oluyo. Yeter ki Ask kazansin sekerim.

ne bilim canım ya
önce haberlerde öyle dendi
sonra etkilenmicek dendi
ne oldugu belli değil
hatta bir ara kısa dönem 4 aya düşcek dediler

bide şu söylentide var
tek tip yasasıyla polisede askerlik kalkacak deniyor

onlarda bilmiyor ne dediğini..

Canım silah altındaki herkes etkilenecek bu durumdan, yani teskere alacakların yerini bedellilerle dolduracaklar şimdilik.
nişanlın askerde bile olsa onun etkilenecek diye biliyorum...

Bizde tanıdık bir binbaşıya sormuştuk bu mesele hemen çözülmez demişti.
Bu akşam sonucu öğreniriz sanırım...

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
EftelyaSanem, 2497+, BlueAsus, cimcime eses+, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, didoss+, kradese+, sebnem42+, ykyy+

:teytey::lepi::icecream:

hoşgeldiniz kızlar

aynı şeyi söylüyoruz canımvereliniortak

[
hayırlısı olsun canım cık askerlikle baglantılı bakalım bugün ne cıkacak

hosbulduk canikk yaa =) senden ne haber? hazirliklara devam?

amann vallahi benimki sürünüyor ya =( ikimizde yemekten kesildik, hic birsey yapmiyoruz, ne arkadaslarla disari cikiyoruz resmen böyle önümüzdeki 7 ayi, hapis cezasi gibi cekiyoruz =(
keske daha cabuk gecse zaman =( onun üzgünlügünü hissedince dahada üzülüyom yawww

Geçenlerde facebookta paylaşmıştım kızlar hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım:

...Aslında yanlış kadın yoktur..Sadece ters istikametten gelen erkek vardır..Çünkü aşk erkeğe yakışır,kadın zaten aşktır!...

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal abla =) cevap yok mu kiz =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…